- Konu Sahibi Cevrimhici
-
bende dün dr gittim çekilicek dedi ama geç saatte gıttım için yarın gel dedi bugun korkudan gıdemedım,ne güzel ifade etmişssin bır asn için cesaretımı topladım ve yarın gıdicem dedim,korkudan ölüyorum daha öncede 2 20lik dış çektırdım bırısı (yukarıdakı) çok zor çekildi annestezı tutmadı ama enınde sonunda gıdılecek bır an önce gideyim bıtsin gitsin..20lik disleriyle sorun olan arkadaslar icin bugün cektirdigim disim ve sonrası icin biraz yardımcı olayım.Sizlere korkmayın demeyecegim,disciden hic korkmayan elini kolunu sallaya sallaya giden biri olarak o koltuga oturdugumda biraz tedirgin oldum daha önceden 2 kere aynı islemi yaptırdıgım icin herseyi cok iyi biliyorum artık..eger 20lik disiniz gömülü degilse ne mutlu size:)veya bas göstermisse yine bi nebze kolay isiniz.fakat gömülü ve üstte kemik varsa biraz is zorlasıyo.zorlasıyo diyorum ama sizin icin degil doktorunuz icin zor cünkü uyusturdugu icin sadece zorlamayı hissediyosunuz agrı sızı olmuyo ameliyat esnasında.ameliyattan sonraki 2 gün biraz zorlanırsınız yemek yeme,cigneme gibi isler agrı sızı yapabilir.2-3 gün süt,meyve suyu,corba gibi sıvı gıdalarla beslenmenizde fayda var.ondan sonrası kolay zaten iyikide aldırmısım diyceksiniz agrısına katlanmaktansa bi kere agrı ceker kurtulurum diye düsünün.cektirceklere simdiden gecmis olsun...
arkadaşlar bendede 2 tane alt cenede gömülü 20 lık diş var bu hafta içi aldırmayı planlıyorum özele, aldıran arkadaşlar bana fiyat söyleyebılırler mi ? teşekkürler
Ben,gittiğim diş hekiminin muayenehanesinde geçen yıl 20'lik diş çekimi ücretinin 100 ytl olduğunu okumuştum.yokmu ya yardımcı olabılecek kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?