Bebek Beslenmesi 21 aylık bebeğim mama içmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
zaten normal süte alışmış olmasi gerekiyodu şimdiye kadar geç kalmışsın ne güzel biberonu da mamayı da kendi isteğiyle bırakmış çocuk üzülecek bi şey yok

zaten normal süte alışmış olmasi gerekiyodu şimdiye kadar geç kalmışsın ne güzel biberonu da mamayı da kendi isteğiyle bırakmış çocuk üzülecek bi şey yok
Ya zaten mama değildi. 1 yaş üstü süt.
Aptamilin 2 ve 3 yaş icin olanida var. Herkes içiren çok.
Nerden bilirdim diyorum güzel içiyordu. Keşke ama bilemezdim.

Allah bağışlasın kızınızı. Ya hem öğlen ve akşam kendi giderdi sütünü alıp yatağa.
Şimdi sütsüz yatırınca bi acayip oluyorum, üzülüyorum ister istemez.
Üzülmeyin hiç. Bu sütü keserken zorlanacaktınız tıpkı meme gibi. Uykuyla sütü bağdaştırmıştı çünkü. Çocuk kendiliğinden atlatmış bu olayı, daha ne olsun.

Ya zaten mama değildi. 1 yaş üstü süt.
Aptamilin 2 ve 3 yaş icin olanida var. Herkes içiren çok.
Nerden bilirdim diyorum güzel içiyordu. Keşke ama bilemezdim.
ben oğlumu 18 aylık memeden kestim böyle bi şey de kullanmadım şimdi 2 yaşında ne gerek var ki normal süt içebilir bardaktan

1 yaş üstü çocuk yarım litre sütten fazlasını içebilir mi yahu? Çocukta demir eksikliğini temel nedenlerinden biri. Neden bu kadar üzüldünüz formül mamayı bırakmaya onuda anlayamadım. Sizi emmiyor sonuçta, hoş emse bile memeyi bırakmak için normal zaman derdim.

Siz şuan inek sütüne geçiş yapın. Günde 200-400 ml arası talebe göre verirsiniz. İçine cici bebeler falan katıpta boşuna şeker yüklemeyin. Faydayı zararsız sağlama peşindeyiz. Hafif ılıtarak içirin, biraz soğuk içirin, bal katın öyle içirin. Mutlaka beğendiği bir şekli olur.
Içinde şeker olmayan cici bebeler var bilmeden yazıyorsunuz ben doktor tavsiyesiyle iciriyorum fark ettiys3niz yazdım her neyseee

Içinde şeker olmayan cici bebeler var bilmeden yazıyorsunuz ben doktor tavsiyesiyle iciriyorum fark ettiys3niz yazdım her neyseee
Şeker yokta ne var? Pekmez var, hurma var. Sizin evinizde yok mu bunlar? İlla unla, tatlıyla bulayıp mı verilecek bu süt? Ek gıdanın temelinde besinleri bulamaç yapmamak, hepsini ayrı ayrı tattırmak var. 2 yaşına gelmiş çocuğa süt içirmek için hala cici bebe veren bi doktora 2. bi gidişim olamaz zaten.

21 aylık olmuş, mama yerine başka birşeyler ister. Ha illa mama vereceğim diyorsan da, bardakla ver, kaşıkla ver, olmadı şırıngayla ver. Ek gıdayı dene, kendin yap, öncelik o. Fazla eziyeti de olmaz artık yeme konusunda. Damak iyice gelişti neticede. Farklı şeyler dene.

21 aylık olmuş, mama yerine başka birşeyler ister. Ha illa mama vereceğim diyorsan da, bardakla ver, kaşıkla ver, olmadı şırıngayla ver. Ek gıdayı dene, kendin yap, öncelik o. Fazla eziyeti de olmaz artık yeme konusunda. Damak iyice gelişti neticede. Farklı şeyler dene.
Yok süte alıştırmak istiyorum. Bugünlerde fazla iştahıda yok.

Yok süte alıştırmak istiyorum. Bugünlerde fazla iştahıda yok.
Keçi sütü içir, inek sütünden daha iyi hem anne sütüne çok yakın. Tıbbı de bilimsel de kanıtlanmıştır. Yukarıdaki şekil yapabilirsin, ya da yulafa falan karıştır ya da bisküvi falan batır. Öyle dene.

Keçi sütü içir, inek sütünden daha iyi hem anne sütüne çok yakın. Tıbbı de bilimsel de kanıtlanmıştır. Yukarıdaki şekil yapabilirsin, ya da yulafa falan karıştır ya da bisküvi falan batır. Öyle dene.
Türkiyede var mı keçi sütü? Ben yurtdışındayım hiç görmedim.

X