- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
-
- Konu Sahibi beyaz toprak
malum gündemde şimdilerde bide bu var 21 aralıkta kıyametmi kopacak yeni bir çağmı başlıyacak erzakmı depolasak aylarca hava kararacak güneş doğmıyacak elektrikler ve elektronik eşyalar kullanılmayacak şirince adlı köyemi kaçsak:)
siz nerde olucaksınız???
ya ben kıyametin allahtan geleceğine inandığım için başkalarının dediği şeylere inanmıyorum ama o kadar çok korkuttular ki insanları ben bile bazen tedirgin oluyorum o günde benim uçak yolculuğu yapmam lazım uçağa binmeyin diyorlar böyle düşündükçe de allaha şirk koşmaktan korkuyorum bu evreni allah yarattı allah bozar...ama o kadar komik bir hale düştük ki oz büyücüsü gelip dileğini gerçekleştirecek diyenlere bile kanacağız nerdeyse...bence 21 aralıkta allahın izniye sabah uyanıp kimi esra erolu akşamda atv de huzur sokağı nı izliyor olacağız ben en çokta 21 aralıkta şirinceye kaçanların tepkilerini merak ediyorumallahın işine karışanlara uyuz oluyorum...
aynen öyle 21 aralıkta o şirincedekilerin suratlarını görmek istiyorum cahillik resmen ya utanç verici gercekten .. rusyada tüneller kazarmış oralara sıgınacaklarmış zaten kıyamet kopsa yer gök kalmayacak gercekten nediyim akıl fikir verin allahım bunlara sinirlerim bozuluyo valla :)
hatırlamazmıyım tatlım ya aynen artık tv bizde izlemiyoruz hadi biz neysede küçükler var çocukları olanlar var onlar görüyo etkileniyor yazık ya cocukların pskljiside bozuluyor gercekten nasıl bir dünyada yaşıyoruz cehalet aldı başını gidiyor canm duydun mu birde kıyamet şarapları yapmışlar hz isa yı şaraplarla karşılayacaklar herhalde yok böyle bir saçmalık gercekten yok bizde ondan korkuyoruz yarına cıkacaklarını bilmeden neler söylüyorlar neler ama inancı tam olan müslümanlar böyle saçmalıklara inanmıyor neyseki canm rabbim bizi böyle insanlardan böyle cehaletten korusun kimsede korkmasın ogünhiç birşey olmayacak inşallah.canım hatırlarmısın ama geçen senede vardı böyle bir söylentide ingilterede mi amerika da mı ne insanlar kiliselere sığınmıştı o gün geldiğindede hiç bişey olmamıştı yani geçen senede vardı ve sanırım her sene böyle bir uydurmasyon olucak...adamın biride kıyamet kapsülü yapmış neymiş kıymet koparsa içine giricekmiş allah sanki o kapsülü yok edemeyecek te allahım zihniyetlere bak ...birde medya o kadar boş geliyor ki bana artık tv izlemiyorum çok önemli haberler olmadıkça günde 30 kere şirince ve maya haberi yapıyorlar...geçen senede maya takvimi bittiydi her sene maya takvimi bahaneleri var...bende allah benim işime çok karıştınız alın size kıyamet bir deprem afet,sel felaketi verecek diye korkuyorum allah korusun...rabbim sen koru...
hatırlamazmıyım tatlım ya aynen artık tv bizde izlemiyoruz hadi biz neysede küçükler var çocukları olanlar var onlar görüyo etkileniyor yazık ya cocukların pskljiside bozuluyor gercekten nasıl bir dünyada yaşıyoruz cehalet aldı başını gidiyor canm duydun mu birde kıyamet şarapları yapmışlar hz isa yı şaraplarla karşılayacaklar herhalde yok böyle bir saçmalık gercekten yok bizde ondan korkuyoruz yarına cıkacaklarını bilmeden neler söylüyorlar neler ama inancı tam olan müslümanlar böyle saçmalıklara inanmıyor neyseki canm rabbim bizi böyle insanlardan böyle cehaletten korusun kimsede korkmasın ogünhiç birşey olmayacak inşallah.
ne kadar küçük düşünüyorlar değilmi sizlerinde dediği gibi kıyamet kopsa allahın gazabı gelse üzerimize rabbim yazdıysa bozsun şirince köyümü koruyacak hangi sığınak onları kurtaracak bunu düşünenlerin akıllarına şaşıyorum:)
ne kadar küçük düşünüyorlar değilmi sizlerinde dediği gibi kıyamet kopsa allahın gazabı gelse üzerimize rabbim yazdıysa bozsun şirince köyümü koruyacak hangi sığınak onları kurtaracak bunu düşünenlerin akıllarına şaşıyorum:)
amin amin canım rabbim belaları uzak etsin hayırları getirsin üzerimize...
hiç bi yerde bi şey olmazken şirincede deprem oluyormuş amma gülerim yaaa:)))
amin canım...hayırlı geceler bayanlar 21 aralıkta ölmez sağ kalırsak burada toplanalım
toplanalım valla :) bu arada canm sen evlilik hazırlığındaymışın galiba ne kadaer güzel çok sevindimm bizlerde böyle olacakmıyız acaba ..
amin canım...hayırlı geceler bayanlar 21 aralıkta ölmez sağ kalırsak burada toplanalım