Merhaba güzel anne adayları.Yeni umutlar yeni hayaller. Ocak başı beklenmedik regli olanlar :) Yeni topicle geldim Şubat mart topicle inşallah bu ay burdan hepimiz hamiş olarak ayrılırız.
Sat Bat yazıp beni etiketleyin sizi eklerim.
Üye ♡ Sat Bat Ovulasion-pik Lioo 26.12.2024 22.01.2025 @Sosyallanne 12.12.2024 12.01.2024 @Arzu_Azra 17.12.2024 15.01.2025 @arslnnnn 20.12.2024 17.01.2025 @umutsuzkedii 13.12.2024 09.01.2025 B Biranneadayi2024 02.01.2025 02.02.2025 @neversayneverguys 09.12.2024 08.01.2025 @Sunsun9 03.01.2025 03.02.2025 @Candy7777 19.12.2024 19.01.2025 @CinnamonQueen 14.12.2024 11.01.2025 @sey06 14.12.2024 11.01.2025 31. Aralık pinkflowers1 05.01.2025 01.02.2025 @travelleerr 26.12.2024 26.01.2025 @ltfye63 01.01.2025 29.01.2025
İnşallah canımYok canim ilac vermedi 30 aralikta gittim 2-3 haftaya gelir dedi ama 2 ocakta geldi çok şükür kendiliğinden. İnşallah regl ile gitmistir bitti dun reglim de, haberleşelim tabiibu ay sabah doktorun verdiği vifolic folik asidi aliyorum aksam da pikasoss inositollu pcos ilacini bir de zuhre ana sultan macunu denicem icinde hayit otu vs varmis. Bir gun omega bir gun d vitamini aliyorum takviye. Yuruyus de yapicam her gun Ovulasyon testlerine de 10 ocakra baslicam, tum tuslara basiyorum esime de caksir suyu iciriuorum 2 aydir hic uzerinde dusmedim gun asiri denedik ama olmadi, inşallah bu ay 2025 ugurlu gelir
Arastir araştır, zuhre ana markasina guvendigim icin denicem kozolak macunu covidde cok iyi gelmişti bizeİnşallah canımfolik asit bende kullanıyorum , bu macunu duymadım ama bi araştırayım onuda merak ettim evet yürüyüş önemli diyorlar yapmak lazım aslında . Bende 13 ocakta başlayacağım ovulasyon testine 3 aydır pik görüyorum ama bi sonuç alamadım , bu ay hepimiz için uğur getirsin inşallah
Evet var bende, eskiden cok duzensizlik yasadim ama evlenince duzeldi. 3,5 yıldır düzenli oluyorum. Bebek denemeden once rutin bir kontrol icin doktora gidilmesi faydali olur git mutlakaAmin , inşallah canımadetlerim düzenli , ovulasyon testini kendimi görmek için almıştım . Ama sanırım adet düzenli olduğunda da olabilir diye okudum tamda bilmiyorum . Doktorada diğer ay gideceğim henüz gitmedim sende var mıydı ? B Biranneadayi2024
Evet canım çok haklısın bu konuda , en kısa zamanda gidicem inşallahEvet var bende, eskiden cok duzensizlik yasadim ama evlenince duzeldi. 3,5 yıldır düzenli oluyorum. Bebek denemeden once rutin bir kontrol icin doktora gidilmesi faydali olur git mutlaka3 aydir mi deniyordunuz?
Bizim 3. Ay olacsk bu ay denedigimizde. Ama daha once bir kimyasalim var gecen sene 3-4 ay denemistik ikinci ay kimyasal olmustu bu sefer ikinci ay kist, inşallah birakmicsm denemeyi bu seferde 6 ay olmazsa doktora gidicem yine pcos olunca erken bakiyorlarmis bir yili beklemeden
Amin inşallah sana da bana da isteyen herkese versin Allah inşallahEvet canım çok haklısın bu konuda , en kısa zamanda gidicem inşallahbu 4. Ayımız olucak bizimde . Malesefki böyle durumlar yaşanıyor , pozitif olman çok güzel ama streste etkiliyor çünkü . Pcoslu arkadaşım doktor takibiyle hamile kalmıştı , hatta 2. Yi istiyor şuan . Umarım en kısa zamanda sanada nasip eder
Amin , aminAmin inşallah sana da bana da isteyen herkese versin Allah inşallahstressiz olmak cok zor ama elimden geleni yapıyorum yuruyus meditasyon falan, gecen ay cok streslendim is yuzunden kist belki de ondan oldu hayatimda ilk kez kist oldu. Allah hayırlısını nasip etsin hakkimizda.
İnşallah canim seninde Şubat'ta guzel haber verelim ama olmazsa moral bozmadan devam olana kadar inşallahAmin , aminhaberlerini bekliyorum
Candy banlanmişsin. Eğer burayı okuyorsan. Yazayım dedim. 2. Üyelik aldığın içinmi banlandin. Sebep nedir.
Çok giremesem kontrol ediyorum , günaydınlarKizzar nerdesunuzzz
Ay yok baslamadim daha 10 unda dusunuyodum baslamayi
az kalmış ozamanAy yok baslamadim daha 10 unda dusunuyodum baslamayihangi saatlerde yapmamiz lazim acaba bir gebenin gunlugunden aldim sabah 10- aksam 8 arasi diyor ama ben ayni saate denk getiremeyebilirim
Calisiyorum unuturum, evden calisiyorum ama toplantilar yogun oluyoraz kalmış ozamanben genelde akşam 6 gibi yapıyorum , iş yerinde yaparken rahat olamıyorum o yüzden haftasonu da sabah akşam yapıyordum merak ettiğim için aynı saat olmalı diyorlar ama neden öyle bilmiyorum bende , çalışıyor musun o yüzden mi ? Yoksa unuturum diye mi
Ooo süpersin tam hazırlıklısın bu ayCalisiyorum unuturum, evden calisiyorum ama toplantilar yogun oluyorbugun sultan macununu aldim sabah, kahvaltı sonrası vifolic folik asit sonra d vitamini, aksam pikasos inositol icerikli takviye alicam yarinda da d vitamini yerine omega 3 takviyesi alicam, bir gun oylr bir gun oyle tum tuslara basiyorum valla, esime de keciboynuzu ozu verdim isyerine kahvaltisina ac karnina al diye, çakşır suyu içiyorum ama cok duzenli icmiyor tadi kotu diyor aslinda ovulasyona bende basliyim bugün ya zaten regl bitrli 2 gun oldu
Evet inşallah güzel sonuçlar alırızOoo süpersin tam hazırlıklısın bu ayÇakşır suyunu bilmiyorum , keçiboynuzunu evet duymuştum unutmamak için alarm kuruyordum öylelikle aklıma geliyordu bende 13 ünde başlayacağım pik göreceğimiz bi ay olur umarım
Bizede at bizde bakalım testlerineEvet inşallah güzel sonuçlar alırızben hic bilmiyorum ne zman yumurtladığımi bu ay tam deneyeyim sonraki ay sadece denk gelecek hafta yaparım alarm kurmak iyi fikir hemen kuruyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?