20lik dişler bi türlü çıkmadı

elma_xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
99
0
32
bundan aylar önce dişçiye gittim bazı şikayetlerim vardı bana 20 lik dişlerimin çıkacağını söyledi ve bu en geç mart ayında olacakmış ama şimdi hazirandayız hala çıkmadı uzun zamandan beri hiç diş ağrısı çelmiyodum ama şu sıralar kulaklarım zonkluyo neden 20 lik dişler çıkmadı. bi de ben hiç süt içmem onunla ilgisi olabilir mi yard. olursnız sevinirim:enbuyukkk:

sütle ilgisi varmi yokmu bilemem ama cok gec sorunlu ciktigini kendimden iyi biliyorum.( 4 dis 4 yilda cikdi)
aman cikmasinlar bosver, cikmasi bir sorun,sorasi bir sorun. hepsini cektirdim zaten

ama bazıları cıkmayadabilir. mesela benim 3 tanesi gömülü. ve yana doğru büyüyor. diğer dişleri sıkıştırıyor. ihmal edilmemesi gerek geçmiş olsun canım

herkes bu 20lik dişlerden dertli walla bende 1 yıl once agrı ıle gıttım dr ama bırısı bana amelyatla aldırman gerek demişti başka bı dr gıttım oda fılm cektı dişlerimi 20lik dişimin yanındaki diş saglammış ama onun yanındakı çürükmüş daha öncede kanal tedavisi olmustu zaten o dişim o dişimi çekti we diğeri kayıcak 20 lik dişine yer acılacak dedi ama 1 yıl oldu tık yok ....allaha sukurde agrı da yok ama cıkmıyorda yanı sınır bı durum ....

ihmal ettirmeden aldır bence benim de yana doğru çıktı alttaki 2 20liğim üstten hiçbirşey görünmüyordu ama ara ara ağrı oluyordu. ameliyatla alındı biraz zor oldu ama kurtuluyorsun işte..

X