Genetik test mi yaptırmıştınız siz de? Çıktı mı sonuçlarınız?Ben de varım kızlar kürtaj sonrası ilk defa bu ay denedik olmadı malesef şubata inşallah
Evet eylülde oldum malesef. Ben de çok duyuyorum inşallah tekrarını yaşamayızSende mi kürtaj oldun bende oldum ne çok olan var sitede
Bende kan sulandırıcı kullanıcam kalınca , bide Bende kist oluştuEvet eylülde oldum malesef. Ben de çok duyuyorum inşallah tekrarını yaşamayızsanırım asprin kullanıcam gebe kalıncs
Evet çıktı çok şükür kromozom analizleri temiz. Trombofilide de bi heterozigot bi homozigot vardı genetikçiler biz sorun görmüyoruz bu genlerde dedi. Ama kadın doğum doktorunuz tedbiren kan sulandırıcı kullandırır dedi. Sizin ne oldu?Genetik test mi yaptırmıştınız siz de? Çıktı mı sonuçlarınız?
Galiba bende de oldu kasımda, daha doğrusu doktor gördü ama sonraki muayenede kaybolmuştu heralde adetle atıldı. Adetle düşme ihtimali var mı büyük müymüş?Bende kan sulandırıcı kullanıcam kalınca , bide Bende kist oluştu
Adetle atılır dedi ama 3 ay geçti henüz atılmadı yarın kontrolüm var adetimin 2. Günü. Adet düzensizliği falan yapmadı şükür ama yumurtlamayı baskılıyor mu emin değilim gebeliğe engel dedi ama bilemiyorumGaliba bende de oldu kasımda, daha doğrusu doktor gördü ama sonraki muayenede kaybolmuştu heralde adetle atıldı. Adetle düşme ihtimali var mı büyük müymüş?
Aslında kist gebeliğe engel değil diyorlar ya. Kistle hamile kalanları da okumuştum burda. Çok büyük olsaydı adet düzensizliği de yapardı. Bi de onu atmak için hormon ilacı veriyorlarmış ama gebelik düşündüğünüz için vermez heralde. İnşallah atılır bu adetleAdetle atılır dedi ama 3 ay geçti henüz atılmadı yarın kontrolüm var adetimin 2. Günü. Adet düzensizliği falan yapmadı şükür ama yumurtlamayı baskılıyor mu emin değilim gebeliğe engel dedi ama bilemiyorum
Yok ben ovü yapmıyorum ya o bende ters tepiyor ahaja. Düşük yaptığım ay 5 cm, 4,5 cm, 3,5 cm di bakalım yarın kaç olmuşAslında kist gebeliğe engel değil diyorlar ya. Kistle hamile kalanları da okumuştum burda. Çok büyük olsaydı adet düzensizliği de yapardı. Bi de onu atmak için hormon ilacı veriyorlarmış ama gebelik düşündüğünüz için vermez heralde. İnşallah atılır bu adetleyumurtlama testi yaptınız mı onda pik oluyor mu?
Evet çıktı çok şükür kromozom analizleri temiz. Trombofilide de bi heterozigot bi homozigot vardı genetikçiler biz sorun görmüyoruz bu genlerde dedi. Ama kadın doğum doktorunuz tedbiren kan sulandırıcı kullandırır dedi. Sizin ne oldu?
Aa yavaş yavaş küçülüyor demek ki git gide azalır ama bence küçük olduğu içni gebeliğe engel olmaz inşallahYok ben ovü yapmıyorum ya o bende ters tepiyor ahaja. Düşük yaptığım ay 5 cm, 4,5 cm, 3,5 cm di bakalım yarın kaç olmuş
Benim paı 4g/4g homozigotmuş ama bana doktor net konuşmadı sadece bebe asprini başlarsın perinatolog gerek görürse iğne kullanırsın dedi.Benim da aynı genetik normal, pıhtılaşmadan da paı geni 4g/5g çıktı sadece o da taşıyıcılık anlamına geliyormuş. Kan sulandırıcı kullanılacak yine tedbir olarak.
Ben test yaptırmadım ama hamilelik olursa keseyi görünce kan sulandırıcı iğne başlıcam tedbir olarak demiştiBenim paı 4g/4g homozigotmuş ama bana doktor net konuşmadı sadece bebe asprini başlarsın perinatolog gerek görürse iğne kullanırsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?