Merhaba arkadaşlar. 21 aylik bir oglum var. Emziriyorum hala. Biraktirmaya çalışıyorum ama ne denediysem nafile. Gece en az 5 kere uyanir meme icin. Ikimiz de uykusuzluktan perisan olduk. Son 1 haftadir ruh gibiyim artik.gece ilk uykuya geciste meme ile uyumayi biraktirdim.ama gündüz yok illa memede uyuyacak. Zaten son 2 haftadir neredeyse gündüz uyumuyor. Haliyle gece daha da zor uykuya geciyor.
Uyku disinda meme vermiyorum hic. Ama bu gece uyku arasi ve gündüz uykuya gecis zamanlarinda nasil birakicam bilmiyorum. Cok yoruldum. Buradan okudugun cogu yontemi denedim yok. En son ilac almayi dusundum sut bitsin diye ama yan etkisi fazlaymis korktum. Akil veren anneler olursa cok mutlu olurum. Basim agriyir artik uykusuzluktan
Uyku disinda meme vermiyorum hic. Ama bu gece uyku arasi ve gündüz uykuya gecis zamanlarinda nasil birakicam bilmiyorum. Cok yoruldum. Buradan okudugun cogu yontemi denedim yok. En son ilac almayi dusundum sut bitsin diye ama yan etkisi fazlaymis korktum. Akil veren anneler olursa cok mutlu olurum. Basim agriyir artik uykusuzluktan