Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw beklenen adet tarihimin üstünden 21 gün geçti test yaptırdım negatifşuan 25.gündeyim ama ne gelen var ne giden ümitlenmelimiyim sizce
![]()
merhaba oncelıkle kan testımı yaptırdın yoksa ıdrarmı bu onemlı cunku bazı ınsanların bebegı ıdrarda cıkmıyo kan testınde cıkıyo sadece bırde doktora gıttınmı o sana tatmın edıcı bır cevap vermıstır gebe olup olmadığına daır ayrıca 21 günlük adet gecıkmesı bebek yoksa onemlı bır durumdur bır hastalığa ısarettır bır an once ıyı bır jınekologa gorun derım
canım benim bi arkadaşımda böyle olmuş. hatta doktor adet söktürücü vermiş. ilacı kullanmış da. sonraki ay adet olmayınca tekrar gitmiş ve hamişmiş. şuan 1.5 yaşında bebişi.
yokmu böyle bir durumu olan kimsecikler yawww :2:
merhaba.. ben öyle olmuştum ilk gebeliğimde. 9nisan s.a.t. 9 mayıs oldu 13 mayıs oldu 20 mayıs oldu hala negatif ti. 23 mayısta pozitif çıkmıştı. ilk gebeliğin mi olacak. kafana takma allaha bırak
yokmu böyle bir durumu olan kimsecikler yawww :2:
sizce hamile miyim olabilir mi yani
yaw beklenen adet tarihimin üstünden 21 gün geçti test yaptırdım negatifşuan 25.gündeyim ama ne gelen var ne giden ümitlenmelimiyim sizce
![]()
Merabalar bende adet geçikmesi yaşıyorum tam 25 gün oldu. kan ve idrar testlerimi adetten 10 gün geçince yaptım negatif çıktı. siz cevap yazmamışsınız sonrasında hamile mi kaldınız adet mi oldunuz ?bugün tam 30 gün geçti olmam gereken adetin üzerinden geçtiğimiz hafta yaptırmıştım negatifti şimcik yapsam mı tekrardan acabaa :44:
Canım yorumlari okusaydin bayanin maalesef 35.gunde adet olduğunu okumuş olacaktın.Merabalar bende adet geçikmesi yaşıyorum tam 25 gün oldu. kan ve idrar testlerimi adetten 10 gün geçince yaptım negatif çıktı. siz cevap yazmamışsınız sonrasında hamile mi kaldınız adet mi oldunuz ?
Canım yorumlari okusaydin bayanin maalesef 35.gunde adet olduğunu okumuş olacaktın.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Mevsim değişikliği olabilir, hormonların oyunu olabilir ama inşallah mucizenizin oyunudur.gördüm canım hayırlısı bakalım benimde hiç böle olmazdı. herşeyim normal neden böle oldu anlamadım![]()