- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.821
Zor bir operasyon olduysa normal bence. O deligin kapanmasi bir ayi gecer. Benim dikislerim alindigi icin o konuda fikrim yok.20likleri ameliyat ile alınanlara bir sorum var,
Çekilen yerin etlenen kısmının içinde boşluk var ve sürekli bişey kaçıyor arasına aşırı rahatsız ediyor.bu normalmi 3hafta oldu alınalı.ayrıca eriyen dikiş dedi ama hala dikişler duruyor nezaman erir acaba , bitane dikişim hala acıyor hafif.doktora gosterdim çok zor alındığı için ödem olmuş antibiotik verdi kullandım ama hala aynı.of yahu ne zor bu işler.
Sigara falan icmiyorsunuz degil mi? Agrinin yavas yavas azalmasi lazim aslindaKızlar gömülü 20’lik dişimi çektirdim bugün 4.günüm. Hala ağrım devam ediyor ve oradaki yarık sanki açılıyor gibi geliyor. Sürekli bakıyorum “kapannn artık iyileeeş iyileeeş” diye ama iyileşmiyor. İlk günlerde yarık görmüyordum şimdi şişliğim gittikçe ortaya çıkmaya başladı. Normal mi yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum?
Sigara falan icmiyorsunuz degil mi? Agrinin yavas yavas azalmasi lazim aslinda
kızlar selam
20 lik dişim şişmiş daha önce ameliyat günü almıştım ama iş yerimden izin alamadığım için gidememiştim. 20 lik dişimin ağız içinde kalan tarafında sivrlik var ve çok ağrıyor bide çıkan kısmı vardı grileşmiş sanırım çürümüşş..
o sivriliğe dokununca beni zonklatıyor resmen
yine izin meselsi sıkıntılı çünkü iş yeri taşınıyor o sivrlik diş mi acaba
geçmiş olsun sizede. zor mu ameliyat sonrası20’lik diş geride kalıyor fırçalamak çok zor o yüzden çürümüş olabilir ya da şu an da çıktığı için ağrınız olabilir. İzin alabildiğiniz gibi doktora gidin eğer çürüdüyse yanındaki dişi de çürütüyor. Ben geçen hafta aynı sebepten gömülü 20’lik dişimi çektirdim. Ucu dışarıdaydı sadece yandaki dişimi çürütmüştü maalesef.
geçmiş olsun sizede. zor mu ameliyat sonrası
Ne zamn yaptırdınız canım ben sordum geçen hafta çene cerrahi yokmuş mersinde varmış ama mersinde bile 1 taneymış.Tarsus
Diş çektirecek misinizMerhaba bende dîsolayinda alt cenemde uyuşma sorunu var
Kanal tedavi iki kere denendi uyuşmadığı için tam bir tedavi olamadiDiş çektirecek misiniz
Özelde yaptırdınız mıKanal tedavi iki kere denendi uyuşmadığı için tam bir tedavi olamadi
Timur nadir demircana gittim. O da cene cerrahi. Benim daha yedi ay falan oldu sanirim. Hala ayni muayenehanede. Siz mersinin neresindesiniz?Ne zamn yaptırdınız canım ben sordum geçen hafta çene cerrahi yokmuş mersinde varmış ama mersinde bile 1 taneymış.
Evet özelde denendiÖzelde yaptırdınız mı
Peki ne yapacaksınızEvet özelde denendi
Merhaba bende dîsolayinda alt cenemde uyuşma sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?