• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'li yaşlara özgü parfümler hangileri?

BrownSugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
416
0
96
Ankara
Merhaba, yaşım itibariyle ağır koku tercih etmiyorum. Hafif ve gün boyu kokusunu muhafaza eden bir parfüm arıyorum. bayanssulusmile Burca göre tene göre parfüm tercihleri oluyor, ne kadar etkili bilemiyorum. CADIARZU Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak parfüm almayı düşünüyorum. boshayallersmile

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :1hug:

ralp lauren - çiçek meyve karışık sanırım... çok neşeli bi koku tam genç kız kokusu bence,

lacoste pink - daha hafif bi koku daha pudramsı gibi çiçekte var belki hafif bilmiyorum ama buda hem hafif hem kalıcı bi koku

escadanın biçok kokusu meyve ağırlıklıdır..onlar olabilir.bunlarda kalıcıdır.

yani çok var önerebileceğim ama sen ne tarz seversin oda önemli..ve bu söylediklerimin dolumlarıda var

ralp lauren - çiçek meyve karışık sanırım... çok neşeli bi koku tam genç kız kokusu bence,

lacoste pink - daha hafif bi koku daha pudramsı gibi çiçekte var belki hafif bilmiyorum ama buda hem hafif hem kalıcı bi koku

escadanın biçok kokusu meyve ağırlıklıdır..onlar olabilir.bunlarda kalıcıdır.

yani çok var önerebileceğim ama sen ne tarz seversin oda önemli..ve bu söylediklerimin dolumlarıda var

Çok teşekkür ederim önerilerin için. kaydirigubbakcemile5 Mesela şeker ağırlıklı parfümler oluyor ve hoşuma gitmiyor. Bir yerde okyanus kokusunda olan bir parfüm yazısı okumuştum. Onu merak ediyorum ama hangi parfüm olduğunu bilmiyorum. bilmiyorumkismile Dediklerini not aldım. kaydirigubbakcemile3 Bunlara bakacağım.

sen daha fresh kokular istiyosun ozaman..dediklerimde en yakın lacoste pink olan..diğerleri şekerli meyveli kokular onlara bakma ozaman
bide fresh olarak davidoff cool water var bu çok fresh bi koku tam okyanus dediğin koku diil ama oldukça ferah bi koku, bununda dolumu var
fresh e uygun bide armani aqua diye bişey var ama bu yeni çıktı dolumu yoktur orjinali alcan ancak
başka aklıma gelen fresh koku şuanda yok gelirse yine yazarım

sen daha fresh kokular istiyosun ozaman..dediklerimde en yakın lacoste pink olan..diğerleri şekerli meyveli kokular onlara bakma ozaman
bide fresh olarak davidoff cool water var bu çok fresh bi koku tam okyanus dediğin koku diil ama oldukça ferah bi koku, bununda dolumu var
fresh e uygun bide armani aqua diye bişey var ama bu yeni çıktı dolumu yoktur orjinali alcan ancak
başka aklıma gelen fresh koku şuanda yok gelirse yine yazarım

Sağol. olumunekankayizsmile Not aldım hepsini. :1: Deneyeceğim. Yeni önerilere de açığım. :lepi:

ben hep d:&p kullanırım ordan romance yi tavsiye ederim çok fresh bi koku herkes bayılır adını sorar bende söylemem:)kaldıkça güzelleşio tommy girl de tavsiye ederim vazgeçilmezlerim bayanssulusmile

valla cnm burcu bilmem ama tene uyması gerektiğinin kesin kararına vardm bena.s geçenlerde bileğime lacoste femme sıktılar,çok ferah,güzel gbii geldi bana...bide şimdi este lauderin pure white lenon u deneme sürecindeyim:)o da güzel gibi geldi bana:)

Back