21 günlük olumlamalar

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
34
merhaba kızlaaar,
Bu aralar 21 günlük olumlamalara sarmış durumdayım. İşin garip tarafı olumlı etkileri mucize gibi.. gördükçe her ay bir yenisine başlıyorum.
Duyan duymayan herkes inanarak değiştirebilir bazı şeyleri.hani hayatımızda olumsuzlukların üst üste geldiği anlar olur ya işin içinden çıkılmayan.tam da o anlar başlamak için ideal.inanarak birkaç cümle söylemeniz yeterli.tek önemli nokta 21 gün hiç ara vermemek ve söylediğiniz cümleyi hissetmekBilimsel olarak kanıtları olan bu yöntemin faydasını gördüm,istedim ki tüüüüm kadınlar faydalansın sevgilerimle ☺️

K kdf Çekim yasasının en güzel yanı işte :KK200:

Kesinlikle işe yarıyor bende başka bir programa başlayacağım yarın eğer sonuç olumlu olursa (ki olacağına inancım tam) burda konusunu açacağım

merhaba kızlaaar,
Bu aralar 21 günlük olumlamalara sarmış durumdayım. İşin garip tarafı olumlı etkileri mucize gibi.. gördükçe her ay bir yenisine başlıyorum.
Duyan duymayan herkes inanarak değiştirebilir bazı şeyleri.hani hayatımızda olumsuzlukların üst üste geldiği anlar olur ya işin içinden çıkılmayan.tam da o anlar başlamak için ideal.inanarak birkaç cümle söylemeniz yeterli.tek önemli nokta 21 gün hiç ara vermemek ve söylediğiniz cümleyi hissetmekBilimsel olarak kanıtları olan bu yöntemin faydasını gördüm,istedim ki tüüüüm kadınlar faydalansın sevgilerimle ☺️
Örnek verebilirmisin ne gibi etkileri gördün gözlemledin ayrica kac kez gördün bir istikrar gözlenebiliyor mu ?

Ben bu olumlamaların hiç etkisi olduğuna inanmıyorum.
Ama dediğiniz gibi inanarak ve hissederek yapıldığında düzenli bir şekilde etkisi olabilir belki de.
Çünkü ben hissederek inanarak yapamıyorum açıkçası. o duyguyu yaratması çok zor.

Bu uygulmayı nasıl yaptın. Mesela olumlamaları ne zaman söyledin. Olumlama cümlesi örnek verebilir misin mesela?

mesela ne dediniz de oldu? com tskrler paylastiginiz icin.. bu düsünme gücüyle ilgilenmeye basladim bnde baslicam olumlanalara.. bakalim ama ne diyecegimi tam bilmiyorum

• Beğen
Reactions: kdf
ben kesinlikle inanıyorum.... evrende olumlu olumsuz enerjilerin bize bir şekilde geri döndüğüne de inanıyorum. çok olumsuz bir insanımdır ve zararlarını cok gördüm uzun zamandır pozitif evren pozitif yaşam konularını arastırıyorum baya ufkum açıldı.

Ilk başta tuhaf geliyor olumlamalar hele bir de hadi ordan dediginiz bir seyse daha sonra dilinize dolaniyor kendi kendinize soylerken buluyorsunuz.Sonra bir bakiyorsunuz o surekli dırdır eden iç sesiniz demeye başlıyor bu cümleleri kullanmaya.Bilincten bilincaltina kayma yapiyor.Sonra da bilincalti daha onceleri belki hic önemsemeyeceginiz bir seyi hemen bu kalıba uyduruyor ve kalıbınız gittikce yerleşiyor.Artik olaylar ve insanlar bile bu kaliplara göre hayatınıza giriyor,cunku artik secimlerinizi bilinclendiriyorsunuz bir nevi.
Mesela diyelim ki şanssız bir insan oldugunuzu dusunuyorsunuz ve olumlamaniz da "bana her zaman iyi seyler gelir,hayaliminde ötesinde şansım var" olsun.Ilk baslarda hadi ordan diyen ic sesinize aldirmayin devam edin, sonra dedigim gibi bilincaltina inecek yavas yavas bu arada bir olay olacak bilincalti hemen diyecek bak ne kadar sanslisin bekledigin otobus hemen geldi,sonra bekledigin telefon....Sonra bir bakmissiniz hic beklemdiginiz harika is,eş...:KK200::KK49::KK36:

