Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bünye çok hasarlı doğru...
"kötümser deneyimli iyimserdir" sözünü kendine destur edinmiş bir bünyem var maalesef...
acayip kötümserimdir.
kaç doz yapiyim?:)))
birşeyler olumlu olunca korkuyoruz herhalde bir yerlerden acısı çıkacak diye...
tam benlik bir konuymuş valla.bende şu an "evrenden torpilim var"adlı kitabı okuyorum..pozitiflik çok önemli gerçekten,çevremde negatif düşünen insanları bile pozitifliğe yönlendirmeye çalışıyorum her zaman...
Tam benlik bir konuymuş valla.Bende şu an "evrenden torpilim var"adlı kitabı okuyorum..Pozitiflik çok önemli gerçekten,çevremde negatif düşünen insanları bile pozitifliğe yönlendirmeye çalışıyorum her zaman...
okudum o kitabı.scret tenden çok etkilenmiştim hatta cd sinide almıştım.çok işime yaradı benim:)
:)) bende yıka beynini diye bı kitap aldım ona başlıcaktim bu konuyu gordum :))))
:)) bende yıka beynini diye bı kitap aldım ona başlıcaktim bu konuyu gordum :))))
Bu sayede hiç alamayacağımız alakasız bir dönemde evimizi aldık.Ben inanıyorum,şimdi aynı şeyleri araba için yapıyorum,daha sonra da yazlık için yapacağımTabii önce sağlık...
Hani sesli düşünelim demiştiniz ya,benim de dilimden gece gündüz şu 3 kelime düşmez.."sağlık,huzur,mutluluk"
durduk yere bile söylerim,beynime işledim artık...
valla o kitaba benim de ihtiyacım var sanırım...
hatta "yıka beynini çamaşır suyuyla" daha iyi olur bana...
ben şimdiden başladım dozlara... 21 gün sonra biraz olsun ilerleme kaydetmiş olacağıma inanıyorum...
Canım nasıl yaptın olumlamani yani ev alıcam falan mı dedin
Canım al mutlaka cok tavsiyeyle dün 3 arkadas üçümüzde aldık kitabın arkasında aynen söyle yazıyo 'Pozitif düşünce cok guzel ama yetmez !
Canım hayırlı olsun Allah saglikla huzurla oturmayı nasip etsin darısı basımıza
Canım hayırlı olsun Allah saglikla huzurla oturmayı nasip etsin darısı basımıza
vardır di mi kitapçılarda filan...
tamam ben yarın aliym bakiym...
benim acilen bu durumdan kurtulmam lazım. negatif düşüncelerim yüzünden o kadar sinirli oluyorum ki herkese hayatı zindan ediyorum. ortada birşey yokken bile sırf düşüncelerim yüzünden sinirli olabiliyorum