• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik diş çıkardığınızı nasıl anlarsınız???

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar mrb.
sol alt çene dişlerimde kızarık ve şişme var. dilimle dokununca çok acıyor. dilşlerimin en arkası da şiş ve çok hassas.

20 lik diş daha önce hiç çıkarmadım?
diş çıkarıyo olabilir miyim???

evet canım diş cıkarıyor olabilirsin.aynı şekilde bendede olmuştu.....aynı zamanda ucunda beyazlık görüyorsan cıkıyor olabilir.....

beyazlık yok ama aşırı bi kırmızılık var diş etlerimin arkaya yakın olan kısmında. sıcak bişe içemiyorum. ama bide orda diş çıkacak kadar yer yok. yine de çıkar mı?

beyazlık yok ama aşırı bi kırmızılık var diş etlerimin arkaya yakın olan kısmında. sıcak bişe içemiyorum. ama bide orda diş çıkacak kadar yer yok. yine de çıkar mı?

canım bilemiyeceğim ama sen en iyisi bi doktora görün.filmini bi ceksinler.onlar daha iyi anlarlar..:1: bu arada çok geçmisş olsun.

bence de 20 lik diştir. 2 haftadır benim de aynen dediğin gibi dilim değdikçe,ağzımı hareket ettirdikçe çok acıyor. ama benim aynı dişin bir kısmı çıkmıştı zaten.o zaman hiç acımamıştı şimdi baya acıyor,şişlik ve kırmızılık da var.

canım mutlaka röntgen çektirip bir ortodonti uzmanına görün çünkü diş çıkacak kadar yer yok diyorsun orada diş yine de çıkar ama kendine yer açmak için diğer dişlerine baskı yapar onları iter ve dişlerin bozulur sakın ihmal etme pazartesi ilk işin doktora gitmek olsun dişlerin bozulursa onları düzeltmek için çok uğraşırsın çünkü

Kızlar mrb.
sol alt çene dişlerimde kızarık ve şişme var. dilimle dokununca çok acıyor. dilşlerimin en arkası da şiş ve çok hassas.

20 lik diş daha önce hiç çıkarmadım?
diş çıkarıyo olabilir miyim???

Evet, çok büyük ihtimalle. Benimkinde de yer yoktu, fakat ben asıl iltihap yaptığı için gitmiştim; öyle ki iltihap dışarı çıkıyordu. Tabii cerrahi ile aldılar. Eğer şakaklara, çeneye vuruyorsa ağrısı gitmelisin bence, yok sadece yerinde acı varsa bir-iki gün daha bekleyebilirsin, bazen acıyıp acıyıp kendiliğinden geçiyor :)

Evet, çok büyük ihtimalle. Benimkinde de yer yoktu, fakat ben asıl iltihap yaptığı için gitmiştim; öyle ki iltihap dışarı çıkıyordu. Tabii cerrahi ile aldılar. Eğer şakaklara, çeneye vuruyorsa ağrısı gitmelisin bence, yok sadece yerinde acı varsa bir-iki gün daha bekleyebilirsin, bazen acıyıp acıyıp kendiliğinden geçiyor :)

benim de acısı geçiyor yavaş yavaş. diş miş yok ortada:51:

Daha 50 kere şişip iner,benimde öyle oldu çünkü.Şimdi 2 tanesi çıktı ama 1 tanesi yarım çıktı.Hala da kabarıp kavarıp iniyor,tam çıkmadı hala azar azar çıkıyor:27:

O lanet dişler yüzünden bir haftadır kıvranıyorum tatlım bende.. Daha önce çıkardıklarımda hiçbişey hissetmemiştim..Hatta aynaya bakıpp -aaa diş çıkarmışım dediğimi hatırlıorum..Ama bu mahvetti beni :47:

O lanet dişler yüzünden bir haftadır kıvranıyorum tatlım bende.. Daha önce çıkardıklarımda hiçbişey hissetmemiştim..Hatta aynaya bakıpp -aaa diş çıkarmışım dediğimi hatırlıorum..Ama bu mahvetti beni :47:

bide diş fırçasının uzanamadığı yerde oldukları için çabuk çürüyolarmış. çektirmek en mantılıs yaa. 20 yıldır onlarsız yaşıyom zaten bi eksiklik hissetmedim:35:

Aynı problem bende de var 20'lik diş ağrısı birazı çıkmış bakalım tamamı sorunsuz çıksa bari... yoksa ameliyat :18:

Alt sağ ve solda 20likler çıkıyor benim de. Çekilmesi gerekiyor mu diye merak edip dişçiye gitmiştim. Ozaman "çıkacak yerleri var, çekilmesine gerek yok" dedi ama. Şimdi çıkmaya başladı sol alttaki çok fena ağrı yapıyor ağzımı zorla açıyorum çeneme de vuruyor ağrısı ne biçim bişey bu ya:(
Hissettirdi çıktığını sağolsun :47:

Başın ağrır sürekli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Galiba benimde 20lik dişim çıkıyor bir kaç gündür baş ağrısı yapıyo ben migrenim sanmıştım ama yanağımın iç tarafı da şişti gülümseyince bile acıyor 3 aylık bebeğim var emziriyorum inş. Diş değildir ilaç kullanamam :(((((

Back