bende de çıktı canım daha da geçmiş sayılmaz yani ilk bende ne olduğunu anlayamadım eşime gösterdim önemli değil 3 sonra geçer dedi...onada olmuş sonradan geçiyormuş ...gerçekten yemek yemek ızdırap bazen çenemi bile kapatamıyordum tam
Ömrümde hiç dişçiye gitmedim çürüğüm bile yok acayip tırsıyorum
Bi de çok acıyo yaa alınması falan gerekebilir mi dişçiye gitsem mii:26:
yamuk geliyosa alınması gerekio diyolarda. ben alttaki iki dişim cıkarken gttm doktora bu agrı ne die. aa 20likler hemen ameliyathanyle görüşün randevu alın dedi doktor
bende dolgu yaptırrken bayılcak gibi oluyorum ameliyat dio yani. tamam gttm gün aldım otrdm masaya uyuztuucu iğnemi oldum. doktor uyuşmasını beklerken beklerken beklerken eclipse vınnnnnnnn.. kaçar hemde 2 kez kaçtımbabamlarada bnm onlar aldrmam dedim baya maceralarımz var bu 20lklerle ..
ne cok yazdm yahu.. sen git bi flm cektr ama ameliyathaneye gtme tavsiyem sabret geçer ...
Öncelikle herkese iyi akşamlarr
3-4 gündür kafayı yemek üzereyimm. En arka dişinizin orda hafif üstünde küçük bi et parçası olur ya 3-4 gündür kalkık bi vaziyette ve inanılmaz acı veriyo dilimin her hareketi işkence gibi konuşurken bile acıyo
Daha öncede kalkıp 2 gün sonra geçtiği olmuştu ama kaç gün oldu hala böyle ve acısı eskisine hiç benzemiyo:2:
18 yaşındaym ama 20lik diş gelişimini tamamladığı sürece her yaşta çıkabiliyormuş
Sizce 20lik diş mi çıkarıyorum öyleyse yarın hemen dişçiye gidicem bi yardım eder misiniz :26:
Öncelikle herkese iyi akşamlarr
3-4 gündür kafayı yemek üzereyimm. En arka dişinizin orda hafif üstünde küçük bi et parçası olur ya 3-4 gündür kalkık bi vaziyette ve inanılmaz acı veriyo dilimin her hareketi işkence gibi konuşurken bile acıyo
Daha öncede kalkıp 2 gün sonra geçtiği olmuştu ama kaç gün oldu hala böyle ve acısı eskisine hiç benzemiyo:2:
18 yaşındaym ama 20lik diş gelişimini tamamladığı sürece her yaşta çıkabiliyormuş
Sizce 20lik diş mi çıkarıyorum öyleyse yarın hemen dişçiye gidicem bi yardım eder misiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?