• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

cranial

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
6.025
4.889
373
Merhaba arkadaşlar ben ve birkac arkadaşım dün itibariyle şeker orucuna başladık.

Şeker orucundan kastimiz 21 gün boyunca hicbir paketli gidayi(buskivi, cikolata,gofret) serbetli ya da sütlü tatlilari, kek kurabiye(meyve suyu kola gibi sekerli icecekler dahil) yani icinde şeker olan hiçbir besini yememektir.Kuru meyve ya da taze meyve yenilebilir.

Eğer sizin de benim gibi tatli bagimliliginiz varsa, mutlulugu tatlilarda ariyorsaniz gelin hep beraber tatli egemenliginden kurtulmaya calisalim.Bu yaza daha güzel ve fit girelim :))

GÜNCELLEME 4 MAYIS ÇARŞAMBA

arkadaşlar cok şükür bugun 30. gündeyim.Kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Isteyen herkese seve seve yardimci olurum.Hadi bana katilinn :))

Son düzenleme:
Şeker orucuyla ne kadar kilo verilir? Daha önce yaptınız mı?? :)) bende mi denesem acaba yaa

Bende hazır karatay diyetine başlamışken şeker orucu yapabilirim sanırım. Canan karataya göre meyvelerde şeker ama o kadar katı olamam sanırım ben yogurtla beraber taze veya kuru meyve bence sıkıntı yok gibi bilmiyorum. Bende başlayım bakalım nasıl olcak.

Şeker orucuyla ne kadar kilo verilir? Daha önce yaptınız mı?? :)) bende mi denesem acaba yaa
daha once yapmadim canim tatli düşkünü oldugum icin cesaret edememistim ama bu sefer olacak inşallah :) bence kilo kaybi tatmin edici olur cunku bizi yaglandiran karbonhidratlardir aramiza katilmani isterim

Bende hazır karatay diyetine başlamışken şeker orucu yapabilirim sanırım. Canan karataya göre meyvelerde şeker ama o kadar katı olamam sanırım ben yogurtla beraber taze veya kuru meyve bence sıkıntı yok gibi bilmiyorum. Bende başlayım bakalım nasıl olcak.
aramiza hoşgeldin canim :)

Hayırlı olsun konun :KK66:
Dünden bu yana yasaklı şekerli gıdalardan yemedim , bugünü böyle
tamamlarım sanırım .

Merhaba kizlar bende yapiyorum 2 gundur ama bugun kacamak yaptim. Ama kendime soz verdim daha yapmiycam yarin 1. Gunden geri basliyorum 21 gun devam edicem ins olmem ya heralde 21 Gn yemezs

Merhaba arkadaşlar ben ve birkac arkadaşım dün itibariyle şeker orucuna başladık.

Şeker orucundan kastimiz 21 gün boyunca hicbir paketli gidayi(buskivi, cikolata,gofret) serbetli ya da sütlü tatlilari, kek kurabiye yani icinde şeker olan hiçbir besini yememektir.Kuru meyve ya da taze meyve yenilebilir.

Eğer sizin de benim gibi tatli bagimliliginiz varsa, mutlulugu tatlilarda ariyorsaniz gelin hep beraber tatli egemenliginden kurtulmaya calisalim.Bu yaza daha güzel ve fit girelim :))

Safir Taht Safir Taht TanGO TanGO

bende varım kızlarrrr Hoppa kilo versem iyi olur ama veremesem bile tatlı alışkanlığından bi nebze olsun kurtulsam yeter bana :KK9:

Konun hayırlı olsun canım kaçamak yapana ceza var mı:confused:

Şeker orucundan kastimiz 21 gün boyunca hicbir paketli gidayi(buskivi, cikolata,gofret) serbetli ya da sütlü tatlilari, kek kurabiye yani icinde şeker olan hiçbir besini yememektir.Kuru meyve ya da taze meyve yenilebilir.

Safir Taht Safir Taht TanGO TanGO
Bu arada kola meyvesuyu gibi şekerli içecekler de dahil olmalı tabiki çay kahve de sekersiz içilmeli.

Back