2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

İyim canım sen nasılsın. Bu gunler galiba yumurtlama. Bakalım değerlendiriyoruz
Bende iyiyim canım teşekkürler ovu testi diye gebelik testi vermişlerdi demi sana takipte edemedin tabi . Benimde reglin son günleri bende ayın 13 ü gibi başlayacağım

Bende iyiyim canım teşekkürler ovu testi diye gebelik testi vermişlerdi demi sana takipte edemedin tabi . Benimde reglin son günleri bende ayın 13 ü gibi başlayacağım
Evet bide 10 tane baya kerizlendim artik sıkıldıkça test yaparım

Merhaba kizlar etiketleme işini bilmiyorum ama benide eklerseniz birlikte bekleriz sat 05.01 bat 05.02 bu aydan umutluyum

Son düzenleme:
Merhaba hoş geldiniz. Bat tarihiniz geçmiş test yaptınız mı
Kuzum böyle heveslenip heveslenip negatif gördüğüm için artık yapmıyorum daha önce 10 gün geciktiği de oldu çünkü normalde çok düzenliydi zaten ne olduysa bebek denemelerinde sonra regl düzenim şaştı

Kizlar ovülasyon testimi yorumlarmisiniz
Gecen ay 12.gun yumurtlama 13.gun catlama olmuştu teste bugun başladim dun uzayan şeffaf akintim oldugu için yapiyim dedim ama sanki daha var gibi yumurtlamaya adetlerim duzensz oldugu icin kestremiyrm gununu Bugun 11.gün ilk testi yaptim

Eklentiler

• IMG_20250109_114714.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 7
Benim şeffaf akıntıdan 2, 3 gün sonra pik oluyor, test göre de öyle gibi bana göre tabi Sen yine gün gün at bakalım Laboquick galiba test

Benim şeffaf akıntıdan 2, 3 gün sonra pik oluyor, test göre de öyle gibi bana göre tabi Sen yine gün gün at bakalım Laboquick galiba test
Evet laboquick testin markasi yarin adet duzenszligi icin doktora gidicem doktordan rica etsem yumurtlama varmi diye muayene edermi acabayarinda atarimteşekkur ederim yorumun icin cnm

Adet olmadinmi canim. Olmadıysan yap bence
Olmadım canım ama bir 2 3 gün geçsin de öyle yapayım diye düşünüyorum çünkü başka bir belirtim yok regle ya da gebeliğe dair. Bu arada regl olurum belki.Sadece ara ara içerden batmalar oluyor. Akıntım da kokusuz hafif beyaz kıvamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…