21 Aralık ta neredesiniz hanımlar?:)

Herkes bir şeyler söylüyor, bir şey olacak diyenler bir tarafta, bir şey olmayacak diyenler bir tarafta. Herkes birbiriyle dalga geçiyor ama sonuçta kimse emin olamaz. Ben de bir şeyin olacağına kesin inanmasam da, ya olursa diye insan içinde düşünüyor. Kıyamet değil ama şu 3 gün karanlık olayı beni korkutuyor. Biraz araştırınca mantıklı geliyor da, olabilir de. Olursa zaten 3 gün karanlıkta yaşayabilir miyiz bilmiyorum ama korkutucu tabi.

Herkes bir şeyler söylüyor, bir şey olacak diyenler bir tarafta, bir şey olmayacak diyenler bir tarafta. Herkes birbiriyle dalga geçiyor ama sonuçta kimse emin olamaz. Ben de bir şeyin olacağına kesin inanmasam da, ya olursa diye insan içinde düşünüyor. Kıyamet değil ama şu 3 gün karanlık olayı beni korkutuyor. Biraz araştırınca mantıklı geliyor da, olabilir de. Olursa zaten 3 gün karanlıkta yaşayabilir miyiz bilmiyorum ama korkutucu tabi.

Ya olursa diye bir ihtimal yok olamaz da canım inanmıyorsan öyle devam et bence ihtimal dahi verme :) Kuranı kerimde bile hiç bir tarih belirtilmemiş.Tarih merak edenler ve yalan yanlış tarih belirtenler için de ''Sana o kıyameti soruyorlar, ne zaman kopacak diye.
Sen nerde, onu anlatmak nerde?
Onun son ilmi Rabbine aittir. (NAZİ'AT/42-44)'' gibi bir ayet var.21 Aralık saçmalığı sadece hurafeden ibarettir.

kutuplarda 6 ay gunes dogmuyor biz 3 gun dayanırız heralde :KK1:

21 aralıktada güneş doğup her sabah ki gibi bize gülümsiyecek:))
tabi kendimize özel kıyametimiz kopmaz ölmez sağ kalırsak :p

21 aralıkta saba tümer yaşar nuri öztürk rezzan kiraz şirinceden canlı yayın yapacaklarmış ne olur ne olmaz kendilerini garantiye almak istediler herhalde:KK37:

evdeki ısınma işi halloldu ise
kestane çerez meyva stogun varsa
birde sohbet eşliginde türk kahvesi yaparsan
sana gelebilirim :KK16:
filmi de unutmayalım tabii:KK14:

X