2025 yılında gebe kalıyoruz kesin bilgi 🙂‍↔️ topiği falan filan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genetik test mi yaptırmıştınız siz de? Çıktı mı sonuçlarınız?
Evet çıktı çok şükür kromozom analizleri temiz. Trombofilide de bi heterozigot bi homozigot vardı genetikçiler biz sorun görmüyoruz bu genlerde dedi. Ama kadın doğum doktorunuz tedbiren kan sulandırıcı kullandırır dedi. Sizin ne oldu?

Bende kan sulandırıcı kullanıcam kalınca , bide Bende kist oluştu
Galiba bende de oldu kasımda, daha doğrusu doktor gördü ama sonraki muayenede kaybolmuştu heralde adetle atıldı. Adetle düşme ihtimali var mı büyük müymüş?

Galiba bende de oldu kasımda, daha doğrusu doktor gördü ama sonraki muayenede kaybolmuştu heralde adetle atıldı. Adetle düşme ihtimali var mı büyük müymüş?
Adetle atılır dedi ama 3 ay geçti henüz atılmadı yarın kontrolüm var adetimin 2. Günü. Adet düzensizliği falan yapmadı şükür ama yumurtlamayı baskılıyor mu emin değilim gebeliğe engel dedi ama bilemiyorum

Aslında kist gebeliğe engel değil diyorlar ya. Kistle hamile kalanları da okumuştum burda. Çok büyük olsaydı adet düzensizliği de yapardı. Bi de onu atmak için hormon ilacı veriyorlarmış ama gebelik düşündüğünüz için vermez heralde. İnşallah atılır bu adetle yumurtlama testi yaptınız mı onda pik oluyor mu?

Yok ben ovü yapmıyorum ya o bende ters tepiyor ahaja. Düşük yaptığım ay 5 cm, 4,5 cm, 3,5 cm di bakalım yarın kaç olmuş

Benim da aynı genetik normal, pıhtılaşmadan da paı geni 4g/5g çıktı sadece o da taşıyıcılık anlamına geliyormuş. Kan sulandırıcı kullanılacak yine tedbir olarak.

Yok ben ovü yapmıyorum ya o bende ters tepiyor ahaja. Düşük yaptığım ay 5 cm, 4,5 cm, 3,5 cm di bakalım yarın kaç olmuş
Aa yavaş yavaş küçülüyor demek ki git gide azalır ama bence küçük olduğu içni gebeliğe engel olmaz inşallah

Benim da aynı genetik normal, pıhtılaşmadan da paı geni 4g/5g çıktı sadece o da taşıyıcılık anlamına geliyormuş. Kan sulandırıcı kullanılacak yine tedbir olarak.
Benim paı 4g/4g homozigotmuş ama bana doktor net konuşmadı sadece bebe asprini başlarsın perinatolog gerek görürse iğne kullanırsın dedi.

Benim paı 4g/4g homozigotmuş ama bana doktor net konuşmadı sadece bebe asprini başlarsın perinatolog gerek görürse iğne kullanırsın dedi.
Ben test yaptırmadım ama hamilelik olursa keseyi görünce kan sulandırıcı iğne başlıcam tedbir olarak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…