- Konu Sahibi Cevrimhici
-
merhabalar ben de yaklaşık 1 ay önce çektirdim gömülü yirmilik diş di.Ama 10 gün kadar bir süre resmen ölmek istedim inanılmaz ağrı çektim ve 2 gün boyunca kan yuttum.Ama bildiğim kadarıyla dişten dişe farkediyor yirmilik diş çekimi ve ağrısı kimisi zor atlatıyor benim gibi kimisinde de hiç ağrı olmuyor ben talihsizlerdendim.sırada diğeri var ama çok korkuyoruuuuuuuum
erken yaşta çıktığı için çok şanslısın. benim doktorum da olmak üzere diş hekimleri erken yaşta çekim ya da operasyonla almanın çok daha rahat olduğunu, operasyon sonrası iyileşmenin çok hızlı olduğunu söylüyorlar.
yarı gömülü derken, çıkan yeri kısa tam uzamadı mı demek istedin, yoksa bir tarafı çıktı bir tarafı çıkmadı mı?
eğer gitmediysen ilk fırsatta diş hekimine gitmeni öneririm. panoramik film çekiyorlar ve diş köklerinin durumu belli oluyor. çene yapında yer olup olmadığı da anlaşılır. çünkü yer yoksa çıkanlar sıkıştırma yapıp düzgün dişlerini çarpıklaştırabiliyor. ben bu nedenle çürüksüz dişimi çektirdim. çünkü sıkıştırmaya başlamıştı. keşke erken yaşta çıksaymış.
ah ah salı gününe çok az kaldı
kızlar
ameliyatım 6 ocak salı günü
ben ne yapıcam kızlar
uyku uyuyamıyorum bu yüzden
ah bu köpek dişi bide 20 lik de değil
napıcam bennn:çok üzgünüm:
kızlar tam 20yasındayım ve yırmılık dıslerım cıktı ne agrı yapıyor ne sızı ama bıraz duz degıl gıbı sankı yıne de cektırmem gerekır mı????
kızlar
ameliyatım 6 ocak salı günü
ben ne yapıcam kızlar
uyku uyuyamıyorum bu yüzden
ah bu köpek dişi bide 20 lik de değil
napıcam bennn:çok üzgünüm:
rosebatum nerelerdesin,nasıl oldun,dişini aldırdın mı?
bişeyler yaz.
geçmiş olsun.a.s.
ben de cuma günü gidicem iki tane var ama çok korkuyorum yazılanları okuyunca gerçekten çekilirken acı çok mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?