2025 yılında gebe kalıyoruz kesin bilgi 🙂‍↔️ topiği falan filan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok uzuldum çok boş bulundum sormakla doğum yaptı sandim cok takip etmiyorum zamansal olarak
Canımm hiç sorun değil. Hayırlısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza Teşekkür ederim düşünüp sorduğun için

Bizde özledik seni napıyosun son durum ne stabil mi
Evet yalancı pozitif bile görmedim hiç öyle sağlam bi istikrarla ilerliyorum
Doktor söyledi zaten çikolata kistinde doğal yolla olur ama süreç uzayabilir diye. Ben de bikaç ay daha bekleyip yaza doğru tüpe yönelirim diye düşünüyorum o yüzden saldım iyice bayadır akışa bıraktım artık bakalım.
Sende durumlar nasıl?

Bende de değişen bişey yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.
Kafamı sürekli oraya veremicem valla

Bende de değişen bişey yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.
Kafamı sürekli oraya veremicem valla
Ayynen ben de çok sabırlı bi insan değilim başta ovülasyon testiydi yumurtlamasıydı derken bi heyecan vardı da sıktı artık
Ama burası tam bi bataklık, çocuk fikrinden uzaklaştığım zamanlarda bile nedensizce girip bakıyorum arada djshsj beynim nereye koyacağını bileyemeyip farklı bi sosyal medya platformu olarak kodladı sanırım

Bdv de takılıyorum genelde ahajaj daha iyi

Ben de varım kızlar kürtaj sonrası ilk defa bu ay denedik olmadı malesef şubata inşallah

Tablo oluşturmadık öyle genel yazıyoruz isterseniz dahil olabilirsiniz tabiki
Puxhu eşim ikna oldu biliyor musun en son konumun altında konuşmuştuk hatırlarsın belki. 2025 hepimize bebiş getirsin

Puxhu eşim ikna oldu biliyor musun en son konumun altında konuşmuştuk hatırlarsın belki. 2025 hepimize bebiş getirsin
Aa çok sevindim canım, demiştim sana fazla uzun sürmez diye bak sürmemiş bile inşallah bebişleri alırız kucağımıza

Aa çok sevindim canım, demiştim sana fazla uzun sürmez diye bak sürmemiş bile inşallah bebişleri alırız kucağımıza
Evet dediğin çıktı çok şükür şimdi geriye bebişleri sağlıkla kucağınıza almak kaldı hadi 2025 yap şovunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…