Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bulantısı bu kadar uzun süren var mı? endişeleniyorum bazen..iştah yok.hamilelik döneminde ne yersek bebek onu severmiş.benim bebeğim hiçbişey sevmeyecek mi şimdi?
en kısa zamanda geçer inşallah diye diye 21. haftaya gelmişsin.çoğu gitmiş azı kalmış.benim annem doğuma girene kadar kusmuş.kimisinde böyle uzun sürebiliyo endişelenme.bazı internet istelerinde 6.aya kadar sürebilir bulantılar diye yazıyo.sen de rahatlarsın yakında inşallah.
bende aynıyım 24.haftamdayım kendimi sıkmasam hergün kusarım.başdönmemde hala var..çalışasım hiç yok.rapor almak istiyorum ama evdede canım sıkılıyo.ne istediğimi bende bilmiyorum galiba:) senağlama ama çok zor Allah yardımcımız olsun.
Allah yardımcınız olsun benimkide 5 ayıma kadar devam etti, şimdi 37.haftamdayım ama hala arada ağır kokularda oluyo sabırlı olun...Yemek işini de hiç düşünme bi bakıyon bi anda almışın kiloları çok kötü oluyo insan en azından ben öyle oldum. senağlama