mesela ne dediniz de oldu? com tskrler paylastiginiz icin.. bu düsünme gücüyle ilgilenmeye basladim bnde baslicam olumlanalara.. bakalim ama ne diyecegimi tam bilmiyorum
Mesela ben öncelikle hayata olan bakış açımla başladım buna,olumsuz bakan biri değildim zaten ama sevgiyle bakmaya başladım bi zaman sonra.olumlamalarda en önemli şey inanarak yapmak yani istediğin şeye zaten sahipmişsin gibi davranmak.her gün rutin olarak tekrarlanacak cümleleri belirliyorsun.bu cümleleri 21 gün boyunca aynı şekilde devam ettiriyorsun, sayısı önemli değil ama bilinçaltına etkisinin etkinliği için gece uyumadan ve sabah ilk uyandığında yapmak daha iyiymiş Bunun dışında inan ve ulaş diyorum Tabiki bu konuda çok üstün körü kendime yetecek kadar bilgi sahibiyim, araştırdığım okuduğum kadar yani, çok çok okuyun derim ben %100 düşünce gücü kitabı başucu niteliğindedir

Ben bu olumlamaların hiç etkisi olduğuna inanmıyorum.
Ama dediğiniz gibi inanarak ve hissederek yapıldığında düzenli bir şekilde etkisi olabilir belki de.
Çünkü ben hissederek inanarak yapamıyorum açıkçası. o duyguyu yaratması çok zor.
Kesinlikle o duyguyu yaratabilmek kolay değil.tam o ruh halinin içine giriyosun ,pat saçma sapan bişey oluyor ve al işte diyip hemen o düşüncenin olumsuzu geliyor aklına,noldu büyü bozuldu yeniden toparla.bu yüzdendir ki önce kendimizi değiştirmekten başlamalıyız,affetmekten sevgiyle bakmaktan sevmekten sevildiğine inanmaktan, kelime kökeni olumsuz olan kelimeleri hayatımızdan çıkarmaktan ..sonra hepsi ardarda geliyor zaten

K kdf bugün arabayi park etmem gerekiyordu taabiki heryer dolu... girer girmez düsünmeye basladim simdi surdan (sag taraftan) biri cikar/ cikacak ve ben park edecem dedim... tamda o sira sag taraftan bir araba cikti ve hemen 0 arama süresiyle arabami park edebildimki oldukca kalabalikti.

K kdf bugün arabayi park etmem gerekiyordu taabiki heryer dolu... girer girmez düsünmeye basladim simdi surdan (sag taraftan) biri cikar/ cikacak ve ben park edecem dedim... tamda o sira sag taraftan bir araba cikti ve hemen 0 arama süresiyle arabami park edebildimki oldukca kalabalikti.

Bu çekim yasasının yanısıra senin görünün açık olduğuna da bir işaret..

Mucize gibi değil mi

Bende bir keresinde etkisini yaşamıştım. Çok sıkıntılı olduğum bir dönemde dileğim gerçekleşmişti.
Ara ara da farklı konular üzerinde yapmaya çalışıyorum fakat bazen günleri atladığım oluyor, enerjimin düşük olduğu günlerde özellikle. Mesela şuan devam etmem lazım ama hiç mi hiç halim yok:KK14:

şöyle düşünmeniz gerekiyor eğer bu istediğim şey gerçekte olmuş olsaydı ben kendimi nasıl hissederdim.. o anı gözünüzde canlandırın kendinizi nasıl hissediyorsunuz.. mesela atıyorum 10bin tl istiyorum diyorsun (aklıma ilk böyle bi örnek geldi) düşünün şuan 10bin tlniz olsaydı kendinizi nasıl hissediyor olacaktınız.. sakın şunu yapmayın ohoo 10bin im olsa şuna şu borcum vardı onu öderdim ah bi 10binim olsaydı kart borçlarımı kapatırdım falan derseniz odağınız borca ve yokluğa kayacak o yüzden 10bininiz olmayacak :) çekim yasası sizin hislerinizle duygularınızla çalışır... evrenden torpilim var diye bi kitap var duymuşsunuzdur bence onu bi okuyun eğer çekim yasasını merak ediosanız :KK66:

