Salı günü gitmiştimEn son ne zaman kontrole gitmiştiniz
Artık bebek büyüyor gerdirebilir. Ama içiniz rahat etmiyorsa tekrar bir doktora gidinSalı günü gitmiştim
Bilemedim hiç böyle olmamıştıArtık bebek büyüyor gerdirebilir. Ama içiniz rahat etmiyorsa tekrar bir doktora gidin
Yediğiniz şeylerdende olmuş olabilir belki gaz yapacak bir şeyler yediysenizBilemedim hiç böyle olmamıştı
Fasulye yemiştimYediğiniz şeylerdende olmuş olabilir belki gaz yapacak bir şeyler yediyseniz
Normal o zamanFasulye yemiştim
Tedbir amaçlı geçmezse bir doktora gidin istersenizİnşallah normaldir
Öyle yapıcam sabah uyandığımda geçmemiş olursa giderimTedbir amaçlı geçmezse bir doktora gidin isterseniz
Vitamin alıyorum içerisinde magnezyum da var aslındaMagnezyum al bir tane kuzum. O kasılmalara çok iyi gelir
Kontrole gittiğinde kasılmaların devam ediyor olursa eğer, doktora söyle. Direk tek magnezyum olarak da veriyorlar. Kasılmalar oldukça rahatlamak adına kullanabiliyorsun. Ben hele ki son zamanlarımda günde 4-5 tane alıyordum. Öneri değil tabiki bu ama doktoruna söylesen sana uygun dozu söyler. Uzan, dinlen. Ilık duş al. Onlar da biraz gevşetirVitamin alıyorum içerisinde magnezyum da var aslında
Kasılma gibi değil de böyle daha çok sertleşme hissi var sanki neden böyle oldu anlamadımKontrole gittiğinde kasılmaların devam ediyor olursa eğer, doktora söyle. Direk tek magnezyum olarak da veriyorlar. Kasılmalar oldukça rahatlamak adına kullanabiliyorsun. Ben hele ki son zamanlarımda günde 4-5 tane alıyordum. Öneri değil tabiki bu ama doktoruna söylesen sana uygun dozu söyler. Uzan, dinlen. Ilık duş al. Onlar da biraz gevşetir