• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik diş ameliyatı.

benimkini dr çekmedi, çene cerrahına gitmen lazım dedi:(

Kızlar gecenin bir yarısı yatağımda mışıl mışıl uyumak varken neden forumdayım dersiniz???:(

Bugün cuma ( sabahı) ben Çarşamba günü gömük alt 20 lik dişimi aldırdım. Şuan yanağım arı sokmuş gibi şiş ve inanılmaz bir ağrı var. Ön dişlerime kadar vuruyor. Şakaklarımla boynum arasındaki bölge çok kötü durumda:((
Dün gece ağrı kesiciler yetmeyince iğne oldum acilde. Keşke bu gece de olsaymışım...

Üstelik ameliyat gününe kadar ardarda 3 tane antibiyotik aldım ama demek ki faydası olmadı.
Doktor resmen kazı çalışması yaptı ağzımda. Bayağı bir güç kullandı.

Velhasılıkelam size Nacizane tavsiyem şudur ki;
Antibiyotik tedavisine başlayın ve en az 3 gün geçsin sonra alsın dişi. Bir de benim sağ taraf da yamuk görünüyor filmde o da alınacak mecbur ama şunun ağrısı bi geçsin o sıkıntı yaratmadan çektirmem lazım. Tekrar bu ağrıyı çekmek istemiyorum.
O kadar ameliyat oldum ama hiç biri böyle kötü olmadı...çok canım yanıyor çok:5:
Üstüne şuan aldığım antibiyotikler ve ağrı kesiciler de cabası:( yok yani geçirmiyor

selam,
dün şişli'de doktor Ferhan Yalçın'a çektirdim. 3 iğne vurdu, 1 saat narin narin sabırla yerinden oynattı ve çektikten sonra 2 dikişle dikti (gömülüydü ve 90 derece eğikti) gece çok ağrım oldu biraz şişti sağ alt yanağım. bugün iyiyim ağrım sancım kalmadı. Doktorumun eli çok hafif çekimde hiçbir şey hissetmedim iğne vururken de canım yanmadı. herşey normal görünüyor.

bende bugun ikinci 20'lik diş amelayatı oldum ilki çok kolaydı çok korkmuştum ama bunda hiç korkmadım ama çok zordu şimdi korkuyorum yanağım şişti bebekte emziriyorum cidden çok zor amelayat olmak allah herkese sağlık versın inş olanlar kolay atlatır :5:

ben onu ameliyat olarak görmüyorum :1: bile çok basit 5 dakika da işlem tamam bi dikiş atılıyo 2-3 tane o kadar bende yaptırdım diş etini kesiyo dişi çekip 2-3 dikiş atıyo ben ne zaman dişi çekti hiç anlamadım bide baktım diş elinde duruyo :27:

1 yıl önce eğik ve gömülü olan yirmi yaş dişimi çektirdim çekilmesi,sonraki günler vs. çok zorlu geçmedi fakat hala yanındaki dişte kanama var sürekli sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?

1 yıl önce eğik ve gömülü olan yirmi yaş dişimi çektirdim çekilmesi,sonraki günler vs. çok zorlu geçmedi fakat hala yanındaki dişte kanama var sürekli sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?

malesef yaşamadım, kanama değil ama dikiş attıkları tarafa fırça değince az bir acıma oluyor, 2 ay önce çektirmiştim

ben de dün aldırdım, işlem esnasında bişey hissetmiyorsun ama çene kemiğimi kazıyor bu adam herhalde dedim faaliyetten :9: 10-15 dk sürdü sürmedi. yanında kaplama olduğu için en zoru buydu dedi. daha 3 tane daha var :26:
hemen sonrasında elime buz torbası verdi, 5 dk tut 5 dk bekle dedi. arada yarım saat mola ver dedi. 4-5 saat yaptım. o arada uyuşma da yavaş yavaş geçti zonklama tarzı ağrı başladı. Allahtan dr çıkarken elime bir iğne ve antibiyotik ampulu vermişti, bunu ağrı kesiciyle karıştırıp yaptırın hemen eve gitmeden, bu gece rahat edersin dedi. öyle de oldu. gece arada bir ağrıyla uyandım ama geri uyudum.
bugün 2.gün ağrı düne göre biraz daha fazla, ağrı kesici aldım 2 kere. inşallah artmaz.
en zoru yemek işi, canın sürekli köfte patates ne görürsen onu istiyor :5: ama sadece sıvı ve püre gıdalar yiyebiliyorsun :50:

benimde alt yirmilikler çekilecek martın 7 sinde.diş doktorundan tırsmam ama bu kez korkuyorum biraz.beni ne bekliyo nasıl yapılacak hiç bilmiyorum ondan galiba :18::18::18::18:

Lütfen gömülü 20lik dişini ameliyatla aldıranlar nasıl bi ameliyat oldugunu ameliyat sırasında neler hissettiklerini ve sonrasını anlatırmısınız....ÇOK KORKUYORUMMM
merhaba cnm 2 yıl geçmiş sen çektirmişsindir ama ben korkanlar için yinede yazayım en aznından içlerine su serpmiş olurum.7 senedir 20lik diş ağrısı çeken biriydim.
hep ilaçlarla antibiyotiklerle ağrı nöbetlerini geçirmeye çalıştım.ara ara az az kendim çektim dişimi.
sonuç olarak delik deşik çürük bir diş kaldı bana.en son geçen gün ağrısı beynime çeneme boğazıma kadar vurunca dayanamadım gittim drye.4gün antibiyotik kullandım ve bugün korka korka gittim o koltuğa oturdum.
önce ilaç koydu daha sonra dişime çeneme dilime iğne vurdu onları çok az hissettim öyle dayanılmıak bi ağrı değil.10 dk filan bekledik eline bi alet alıp böyle acıyomu şöyyle acıyomu demeye başladı ben zannediyorum kontrol ediyo aaaaa bi baktım diş elinde inanın zerre hissetmedim acı ağrı sızı gibi şeyler.sadece güç kullandığı için çenemde baskı hissettim hepsi bu çekim işlemi totalde 5 dadika bile sürmedi.4 te çekilde hala çenem uyuşuk geçincede inşallah ağrı sızı olmaz antibiyotiğime devam edicem ve ağrı kesici kullanıcam

Back