Mesela ben öncelikle hayata olan bakış açımla başladım buna,olumsuz bakan biri değildim zaten ama sevgiyle bakmaya başladım bi zaman sonra.olumlamalarda en önemli şey inanarak yapmak yani istediğin şeye zaten sahipmişsin gibi davranmak.her gün rutin olarak tekrarlanacak cümleleri belirliyorsun.bu cümleleri 21 gün boyunca aynı şekilde devam ettiriyorsun, sayısı önemli değil ama bilinçaltına etkisinin etkinliği için gece uyumadan ve sabah ilk uyandığında yapmak daha iyiymiş Bunun dışında inan ve ulaş diyorum Tabiki bu konuda çok üstün körü kendime yetecek kadar bilgi sahibiyim, araştırdığım okuduğum kadar yani, çok çok okuyun derim ben %100 düşünce gücü kitabı başucu niteliğindedir

Ben uzaktan yaklaşık 4 haftadır "geçmiş yaşam terapisi" alıyorum.her seans 1 saat sürüyor ve bio enerji - reiki - regresyon karışımı bir çalışma yapılıyor.ben sadece uzanıyorum.her seansta ara ara görüntüler geliyor.bazen az bazen çok.fakat her seans sonrası olumlamalar veriyor.işe yarıyor mu bilmem hala zamanı var.fakat herkeste süre ve his farklı oluyor.çünkü herkesin yaşadığı ve kabuğu farklı.benimki biraz sert.kırmak biraz zaman alıyor.fakat yarıda kesmek istediğim bir çalışma değil.bugüne dek her uygulamayı yarıda bıraktığımı farkettim.bu yüzden hiç bir zaman tam yararlanamadım diyebilirim.bu yüzden Allah'ın izniyle bu seansları kendime söz verdiğim için bitireceğim.danışmanım olumlamaları enerji ile aldığım için daha iyi çalıştığını söyledi.günde en az 5kez tekrar edin dedi.bazen 3te kaldığım bile oluyor.bişiler değişmeye başladığında egonuz devam ettirmek istemiyor.direnç geliyor,unutmak da bi direnç.şimdi değil işim bitince söylerim demek de bir direnç.bunların farkına varıyorum neyse ki.merak edenler olursa geri bildirim yaparım seanslar bitince.

Ben uzaktan yaklaşık 4 haftadır "geçmiş yaşam terapisi" alıyorum.her seans 1 saat sürüyor ve bio enerji - reiki - regresyon karışımı bir çalışma yapılıyor.ben sadece uzanıyorum.her seansta ara ara görüntüler geliyor.bazen az bazen çok.fakat her seans sonrası olumlamalar veriyor.işe yarıyor mu bilmem hala zamanı var.fakat herkeste süre ve his farklı oluyor.çünkü herkesin yaşadığı ve kabuğu farklı.benimki biraz sert.kırmak biraz zaman alıyor.fakat yarıda kesmek istediğim bir çalışma değil.bugüne dek her uygulamayı yarıda bıraktığımı farkettim.bu yüzden hiç bir zaman tam yararlanamadım diyebilirim.bu yüzden Allah'ın izniyle bu seansları kendime söz verdiğim için bitireceğim.danışmanım olumlamaları enerji ile aldığım için daha iyi çalıştığını söyledi.günde en az 5kez tekrar edin dedi.bazen 3te kaldığım bile oluyor.bişiler değişmeye başladığında egonuz devam ettirmek istemiyor.direnç geliyor,unutmak da bi direnç.şimdi değil işim bitince söylerim demek de bir direnç.bunların farkına varıyorum neyse ki.merak edenler olursa geri bildirim yaparım seanslar bitince.

Merhaba uzun zaman geçmiş ama neler yaşadınız anlatabilirseniz sevinirim. :)

bende benim için olumlamalara ihtiyacım var biri yardımcı olursa çok sevinirim iş kariye riçin olumlamalar

X