21.günlük adet gecikmesine rağmen kan testi negatif olup gebe olduğunu anlayan varmı?

catlak61

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
14
0
6
35
İstanbul
yaw beklenen adet tarihimin üstünden 21 gün geçti test yaptırdım negatif :( şuan 25.gündeyim ama ne gelen var ne giden ümitlenmelimiyim sizce :(

merhaba oncelıkle kan testımı yaptırdın yoksa ıdrarmı bu onemlı cunku bazı ınsanların bebegı ıdrarda cıkmıyo kan testınde cıkıyo sadece bırde doktora gıttınmı o sana tatmın edıcı bır cevap vermıstır gebe olup olmadığına daır ayrıca 21 günlük adet gecıkmesı bebek yoksa onemlı bır durumdur bır hastalığa ısarettır bır an once ıyı bır jınekologa gorun derım

merhaba oncelıkle kan testımı yaptırdın yoksa ıdrarmı bu onemlı cunku bazı ınsanların bebegı ıdrarda cıkmıyo kan testınde cıkıyo sadece bırde doktora gıttınmı o sana tatmın edıcı bır cevap vermıstır gebe olup olmadığına daır ayrıca 21 günlük adet gecıkmesı bebek yoksa onemlı bır durumdur bır hastalığa ısarettır bır an once ıyı bır jınekologa gorun derım

adet gecikmemin 15.gününde gitmiştim doktora kan testinde negatifti ultrasonla baktı rahmin tertemiz herhangi bir kitle kist görünmüyor dedi. söktürücü verdi gönderdi. söktürücüyü içmedim madem birşey yok kendiliğinden düzene girsin dedim ama 21.günde halen hastalanmamıştım yine kan testi yaptırdım yine birşey yok :( üzüldüm hemde çok :(

canım benim bi arkadaşımda böyle olmuş. hatta doktor adet söktürücü vermiş. ilacı kullanmış da. sonraki ay adet olmayınca tekrar gitmiş ve hamişmiş. şuan 1.5 yaşında bebişi.

canım benim bi arkadaşımda böyle olmuş. hatta doktor adet söktürücü vermiş. ilacı kullanmış da. sonraki ay adet olmayınca tekrar gitmiş ve hamişmiş. şuan 1.5 yaşında bebişi.

benimkide öyledir inş arkadaşım içime su serptin teşekkür ederimmm :) umarım sevinçli bir haber alırım da sizlerle paylaşırım yine burada :16:

Son düzenleme:
yokmu böyle bir durumu olan kimsecikler yawww :2:

merhaba.. ben öyle olmuştum ilk gebeliğimde. 9nisan s.a.t. 9 mayıs oldu 13 mayıs oldu 20 mayıs oldu hala negatif ti. 23 mayısta pozitif çıkmıştı. ilk gebeliğin mi olacak. kafana takma allaha bırak

merhaba.. ben öyle olmuştum ilk gebeliğimde. 9nisan s.a.t. 9 mayıs oldu 13 mayıs oldu 20 mayıs oldu hala negatif ti. 23 mayısta pozitif çıkmıştı. ilk gebeliğin mi olacak. kafana takma allaha bırak

evet eğer nasibimse ilk olacak :18: bende rabbimin bu ihtimaller arasındaki kullarından olurum inşallah rabbim ol derse oluverir :emir_bebek:

merhaba ben bir ay önce hamile kalmıştım ama gelişmemişti 7 haftalıkken düştü:( doktor ara ver dedi ama benim adet düzensizliğim hiç olmadı diğer aynı tarihte yeniden oldum bende ara vermemeye karar verdim şimdi adetimin üstünden dört gün geçti ve benim hiç gecikmem olmaz su an adet belirtim de yok ama kan testim negatif çok üzgünüm :(

sizce hamile miyim olabilir mi yani

çok geçmiş olsun öncelikle... Inşallah tez zamanda tekrar ama sağlıklı bir gebelik elde eder ve dilediğin evlada kavuşursun biran önce... Yani tabiiki herşey olabilir ancak bende beklenen adetimin üzerinden 35 gün geçmişti ki adet oldum :( o yüzden ümit vermek istemem açıkçası en güvenilir sonucu test ile elde edebilirsin umarım hamilesindir.

bugün üzerinden on gün geçti test yaptım yine negatif beklemek çok kötü regl olacaksam bile hemen olsam diorummm :( tesekkür ederim inşallah allah hepimize hayırlısı ile bi bebiş nasip eder

yaw beklenen adet tarihimin üstünden 21 gün geçti test yaptırdım negatif :( şuan 25.gündeyim ama ne gelen var ne giden ümitlenmelimiyim sizce :(

merhaba. benim 1 gün bile gecikmeyen adetim bu ay 5 gün gecikti hem de ilk kez korunmadığımız ay. bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı, negatifmiş :( ama ben hamile olduğumu hissediyorum. adet olacağıma dair hiçbir belirtim yok. kafam karışık. birkaç gün sonra yeniden test yaptırmayı düşünüyorum. geç döllenme olabilir mi acaba???? herkese hakkında hayırlısını dilerim.

bugün tam 30 gün geçti olmam gereken adetin üzerinden geçtiğimiz hafta yaptırmıştım negatifti şimcik yapsam mı tekrardan acabaa :44:
Merabalar bende adet geçikmesi yaşıyorum tam 25 gün oldu. kan ve idrar testlerimi adetten 10 gün geçince yaptım negatif çıktı. siz cevap yazmamışsınız sonrasında hamile mi kaldınız adet mi oldunuz ?

Merabalar bende adet geçikmesi yaşıyorum tam 25 gün oldu. kan ve idrar testlerimi adetten 10 gün geçince yaptım negatif çıktı. siz cevap yazmamışsınız sonrasında hamile mi kaldınız adet mi oldunuz ?
Canım yorumlari okusaydin bayanin maalesef 35.gunde adet olduğunu okumuş olacaktın.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

gördüm canım hayırlısı bakalım benimde hiç böle olmazdı. herşeyim normal neden böle oldu anlamadım:(

Back
X