AMİN....... Rabbim bize de nasip etsin...
aminnnn:)))))) inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN....... Rabbim bize de nasip etsin...
Amin canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
hakikaten mi yoksa biraz atyor musun?:))))
yani ne diyim... sitenin ismini söyleyerek ben orada yaşayacağım mı demeliyim
Daha iyi yeri söyle ordan alıcam diyebilirsin herhalde ben cvp yazdım
Ama nilltt arkadasımızzzzzz ses verrr
Geldim kızlar..:)
Ya düşünsenize ben o zamanlar 2 iş değiştirdim,bi süre işsiz kaldım.Ama pozitifliği hiç atmadım beynimden.Sadece hayırlısı olsun sağlık olsun bi evim olsun deyip durmuştum..2 senedir maaşallah diyeyim kredimizi ödüyoruz..
Geldim kızlar..:)
Ya düşünsenize ben o zamanlar 2 iş değiştirdim,bi süre işsiz kaldım.Ama pozitifliği hiç atmadım beynimden.Sadece hayırlısı olsun sağlık olsun bi evim olsun deyip durmuştum..2 senedir maaşallah diyeyim kredimizi ödüyoruz..
ev için naapıyoruz şimdi...
bir yol gösterirsen...
Maşallah Allah ödeme kolaylığı versin
:)) öncelikle arkadaşlarımızın da dediği gibi kafanda olumsuz hiç birşey olmayacak,etrafındaki negatif insanlara"sağır kurbağa"hikayesindeki kurbağa gibi davranacaksın.Ve" o ev benim olacak,sağlıkla,hayırlısıyla kendi evimde oturacağım"lafını artık beynine kazımalısın,evren sana olumlu olarak dönecektir..
Hee kızlar bi de şu var ben inanıyorum 5 mayıs hıdırellez de camınızın önündeki mermere dış kısma ne istiyorsanız kurşun kalemle onu çizin,ben işte o bir yıl öncesinde onu da yapmıştım..
Amin canım hepimize inşallah...
Halam anlatır aklımda fikrimde yokken camın önüne 3 katlı ev çizmiştim ve hep söylenirdim dedi.3 yıl içinde tripleks bir yazlık yaptırdılar..Yani birer mucize gibi..