20li yaşlarda göğüs küçültme amelyatı olanlar

Arkadaşlar bugün gittim doktorumla konuştum. İnferiot pediküllü meme küçültme yöntemiyle ameliyatım olucak. Lolipop yöntemi de istersen yaparım ama o zaman süt veremezsin dedi. Ben de dediğine karar verdim. Ne kadar küçüleceği konusunda kararsızım ama b cup desteksix südyenle dolsun istiyorum ama b cup olsa da yetcek gibi :D boyutuna siz karar vericeksiniz biz de bişey düşünüp karar vericez dediler. Burda gün çabuk geliyormuş o yüzden amelyat gününüzden 15 gün önce tahlil vs yapalım dediler :D eylülün ilk haftalarında benim de memişler küçülüyoorrr :KK45::KK54:

Arkadaşlar bugün gittim doktorumla konuştum. İnferiot pediküllü meme küçültme yöntemiyle ameliyatım olucak. Lolipop yöntemi de istersen yaparım ama o zaman süt veremezsin dedi. Ben de dediğine karar verdim. Ne kadar küçüleceği konusunda kararsızım ama b cup desteksix südyenle dolsun istiyorum ama b cup olsa da yetcek gibi :KK70: boyutuna siz karar vericeksiniz biz de bişey düşünüp karar vericez dediler. Burda gün çabuk geliyormuş o yüzden amelyat gününüzden 15 gün önce tahlil vs yapalım dediler :KK70: eylülün ilk haftalarında benim de memişler küçülüyoorrr :KK45::KK54:

Canimmm deli misinnn neden ameliyat oluyorsun?? Biz memelerimizi büyütmek icin cabaliyoruz:KK48::KK48: Bence sakin olma, ama senin bilecegin is tabi.. Büyük gögüs kadinsi durur cok hos duruyordur bence. Benim kilo var o yüzden simdi benimkiler de büyük ama kilolari verince kücülüyor. Kilomda sabit kalabilirsem ben de diklestirip silikonla büyütecem. Ama kücük istiyorsan, hayirli olsun simdiden :) umarim güzel olur:KK28::KK36:

Canimmm deli misinnn neden ameliyat oluyorsun?? Biz memelerimizi büyütmek icin cabaliyoruz:KK48::KK48: Bence sakin olma, ama senin bilecegin is tabi.. Büyük gögüs kadinsi durur cok hos duruyordur bence. Benim kilo var o yüzden simdi benimkiler de büyük ama kilolari verince kücülüyor. Kilomda sabit kalabilirsem ben de diklestirip silikonla büyütecem. Ama kücük istiyorsan, hayirli olsun simdiden :) umarim güzel olur:KK28::KK36:
Canım minyon olduğum için kocaman duruyorlar :110: o yüzden küçültüp kurtulucamvalla hiç çekilmiyor :KK48:

KızlAr yeni başlık açmak istemedim buraya yazıyım dedim. Ben eylülün 4ünde ya da 5inde göğüs küçültme ameliyatı olsam 3 gün içinde ne kadar düzelirim ? Kuzenimin sünneti var da annem tekirdağya gidicek gece 2.15 de. Yani 3,3buçuk günde kendime bakabilcek hale gelir miyim ? Yoksa annemin dönmesini mi bekliyim ?

Kızlar uzun Zaman sonra sonunda ameliyat günüm geldi. Yarım sabah ameliyat olucam. Bilgi almak için açtığım başlığıma kendimi iyi hisseder hissetmez yazıcam. Yeni üye olan arkadaşlar da bilgilenmiş olur. Çok heyecanlıyım umarım herşey çok güzel olur. o_O:KK49:

Kızlar uzun Zaman sonra sonunda ameliyat günüm geldi. Yarım sabah ameliyat olucam. Bilgi almak için açtığım başlığıma kendimi iyi hisseder hissetmez yazıcam. Yeni üye olan arkadaşlar da bilgilenmiş olur. Çok heyecanlıyım umarım herşey çok güzel olur. o_O:KK49:
Ameliyatini oldun mu durumun nasil :KK59:

Başlığı okuyunca sende kendi durumumu gördüm:)) Bende 20 yaşındayken ameliyat oldum senin gibi..50 kiloydum ve 70D falan takıyordum. Sırtım dapdardı gögüsler d cup :)) 75C de oluyordu. Şuan 70 B giyiyorum. İlk ameliyattan çıktığımdaki gibi dimdik değiller ama sarkık da değiller çok doğal ve seksi duruyorlar. En güzeli de vücudumla uyumlular..
Geçmiş olsun bu arada:) iz konusuna takılma ben 1 seneyi doldurdum şuan bembeyaz izlerim ..göğüslerimde bembeyaz olduğu için nötrlendiler.

