Bebek Beslenmesi 21 aylık bebeğim mama içmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu aylarda istahsizlik basliyor sevebilecegi corba. pulav makarna kofte tarzi biseler yogurt gibi mesela . su pipetli sutler oluyor ondan verin benim oglum 27 aylik. uemek de yiyor. ben geceleri uyku halindeyken biberonda sut vrriyorm icinede bebe biskuvisi koyuyorm onun cok faydasini gordum hem kilo hemde boy acisindanda bunu deneyin
Kaç ml süte ne kadar biskuvi koyuyorsunuz?

bu aylarda istahsizlik basliyor sevebilecegi corba. pulav makarna kofte tarzi biseler yogurt gibi mesela . su pipetli sutler oluyor ondan verin benim oglum 27 aylik. uemek de yiyor. ben geceleri uyku halindeyken biberonda sut vrriyorm icinede bebe biskuvisi koyuyorm onun cok faydasini gordum hem kilo hemde boy acisindanda bunu deneyin
Bişey sorabilirmiyim.
Oğlunuz öğle uykusu uyuyor mu halen?
Internette bu zamanlar 20 aylikken bırakabilir diyo?

250 ml ye 10 tane bisküvi şişeye nasıl sığıyor? 10 tane cok değil mi? Çok tatlı ve memeden nasıl çıkıyor?
ah kuzum ah ben 7 aylik kizimin devam sutune bile atiyorum onlar cekiyor sen orasini. dusunme ki. sigiyor canm yillarfir yapiyorm zaten sut eritiyor sutu hafif sicaklikta isit icine guzelce calkala. hem bebege kiloda yapiyor

Türkiyede var mı keçi sütü? Ben yurtdışındayım hiç görmedim.
Canım keçi sutu okadar da kıymetli değilmiş ben doktorumuza sordum keçi sutu vermek istiyordum mama şirketlerinin bir oyunuymuş bu ürünleri satilsin diye herşey yapıyorlarmış inek sutu en sagliklisi

Canım keçi sutu okadar da kıymetli değilmiş ben doktorumuza sordum keçi sutu vermek istiyordum mama şirketlerinin bir oyunuymuş bu ürünleri satilsin diye herşey yapıyorlarmış inek sutu en sagliklisi
Cnm zaten bizim buralarda yok keçi. Keşke içsede inek sütü içse. Bi türlü biberonu almıyor.
Bardakla anca bi kaç yudum içiyor. Bence halen biberondan içse bence sakıncası yok, içsede.

Bence bi çocuğun bardaktan içip bitirmesi için okula gidiyor falan olması lazım. Aklı eriyor, konuşması lazım.

X