2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

Merhaba bu ay tam hamileyim sandım kimyasal gebelik yaşadım. Son adet tarihim 06.01.25 bat 06.02.25

İnşalllah bu ay olur

İnşallah canım folik asit bende kullanıyorum , bu macunu duymadım ama bi araştırayım onuda merak ettim evet yürüyüş önemli diyorlar yapmak lazım aslında . Bende 13 ocakta başlayacağım ovulasyon testine 3 aydır pik görüyorum ama bi sonuç alamadım , bu ay hepimiz için uğur getirsin inşallah

Arastir araştır, zuhre ana markasina guvendigim icin denicem kozolak macunu covidde cok iyi gelmişti bize Bazilari ilk aydan tutuyor bazilari yillarda bekliyor herkesin nasibi kaderi iste. Allah tez vakitti saglikli hayirli bebekler versin isteyen herkesepcos vs var miydi sende?

Amin , inşallah canım adetlerim düzenli , ovulasyon testini kendimi görmek için almıştım . Ama sanırım adet düzenli olduğunda da olabilir diye okudum tamda bilmiyorum . Doktorada diğer ay gideceğim henüz gitmedim sende var mıydı ? B Biranneadayi2024

Evet var bende, eskiden cok duzensizlik yasadim ama evlenince duzeldi. 3,5 yıldır düzenli oluyorum. Bebek denemeden once rutin bir kontrol icin doktora gidilmesi faydali olur git mutlaka 3 aydir mi deniyordunuz?
Bizim 3. Ay olacsk bu ay denedigimizde. Ama daha once bir kimyasalim var gecen sene 3-4 ay denemistik ikinci ay kimyasal olmustu bu sefer ikinci ay kist, inşallah birakmicsm denemeyi bu seferde 6 ay olmazsa doktora gidicem yine pcos olunca erken bakiyorlarmis bir yili beklemeden

Evet canım çok haklısın bu konuda , en kısa zamanda gidicem inşallah bu 4. Ayımız olucak bizimde . Malesefki böyle durumlar yaşanıyor , pozitif olman çok güzel ama streste etkiliyor çünkü . Pcoslu arkadaşım doktor takibiyle hamile kalmıştı , hatta 2. Yi istiyor şuan . Umarım en kısa zamanda sanada nasip eder

Amin inşallah sana da bana da isteyen herkese versin Allah inşallah stressiz olmak cok zor ama elimden geleni yapıyorum yuruyus meditasyon falan, gecen ay cok streslendim is yuzunden kist belki de ondan oldu hayatimda ilk kez kist oldu. Allah hayırlısını nasip etsin hakkimizda.

Amin , amin haberlerini bekliyorum

Lioo kız duramadın yine topic açtın demek beni de ekler misin sat 19 aralık bat 19ocak
Candy banlanmişsin. Eğer burayı okuyorsan. Yazayım dedim. 2. Üyelik aldığın içinmi banlandin. Sebep nedir.

Kızlar geçen gün eczaneye gittim. Ovulasyon testi varmi dedim evet dedi. elime aldığımda ovu testine benzetmedigim için bu ovulasyon testi degilmi diye tekrar sordum evet dedi. Erkek çalışan.... yüzündeki yazilarda başka dildeydi. Okey diye 10 tane aldım. Bu gün döngünün 12. Gunundeyim bu gün yapayım dedim yüzündeki yazıları çevirince gebelik testi diyor resmen kaziklanmişim .
Yaşadığım yerde ovu testi bulmak zor. Bende sevine sevine aldım. Hem şaşırdım hani popüler eczanede bile yoktu bunda varmış diye artık sıkıldıkça test yaparım

Kizzar nerdesunuzzz

Ay yok baslamadim daha 10 unda dusunuyodum baslamayi hangi saatlerde yapmamiz lazim acaba bir gebenin gunlugunden aldim sabah 10- aksam 8 arasi diyor ama ben ayni saate denk getiremeyebilirim
az kalmış ozaman ben genelde akşam 6 gibi yapıyorum , iş yerinde yaparken rahat olamıyorum o yüzden haftasonu da sabah akşam yapıyordum merak ettiğim için aynı saat olmalı diyorlar ama neden öyle bilmiyorum bende , çalışıyor musun o yüzden mi ? Yoksa unuturum diye mi

Calisiyorum unuturum, evden calisiyorum ama toplantilar yogun oluyor bugun sultan macununu aldim sabah, kahvaltı sonrası vifolic folik asit sonra d vitamini, aksam pikasos inositol icerikli takviye alicam yarinda da d vitamini yerine omega 3 takviyesi alicam, bir gun oylr bir gun oyle tum tuslara basiyorum valla, esime de keciboynuzu ozu verdim isyerine kahvaltisina ac karnina al diye, çakşır suyu içiyorum ama cok duzenli icmiyor tadi kotu diyor aslinda ovulasyona bende basliyim bugün ya zaten regl bitrli 2 gun oldu

Ooo süpersin tam hazırlıklısın bu ay Çakşır suyunu bilmiyorum , keçiboynuzunu evet duymuştum unutmamak için alarm kuruyordum öylelikle aklıma geliyordu bende 13 ünde başlayacağım pik göreceğimiz bi ay olur umarım

Evet inşallah güzel sonuçlar alırız ben hic bilmiyorum ne zman yumurtladığımi bu ay tam deneyeyim sonraki ay sadece denk gelecek hafta yaparım alarm kurmak iyi fikir hemen kuruyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…