Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar çevremdeki tüm arkadaşalrım 20 lik dişi çıktı ancak bende hala birşey yok ne olmuş olabilir sonra daha fazla acı çekermiyim
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Çene röntgeni çektirmeli miyim herhangi bir sorun var mı diye?
Kızlar benim üst tarafımdaki 20lik dişlerim çıkmıştı. Altta yer olduğunu hissettiğim halde çıkmamıştı. Üst dişlerimi kontrol ettirmek için diş hekimine gitmiştim. Ayrıca panoramik röntgen çektirmiştim. Alt dişlerimin gömülü olduğunu gördük .Bir arkadaşım da bende çıkmıyor demişti o da panoramik röntgen çektirdi. Onunda hepsi gömülü duruyormuş. İnsanlar genelde farkında olmuyor. Muhtemelen sizlerinde vardır ve gömülüdür, farkında değilsinizdir.
Peki böyle gömülü olması kötü bir şey mi? Yoksa ileride vakti gelince çıkar anlamına mı geliyor?
benim 20 lik dişim cıkmıs ne agrı ne acı hicbirsey yasamadım doktor bana yer buldugu icin cıkmıs dedi valla dogrumuydu bilemedim baksamda anlayamıyorum acıkcası doktora inandım