- 26 Eylül 2024
- 298
- 111
- 18
- 27
Atarim atarimBizede at bizde bakalım testlerine
İyim canım sen nasılsın. Bu gunler galiba yumurtlama. Bakalım değerlendiriyoruzÇok giremesem kontrol ediyorum , günaydınlarnasılsın canm
Bende iyiyim canım teşekkürlerİyim canım sen nasılsın. Bu gunler galiba yumurtlama. Bakalım değerlendiriyoruz
Evet bide 10 taneBende iyiyim canım teşekkürlerovu testi diye gebelik testi vermişlerdi demi sana takipte edemedin tabi . Benimde reglin son günleri bende ayın 13 ü gibi başlayacağım
Olsun oda lazım diyelimEvet bide 10 tanebaya kerizlendim artik sıkıldıkça test yaparım
Evet lazım olurOlsun oda lazım diyelim
Evet canım , 3 güne başlarım ovulasyon testineEvet lazım olursenin adet yeni mi bitmeli
Evet lazım olurOlsun oda lazım diyelim
Anladım bol bol fik fikEvet canım , 3 güne başlarım ovulasyon testine
Merhaba hoş geldiniz. Bat tarihiniz geçmiş test yaptınız mı
Ahah evettt inşallah tutar bu ayEvet lazım olursenin adet yeni mi bitmeli
Anladım bol bol fik fik
Kuzum böyle heveslenip heveslenip negatif gördüğüm için artık yapmıyorum daha önce 10 gün geciktiği de oldu çünkü normalde çok düzenliydi zaten ne olduysa bebek denemelerinde sonra regl düzenim şaştıMerhaba hoş geldiniz. Bat tarihiniz geçmiş test yaptınız mı
Bir yapsam mı diye düşünmüyor değilimMerhaba hoş geldiniz. Bat tarihiniz geçmiş test yaptınız mı
Benim şeffaf akıntıdan 2, 3 gün sonra pik oluyor, test göre de öyle gibi bana göre tabiKizlar ovülasyon testimi yorumlarmisiniz
Gecen ay 12.gun yumurtlama 13.gun catlama olmuştu teste bugun başladim dun uzayan şeffaf akintim oldugu için yapiyim dedim ama sanki daha var gibi yumurtlamaya adetlerim duzensz oldugu icin kestremiyrm gununuBugun 11.gün ilk testi yaptim
Evet laboquick testin markasi yarin adet duzenszligi icin doktora gidicem doktordan rica etsem yumurtlama varmi diye muayene edermi acabaBenim şeffaf akıntıdan 2, 3 gün sonra pik oluyor, test göre de öyle gibi bana göre tabiSen yine gün gün at bakalım Laboquick galiba test
Adet olmadinmi canim. Olmadıysan yap benceBir yapsam mı diye düşünmüyor değilim
Olmadım canım ama bir 2 3 gün geçsin de öyle yapayım diye düşünüyorum çünkü başka bir belirtim yok regle ya da gebeliğe dair. Bu arada regl olurum belki.Sadece ara ara içerden batmalar oluyor. Akıntım da kokusuz hafif beyaz kıvamda.Adet olmadinmi canim. Olmadıysan yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?