- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.381
bu 1ay icerisinde buz kompresine devam ettiniz mi? ben 1.ayim doldugunda 2.yirmiligim alinacak o zamana kadar bu sertligi ve sisligi nasil geciricem bilmiyorum ve cok korkuyorum.kimsenin bu kadar uzun surmemis..doktorum sadece buz kompresi oneriyor baska birsey soyledigi yok..
Disci fobim yok, sadece dis cekiminden korkarim. Disi saga sola oynatirlar da cit diye o kemik kirilmasi sesi gelir ya, birtek ondan korktugum icin 20lik dislerimi cektirmek istemedim su ana kadar. Acisi sizisi yok, gomuk de degiller, ciktilar.
Ama kahrolasi yirmilikler, benim dogal dumduz dislerimi yamulttu. Arkadan bir dis geriye dogru kaymisti, onemsemedim. Ama simdi on dislerimden biri de geriye dogru kaymaya baslamis. Delirdim gorunce. Her zaman inci gibi dizilmis dislerime bayilan benim goz gore gore dislerim yamuluyor ya.
Saglik sigortami kaybettim bir sebepten dolayi. 20 gune kadar yenisi cikmis olacak. Ilk isim bu disleri cektirmek. Yemisim korkusunu, duz dislerim elden gidiyor.
ya ben 4 aralıkta 20 yaşı aldırdım ama şişkinliği hala geçmedi pazar gününe kadar gecer mi
tamamen geçmese de azalır biraz ve antibiyotiği aksatmayın derim ben
tamamen geçmese de azalır biraz ve antibiyotiği aksatmayın derim ben
meraba kızlar. ben iki gün önce denizli diş hastanesinde 20lik gömülü diş ameliyatıyla aldırdım sağ alt çenemdeki dişi. doktordan cıktığımda uyusuklugun etkisiyle bişey anlamadım salak gibi talilmatları da okumamısım, gittim kelle paca çorba ve karısık izgara yedim.sonra geri gelip talimatları okuyunca da sacede yogurt dondurma gibi yumusak ve soguk seyler yemem gerektiğini öğrendim. ve buz tutmam gerekiyormus fazla sismemesi için onu da çok az yaptım. şu an iki bucuk gün oldu ve o anestezinin etkisi geçtiği andan beri ( ızgaraları uyusukken götürmüştüm) ağrıdan kıvranıyorum. normalde bu denli ağrı bir gün sürermiş fakat bende 2 bucuk gündür sürüyor . ağrı kesici bitmek üzere. ağzımın içi dikiş dolu ve fena şiş. ben kendimi de hiç dinlendirmedim. gözünüzü sevem uymanız gereken konularu ihmal etmeyin. benim gibi kepaze olursunuz. olur olmaz buz tutun yatın uyuyun. ne bileyim iyi bakın çabuk atlatın. ufff dişimmmmm. sanki on kişi çeneme asılıyor :26:
ben 10 gün çektim o ağrıyı ameliyatsız alındı fakat trismus olmuştum tüm vücudum ağrıyodu kımıldayamıyodum bile baya yatak döşek yattım pansumanlar ilaçlar bunları anlatmaya üşeniyorum kaç kere doktora gittim kemik kapanana kadar malesef sabrettim konu bile açtım hahahaaaaaa geçmiş olsun
uf kıyamam.insanın acısı neredeyse canı da orada oluyor. benim de geçti şükür. gün gelse de dikişlerini aldırsam. deşilmekten hiç korkmayan ben iplik aldırmaktan korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?