- 8 Ekim 2012
- 3.379
- 6.486
- 358
- 36
benimki daha başlangıçlarda sayılır canım masabaşı çalışıyorum hep sağa doğru farkında olmadan eğiliyorum ona dikkat etmem lazım doktor sabah akşam 5er dakika egzersiz yap ilerlemesin dedi de ben çok dinlemedimAynen canımekleme
Netten ne diye baktımda geçenlerde bi tanıdık onun için ameliyat oldu sanırım yani oysa ondaki rahatsızlıkta. Senin ki ne boyutta. Şu dik durduran korse tarzı bişeyler var onlardan kullandın mı hiç ?
Bence bu çok önemli ya ameliyat oldu dediğimin sırtını komple açmışlar korkutmak gibi olmasınbenimki daha başlangıçlarda sayılır canım masabaşı çalışıyorum hep sağa doğru farkında olmadan eğiliyorum ona dikkat etmem lazım doktor sabah akşam 5er dakika egzersiz yap ilerlemesin dedi de ben çok dinlemedim
şuan bunu okurken bile baktım kambur oturuyorumBence bu çok önemli ya ameliyat oldu dediğimin sırtını komple açmışlar korkutmak gibi olmasın
Listene bunuda ekle bence sen. Beraber yapalımihmal edilcek bişey değil
şuan bunu okurken bile baktım kambur oturuyorum
eşimin amcasının kızıda olmuş tam sırtınamı kaburgalarınamı hatırlayamadım ama arasına demir koymuşlar ya bencede ihmal etmemem lazım
tmm canım bugünden itibaren oda listemde
Selam kızlar.. Bende başlıyorum bugün sizinle..
2 Aydır en iyi yaptığım alışkanlığım asitlileri bırakmak oldu.
Sağlıklı beslenemeye başladım ama arada kaçamaklarım oldu.
3 lt su içmek 21/0
Dik durmak 21/0
Hergün mutlaka bakım yapmak 21/0
Evi toparlamak 21/0
Şimdilik listem bu
Bu diş fırçalama gıbı bırazduzenli olmak adina yaptiklarini paylasir misin. Ben de istiyorum duzenli olmayo ve kalabilmeyi
Çarşamba
1- Sabah yüz yıkamak 40/40
2- Vitamin ve balık yağı içmek 40/40
3- En az 2 lt su içmek 40/40
4- 1 tane maden suyu içmek 40/40
5- Akşam yatmadan diş fırçalamak 40/40
6- karbonatlı su içmek 18/30
7- hergün birşey at 17/30
Teşekkür ederim canım umarım listeden çıkarınca yapmaktan vazgeçmemValla tebrik ediyorum seni
Su içmek için sürahi ve bardağı gözünün önüne koy ben öyle yapıyorum ya da 1 ltlik cam şişe al yanına günde 3 kere doldur ondan iç. Şu içtikçe insanın daha çok içesi geliyor.3 lt su içmek 21/0
Asitlileri bırakmak 21/0 kola içtim bugün
Dik durmak 21/4
Kelimelere dikkat 21/4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?