Seni çok iyi anlıyorum, gecikince hele umutlar yeseriyor insanin içinde. Bide silik cizgi gördün o da iyice etkiledi tabi. Aglamak istiyorsan agla ama toparlan. Çünkü stres mutsuzluk bunlar hep bize olumsuz etken. Hepsi birbirine bagli ne yazik ki ve moral bozuklugu olunca gebelik de olmuyor. Agla sızla ama ertesi gün kendine gel. Regl olmak icin dr.a git. Gereken ilaci versin kullan ve yeni ay daha cok umut versin. Randevu aldim demissin zaten gittiginde beta da bakarlar icin rahat ilerlersin.Kızlar ben şimdi prodoctorla iki silik days doctorla iki negatif gördüm ve evet adetim gecikti normalde de gecikirdi ama hiç bu kadar uzun olmamıştı sizce prodoctor daha hassas olabilir mi dünden beri gözümün yaşı dinmedi
Biri elini taşın altina koyar insallahAynen biri grup yenilese cok iyi olcak bence bende cok sogudum
Şöyle eli ugurlu biri açsınkızlar nisan mayıs haziran için yeni topic açmayı düşünen var mı mart bitti sanki artık
Çok teşekkür ederim dilerim bir gün hepimiz güzel haberlerle geliriz bu topik artık benim enerjimi emiyorSeni çok iyi anlıyorum, gecikince hele umutlar yeseriyor insanin içinde. Bide silik cizgi gördün o da iyice etkiledi tabi. Aglamak istiyorsan agla ama toparlan. Çünkü stres mutsuzluk bunlar hep bize olumsuz etken. Hepsi birbirine bagli ne yazik ki ve moral bozuklugu olunca gebelik de olmuyor. Agla sızla ama ertesi gün kendine gel. Regl olmak icin dr.a git. Gereken ilaci versin kullan ve yeni ay daha cok umut versin. Randevu aldim demissin zaten gittiginde beta da bakarlar icin rahat ilerlersin.
Hepimizin niyeti amaci ortak. Burda bircok insan var bebegi olsun diye cabalayan her an dualar eden, inşallah Allahım hepimize saglikla hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallahhayallerimizi yaşamak hepimize nasip olsun inşallah
Evet haklısın testler ümitlendiriyor bizi ama artık cogu test hatalı sonuç veriyor banada cok oldu erken testlerde özellikle doktora gidince durumu anlat bütün tahlillerini yaptır düzenlzlik oldugunu mutlaka söyle alttan mutlaka baktır heray düzenimiz degişebiliyor hep aynı zamanda yumurtlama olmuyor malesef hiçbirimizde hatta bazen catlama olmyor kalitesiz bir yumurta salgılanmış olabliyor bazen yumurtlama bile olmayabiliyor normal bnlar ama gecikmenin bukdar uzumasında mutlaka bir etken oldugunu düşünüyorum gerekirse heray ovulasyon tabiki yap emin olmak için sürekli evin içindeysen hareketsizlik bile yumurtlamayı etkiliyor beni çok etkiledi mesela işten cıktım cıkalı hep evdeyim hareket yok her gittigimde doktorum mutlaka düzenli yürüyüş diye bastıyor banaTeşekkür ederim çok güzel yazmışsın bu ay bir takip vs yapmadım ama önceki aylarda ovü testi yaptığımda standart olarak adetten somra ki 14. Gün pik gördüm sonra bıraktım randevu aldım zaten günüm gelmesini bekliyorum beni alt üst eden silik çıkması oldu zaten kendimi kandırıyorum tekrardan sağ olun
Ya burayıda cok takma kafana sohbet ediyoruz konuşuyoruz yine yaz dök içini ama seni etkilemesine izin verme cnmÇok teşekkür ederim dilerim bir gün hepimiz güzel haberlerle geliriz bu topik artık benim enerjimi emiyor
Umarım ya nereye gitsek hep yarıda kaldıkBiri elini taşın altina koyar insallah
Şöyle eli ugurlu biri açsınhepimizi birer birer hamile ugurlayacagimiz bir topic olsun
valla ben dayanamadım açtım kızlar bekleirm orayaBiri elini taşın altina koyar insallah
Şöyle eli ugurlu biri açsınhepimizi birer birer hamile ugurlayacagimiz bir topic olsun
Nerde açtınız etiket yapın gelelimvalla ben dayanamadım açtım kızlar bekleirm oraya
Benide etiketler misiniz açıldığı yereNerde açtınız etiket yapın gelelim
Yok topik derken bu isimdeki topik biri farklı topik açsa da gitsekYa burayıda cok takma kafana sohbet ediyoruz konuşuyoruz yine yaz dök içini ama seni etkilemesine izin verme cnm
Evet olur cnm bmde oldu buay dün regl olmam lazımdı bugun oldum gece maydanozla kekik karıştırıp demledim içtim sabah regl oldum sende yap istersen belki seninkide sökülürKızlar sarı akıntı adet gecikmesinde mi olur
ay bilirim bu sinir krizleriniDün evde sinir patlaması yaşadım valla ağlama krizleri falan nerdeyse adamın üstüne sıcak su torbası fırlatıcaktım
Sabahta öylesine gebelik testi yaptım ama tabi ki bembeyazdı
Ay trip atıyor 3 gündüray bilirim bu sinir krizlerinigeçen ay 1 hafta kala adamın her şeyinden gıcık kapar olmuştum, sürekli çocuk gibi azarlıyordum. Garibim en sonda dedi sen değiştin hiç böyle değildin
ama biz kadınlar da işi zor napalım... düzelir
Sanki akşama yada yarına pik olcak gibi degerlendirin 3 gün pik oldugunda yumurtanın oldgunlaştıgı heran catlıyacagını haber veriyorEki Görüntüle 3567188 kizlar ovü testine göre yumurtlama yakın mi sizce. Sadece bugün gece değerlendirme şansımız varkıpkırmızı olduğunda çatlamış mi demekti
Ay kıyamaaam kız git gönlünü al yazııkAy trip atıyor 3 gündürSanki bilerek bağırdık
Taşındık kuzum gel sendeAy kıyamaaam kız git gönlünü al yazıık
Bu arada yeni topice nisan mayısa taşındı mı herkes? Bu aralar yoktum da...
Yapayım teşekkür ederimEvet olur cnm bmde oldu buay dün regl olmam lazımdı bugun oldum gece maydanozla kekik karıştırıp demledim içtim sabah regl oldum sende yap istersen belki seninkide sökülür
Buraya etiketler msiiniz bulamıyorumTaşındık kuzum gel sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?