20lik diş olabilir mi,yardım lütfen.

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Öncelikle herkese iyi akşamlarr

3-4 gündür kafayı yemek üzereyimm. En arka dişinizin orda hafif üstünde küçük bi et parçası olur ya 3-4 gündür kalkık bi vaziyette ve inanılmaz acı veriyo dilimin her hareketi işkence gibi konuşurken bile acıyo

Daha öncede kalkıp 2 gün sonra geçtiği olmuştu ama kaç gün oldu hala böyle ve acısı eskisine hiç benzemiyo:2:

18 yaşındaym ama 20lik diş gelişimini tamamladığı sürece her yaşta çıkabiliyormuş

Sizce 20lik diş mi çıkarıyorum öyleyse yarın hemen dişçiye gidicem bi yardım eder misiniz :26:

Ömrümde hiç dişçiye gitmedim çürüğüm bile yok acayip tırsıyorum

Bi de çok acıyo yaa alınması falan gerekebilir mi dişçiye gitsem mii:26:

bende de çıktı canım daha da geçmiş sayılmaz yani ilk bende ne olduğunu anlayamadım eşime gösterdim önemli değil 3 sonra geçer dedi...onada olmuş sonradan geçiyormuş ...gerçekten yemek yemek ızdırap bazen çenemi bile kapatamıyordum tam

Evet kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum özellikle bugün çok şiddetlendi konuşamıyorum bile

Ömrümde hiç dişçiye gitmedim çürüğüm bile yok acayip tırsıyorum

Bi de çok acıyo yaa alınması falan gerekebilir mi dişçiye gitsem mii:26:

yamuk geliyosa alınması gerekio diyolarda. ben alttaki iki dişim cıkarken gttm doktora bu agrı ne die. aa 20likler hemen ameliyathanyle görüşün randevu alın dedi doktor

bende dolgu yaptırrken bayılcak gibi oluyorum ameliyat dio yani. tamam gttm gün aldım otrdm masaya uyuztuucu iğnemi oldum. doktor uyuşmasını beklerken beklerken beklerken eclipse vınnnnnnnn.. kaçar hemde 2 kez kaçtım babamlarada bnm onlar aldrmam dedim baya maceralarımz var bu 20lklerle ..

ne cok yazdm yahu.. sen git bi flm cektr ama ameliyathaneye gtme tavsiyem sabret geçer ...

Hehe ayy inan çok güldümm

Gittim bugün film çektirdim 4üde yolda ama kökleri gelişmemiş daha doktor iki hap yazdı tekrar rahatsız ederse gel dedi sanırım o zaman alıncakkk

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Son düzenleme:
Şu yirmilik dişleri hiç anlamıyorum. Benden küçük insanlarda var ağrısından ölüyorlar.
Ben bakıyorum bir şey yok.
Ayrıca hiç dişçi korkum olmadı inanır mısınız dişçim bile sen ne kadar rahatsın biraz heyecanlan diyor. Ama ı-ıı.

19 yaşındayken 3 tane 20 lik çıkarttım. Allah'tan çok sancılı geçmedi. tam 10 ay sağ tarafımda ki iki 20 lik dişle yanağımı çiğnemeye başladım. yemek yiyemez konuşamaz oldum. 1 ay önce dişçide çektirdim. tam gömük değildi biras uç vermişti yardı dişi aldı. tabi o dişleri çeken cerrahlar var. çektirirken açıkcası sıkıntı çekmedim 5 tane dikiş attı. ama uyuşukluk geçince evin içinde volta attım taki ağrı kesici etki edene kadar. şimdi tam bi gömük 20 lik var. yeri genişleyince oda çıkmak için kudurdu. ramazandan sonra (ki o güne kadar dayanırsam) çektirecem. sana geçmiş olsun...

bu 20 lik diş nasıl bişey ya ben yıllardır belli aralıklarla ağrı çekiyorum ne zaman bitiyoki bu çıkma işlemi benimde alttakıler cıktı ustekınler şiş hala

Bende de 2 tane çıkıyor suan.Bir kaç aydır sancısı yetiyor zaten yeni çıkmaya başladı daha.Ağzımı açamıyorum acıdan.
Dişçi fobim olsa da yol gözüktü galiba bana.

Konuyu açan arkadaşın bahsettiği sanırım 20'lik diş ağrısı. benim de ilk çıktıklarında öyle ağrı yapmıştılar, şimdi beyaz beyaz gözüküyorlar ara da yine ağrı yapıyorlar çektirmeyi planlıyorum yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…