• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Tüp Bebek Denemeleri 👼

VenusAslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
7
1
1
31
30 Aralık 2024 dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 10 Ocak test günümdü. Hiç belirtim yoktu sadece biraz belim ağırıyordu. Ve sonuç negatif çıktı. Polikistikover hastasıyım. Bir sonraki adet günümde 2. Tüp bebek denemesi için başlayacağız.

gecmis olsun oncelikle🌸 bu seferkinde umarim pozitifi gorursunuz❤️ ben de ikinci opuya hazirlaniyorum su an, ignelerimin ucuncu gunundeyim

gecmis olsun oncelikle🌸 bu seferkinde umarim pozitifi gorursunuz❤️ ben de ikinci opuya hazirlaniyorum su an, ignelerimin ucuncu gunundeyim
Teşekkürler ,Ben de bir dahaki ay 2. Opu başlanacak. 15 yumurtam toplanmıştı 2 tanesi donduruldu 3. Gün embriyosuydu. Bakalım 2. Transferde 2 adet koydurmayı düşünüyorum.

Teşekkürler ,Ben de bir dahaki ay 2. Opu başlanacak. 15 yumurtam toplanmıştı 2 tanesi donduruldu 3. Gün embriyosuydu. Bakalım 2. Transferde 2 adet koydurmayı düşünüyorum.
Gerek kalmaz bakarsiniz tekrar opuya🙏🏼 benim ilkinden 4 embriyo donduruldu ama 1tanesi pgt den saglikli geldi. Biz de transfer olmadan embriyo havuzu yapmaya karar verdik

30 Aralık 2024 dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 10 Ocak test günümdü. Hiç belirtim yoktu sadece biraz belim ağırıyordu. Ve sonuç negatif çıktı. Polikistikover hastasıyım. Bir sonraki adet günümde 2. Tüp bebek denemesi için başlayacağız.
Öncelikle çok geçmiş olsun ve Rabbim kulağınızı boş bırakmasın emeklerinizin karşılığını almak dileğiyle. Bende Perşembe günü transfer olucam inşallah. Sizin çift transfer mi kapıldı. Bide transfer öncesi hangi ilaçları verdi doktorunuz

Back