- Konu Sahibi Cevrimhici
-
arkadaşlar bendede 2 tane alt cenede gömülü 20 lık diş var bu hafta içi aldırmayı planlıyorum özele, aldıran arkadaşlar bana fiyat söyleyebılırler mi ? teşekkürler
Anladım.tşkler VİSEACRE ama benım 20 lık dişlerım cıkmadı malesef gömülü ve ön dişlerimi sıkıştırıyor dr amelıyatla yarılıp alınması gerek dedi ,bende çok korkuyorum özele gitmek ıstıyorum o yuzden fiyat sordum.hemde 2 taneside gömulü alt çenede
Anladım.
Yalnız gömülü dişin çekim ücreti daha farklı olabilir.
En sağlıklı bilgiyi diş hekiminden alırsınız.
Korkacak birşey olduğunu sanmıyorum,kendinizi kasmayın,rahat olun.
aynen canım bende 23 yaşındayım bende de hiç çıkmadı ağrı filanda olmadı.herkeste çıkıyormu bu 20lik dişler çoktan çıkması lazımdı bende de ama tık yok.eğer bukadar kötü olacaksa çıkmasın zaten daha çok memnun olurum
ben yarın böyle bir ameliyat olcam kızlar..köpek dişim gömüde ve 3 yıldır uygulanan tel tedavisine de cevap vermedi ve inmedi yarın açıp alacaklar ve ben çok korkuyorummm.varmı böyle ameliyat olan kızlar ne kadar sürüyor acıyormu hissediyormu insan
benim yirmilik dişlerim hep gömük bir tanesini aldırabildim benimki uzun sürdü çok sorunlu bi dişti seninki basit olur bence acı filan olmuyo korkma ben dişçiden çok korktuğum için bayılma derecesine gelmiştim ürktüm yani inş kolayca atlatırsın
arkadaşlar bende de varmış rontgende çıktı
acaba aldırmasak bişi olur mu
ben kokrtugum için diyorum ki bi sorun oldugunda gidip aldırıyım şu ana kadar bi rahatsızlık vermedi :uhm: ne dersniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?