• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20Lik Dis / Gomuk Dis Izmit / Gebze ???

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
arkadaslar 20 lik disimi acilen cektirmem gerekiyor ozelde 300-1000 TL arasi fiyat soyluyorlar Izmit yada Gebze ( ve yakinlarinda ) nereye gidebilirim Allah rizasi icin bi fikir verin lutfen..

Benimde 20likler 2 gündür ağrıyo boğazıma kadar indi bugün ağrı bende doktor arıyorum Darıcadaki diş hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama doktor seçemiyorum. Doktor tavsiye edebilecek biri yokmu? canım çok yanıyooo :36:

Benimde 20likler 2 gündür ağrıyo boğazıma kadar indi bugün ağrı bende doktor arıyorum Darıcadaki diş hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama doktor seçemiyorum. Doktor tavsiye edebilecek biri yokmu? canım çok yanıyooo :36:

Farabiyi diyorsan eger ben gittim oraya ama orada bu ameliyati yapmadiklarini soylediler. Cene cerrahi yapabilirmis. Ya ozelde yada universite hastanesinde yapiliyormusm. Istanbul capayi aradim randevular dolu diyor bir band. Umuttepedeyse kimseye ulasamiyorum cagri merkezinde.

Benimde yardima ihtiyacim var. Ozeller 300-1000 tl arasi diyor yahu cok pahali.

Kocaeli tıp merkezine cumartesi günleri istanbuldan ferhat bey geliyordu.ben önceki sene orada opr oldum. sonuc gayet başarılı dikiş vs olmasına ragmen agrım yok denecek kadar azdı. orayı arayıp sorabılırsın.fıyatta yanlıs hatırlamıyorsam 250 tl vermıstım

Kocaeli tıp merkezine cumartesi günleri istanbuldan ferhat bey geliyordu.ben önceki sene orada opr oldum. sonuc gayet başarılı dikiş vs olmasına ragmen agrım yok denecek kadar azdı. orayı arayıp sorabılırsın.fıyatta yanlıs hatırlamıyorsam 250 tl vermıstım

Cok tesekkur ederim. Bi arastirayim orayida.

Back