20lik diş çekimi ve sonrası

cansusoylu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
24
6
32
Merhaba kızlar, perşembe günü 20lik dişimi çektirdim 3 gün oldu. halen hafif sızıntı şeklinde kanama var bu normal mi? nelere dikkat etmem gerekiyor? 20lik diş çektirenler varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca dişimi çektirmemin nedeni o bölgede diş eti ve yanak içinden boğazıma kadar uzanan ağrı vardı. Dişin yanağımı sıkıştırdığını düşünüyordum böyle birşey yaşayan oldumu?

kızlar siz konuma hiç ilgi duymamışsınız ama ben bi yöntem geliştirdim sizlerlede paylaşıyım, işiniz düşence bu dediklerimi yapar bana dua edersiniz belki :) diş çektirdiğinizde dişinizde oluşan boşluğa yemek kırıntıları kaçar ve bazıları ağzınızı çalkalamakla oradan çıkmazlar. Örneğin ben çiğ olarak brokoli yedim brokolinin tanesi o bölgeye kaçmış, aynada dişime bakarken farkettim. Ne yaptıysam ordan çıkmadı. Parmağımızda süremedim mikrop kapmasın diye.. bu gibi durumda eczaneden bir şırınga alın, iğnesini takmadan içine su doldurup o bölgeye sıkın. Böylece dişinizdeki yemek artıklarından rahatlıkla kurtulacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…