Sarılalım sıkı sıkıGel sarılalım
Aynı şehirde olsak bari regl olana terapi masası kurardık ben bu ay elendimler falan kesmiyor artık djhdhdSarılalım sıkı sıkı
Canımm hiç sorun değil. Hayırlısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaÇok uzuldum çok boş bulundum sormakla doğum yaptı sandim cok takip etmiyorum zamansal olarak
Arada bakıyorum da kimseden tık yokk özledim valla sizi
Bizde özledik seni napıyosun son durum ne stabil miArada bakıyorum da kimseden tık yokk özledim valla sizi
Evet yalancı pozitif bile görmedim hiç öyle sağlam bi istikrarla ilerliyorumBizde özledik seni napıyosun son durum ne stabil mi
Bende de değişen bişey yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.Evet yalancı pozitif bile görmedim hiç öyle sağlam bi istikrarla ilerliyorum
Doktor söyledi zaten çikolata kistinde doğal yolla olur ama süreç uzayabilir diye. Ben de bikaç ay daha bekleyip yaza doğru tüpe yönelirim diye düşünüyorum o yüzden saldım iyice bayadır akışa bıraktım artık bakalım.
Sende durumlar nasıl?
Ayynen ben de çok sabırlı bi insan değilim başta ovülasyon testiydi yumurtlamasıydı derken bi heyecan vardı da sıktı artıkBende de değişen bişey yok olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.
Kafamı sürekli oraya veremicem valla
Bdv de takılıyorum genelde ahajaj daha iyiAyynen ben de çok sabırlı bi insan değilim başta ovülasyon testiydi yumurtlamasıydı derken bi heyecan vardı da sıktı artık
Ama burası tam bi bataklık, çocuk fikrinden uzaklaştığım zamanlarda bile nedensizce girip bakıyorum arada djshsj beynim nereye koyacağını bileyemeyip farklı bi sosyal medya platformu olarak kodladı sanırım
benide eklermisinizBu topik uğurlu gelecek biliyorum inşallah çok amin.
Başlayalım o zaman
@brcmmmm
@Mervesre41
@monica123
Lorelailai
@duskapani
@istanbullugelinnnn
Tablo oluşturmadık öyle genel yazıyoruz isterseniz dahil olabilirsiniz tabikibenide eklermisiniz
hmm anladim tesekkur ederimTablo oluşturmadık öyle genel yazıyoruz isterseniz dahil olabilirsiniz tabiki
Puxhu eşim ikna oldu biliyor musunTablo oluşturmadık öyle genel yazıyoruz isterseniz dahil olabilirsiniz tabiki
Aa çok sevindim canım, demiştim sana fazla uzun sürmez diye bak sürmemiş bile inşallah bebişleri alırız kucağımızaPuxhu eşim ikna oldu biliyor musunen son konumun altında konuşmuştuk hatırlarsın belki. 2025 hepimize bebiş getirsin
Sende mi kürtaj oldun bende oldum ne çok olan var sitedeBen de varım kızlar kürtaj sonrası ilk defa bu ay denedik olmadı malesef şubata inşallah
Evet dediğin çıktı çok şükürAa çok sevindim canım, demiştim sana fazla uzun sürmez diye bak sürmemiş bile inşallah bebişleri alırız kucağımıza
İnşallah bakalım bu sene içinde bizimde yüzümüz güler umarımEvet dediğin çıktı çok şükürşimdi geriye bebişleri sağlıkla kucağınıza almak kaldı hadi 2025 yap şovunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?