Başlığı okuyunca sende kendi durumumu gördüm:)) Bende 20 yaşındayken ameliyat oldum senin gibi..50 kiloydum ve 70D falan takıyordum. Sırtım dapdardı gögüsler d cup :)) 75C de oluyordu. Şuan 70 B giyiyorum. İlk ameliyattan çıktığımdaki gibi dimdik değiller ama sarkık da değiller çok doğal ve seksi duruyorlar. En güzeli de vücudumla uyumlular..
Geçmiş olsun bu arada:) iz konusuna takılma ben 1 seneyi doldurdum şuan bembeyaz izlerim ..göğüslerimde bembeyaz olduğu için nötrlendiler.
Çok teşekkür ederim yorumun için :) benimkiler 75 dd imiş düşün kocamanlar boyum da kısa felaketti :) şimdi b cup oldu şükürler olsun :) bende bembeyazım sevindim iz kalmıycak olmasına hangi kremi kullandın canım ? :) bide kaç yaşındasın

Çok teşekkür ederim yorumun için :) benimkiler 75 dd imiş düşün kocamanlar boyum da kısa felaketti :) şimdi b cup oldu şükürler olsun :) bende bembeyazım sevindim iz kalmıycak olmasına hangi kremi kullandın canım ? :) bide kaç yaşındasın
Şuan 21 yaşındayım tam olarak, yeni 22'ye girdim canım.. Ameliyat oldugumda da dolu dolu 20ydim.21'e yeni girecektim.
Hangi kremi kulandım ımm valla hatırlamıyorum desem:))

Şuan 21 yaşındayım tam olarak, yeni 22'ye girdim canım.. Ameliyat oldugumda da dolu dolu 20ydim.21'e yeni girecektim.
Hangi kremi kulandım ımm valla hatırlamıyorum desem:))
Bende tam 21im şubatta 22ye giricem :) iyi çok geçmemiş :) tüh şansıma o zaman olur da evde bir gün denk gelirse mutlaka bekliyorum :)

Bende tam 21im şubatta 22ye giricem :) iyi çok geçmemiş :) tüh şansıma o zaman olur da evde bir gün denk gelirse mutlaka bekliyorum :)
Eğer denk gelirsem mutlaka söylerim canım. Yalnız doktorum ne verdiyse onu kullandım ben. Kendim ekstra bir iz kremi kullanmadım. Sigara kullanmıyorsan çabuk iyileşir izlerin merak etme.:) Ben şimdi normal vücut losyonlarıyla yoğuruyorum onları :D

:KK70::KK70:
Eğer denk gelirsem mutlaka söylerim canım. Yalnız doktorum ne verdiyse onu kullandım ben. Kendim ekstra bir iz kremi kullanmadım. Sigara kullanmıyorsan çabuk iyileşir izlerin merak etme.:) Ben şimdi normal vücut losyonlarıyla yoğuruyorum onları :KK70:
Hahhaahhhahaha ilahi hahahhaha çok güldüm :D :D :D sigara kullanmıyorum uzun süredir de içki olan ortama girmedim :) inşallah canım dik olurlarda bende yoğururum :D :D

:KK70::KK70:
Hahhaahhhahaha ilahi hahahhaha çok güldüm :KK70: :KK70: :KK70: sigara kullanmıyorum uzun süredir de içki olan ortama girmedim :) inşallah canım dik olurlarda bende yoğururum :KK70: :KK70:
Merak etme dik kalıyorlar :D Ama ameliyattan ilk çıktığında füze gibi oluyor ya o kadar dik kalmıyor ama yinede dik kalıyor ucu falan güzel oluyor :D

Back
X