Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyazlık yok ama aşırı bi kırmızılık var diş etlerimin arkaya yakın olan kısmında. sıcak bişe içemiyorum. ama bide orda diş çıkacak kadar yer yok. yine de çıkar mı?
beyazlık yok ama aşırı bi kırmızılık var diş etlerimin arkaya yakın olan kısmında. sıcak bişe içemiyorum. ama bide orda diş çıkacak kadar yer yok. yine de çıkar mı?
Kızlar mrb.
sol alt çene dişlerimde kızarık ve şişme var. dilimle dokununca çok acıyor. dilşlerimin en arkası da şiş ve çok hassas.
20 lik diş daha önce hiç çıkarmadım?
diş çıkarıyo olabilir miyim???
Evet, çok büyük ihtimalle. Benimkinde de yer yoktu, fakat ben asıl iltihap yaptığı için gitmiştim; öyle ki iltihap dışarı çıkıyordu. Tabii cerrahi ile aldılar. Eğer şakaklara, çeneye vuruyorsa ağrısı gitmelisin bence, yok sadece yerinde acı varsa bir-iki gün daha bekleyebilirsin, bazen acıyıp acıyıp kendiliğinden geçiyor :)
O lanet dişler yüzünden bir haftadır kıvranıyorum tatlım bende.. Daha önce çıkardıklarımda hiçbişey hissetmemiştim..Hatta aynaya bakıpp -aaa diş çıkarmışım dediğimi hatırlıorum..Ama bu mahvetti beni