İnşallah cnmİyi maşallahumarim hep öyle gider.
Az daha sık dişini canm ayy işte o yol cekilmez bu yaz bizde Muğla alanyaya gittik tatile kendi aracımızla öldüm bittim yolda uzun yola hiç gelemiyorumHep kosturma hep yorucu geçiyor bende 3subatabdek rhat yok. Bıde sımdı min 15saat yol gidicezx
Of yaa gecen yıl görevde ilk yıldı 1artı 1 esyalıydı evimiz ılk geldik dye sonra ben yapamadım ev tuttuk eşimin okuluna yakın. 2artı 1 kızıma oda yoktu çıkmak ıstedm. Esyasız evdı suan işte esyalar aldık düzdük fln ama sımdı de gelen gıden bitmiyor Kasım'da dhaa yenı 2 ayrı misafir geldi . Şimdi de bunlar. Rabbim bidaha yasatmasın kuzum ya ne zor ımtohan olmus sizeOlmaz tabi canm bende depremde evimiz yıkılınca 5 ay kaynanamda kaldık ozman rahat olmama rağmen bunalıma girmiştim bende sonra 1+1ev tutunca kimsede gelmiyor yer yok diye kalmaya çok rahatım iştende çıktım evde kalmayı okdar özlemişim ki
Benimde öyleydiAy kızlar adet sancım basladı epey 3 gunum kaldı. Bence yok ama bole erken olmazdı sancılar
Ay evet canım ben arkaya kalacagım bide kp önde olcak kızımın oto koltuğu var geniş biraz kayınvalide Ben arkada Allah'tan arabamız geniş suv olunca rhat gdıerız de genelde ucakla gıderdık tatillerde sadece Haziran Eylül'de mecbur aracla gelıp gdyoduk Ama orda ben zorlanıyorum aracsız annem ablamlar git gel arabayla gidelimmdedik. Of ne çok yazmışım öyle yani benim hayatım böyle 2şehir git gelli olacak asıl evimizi bosaltmadk dye tamamen görevimiz bitene kadar böyleceAz daha sık dişini canm ayy işte o yol cekilmez bu yaz bizde Muğla alanyaya gittik tatile kendi aracımızla öldüm bittim yolda uzun yola hiç gelemiyorum
Sat 26 Aralık, Bat 22 Ocak. Hepimiz güzel haberleri tez vakitte alalım inşallahKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
OcakA abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Benim kaynanam da iyi çok şükür birkaç gün aramim o beni arar sen beni unuttun diye. Her sene görmeye gidiyoruz. Evlatlarının huzuru kaçmasın diye gelinleriyle arasını iyi tutar siz mutlu olun bana yeter der Rabb'im yokluğunu göstermesinBenimde Allah kaynanamı başımdan eksik etmesin 5 eltim 1 görümcem var ama biz hepsiyle iyi anlaşıyoruz hele kaynanamın gözde gelini benim beni hep el üstünde tutar sağolsun yarında görmeye gideceğiz 2 saat uzaklık aramız
Hiç sorma cnm evimizi arabamizi yeni almıştık tam borçlar bitti düze çıktık derken rabbim hala sınıyor bizi işte çok zor bir yıldı felaketi yaşadık hataydayiz biz nasıl yasadigimiza çıktığımıza inanamıyorum Ogün resmen bitmedi durmak bilmedi hala aklıma gelince çok kötü oluyorum bazen psikolojik olarak çok çökmüştüm ben yeni yeni kendime geliyorum rabbim kimseye yaşatmasınOf yaa gecen yıl görevde ilk yıldı 1artı 1 esyalıydı evimiz ılk geldik dye sonra ben yapamadım ev tuttuk eşimin okuluna yakın. 2artı 1 kızıma oda yoktu çıkmak ıstedm. Esyasız evdı suan işte esyalar aldık düzdük fln ama sımdı de gelen gıden bitmiyor Kasım'da dhaa yenı 2 ayrı misafir geldi . Şimdi de bunlar. Rabbim bidaha yasatmasın kuzum ya ne zor ımtohan olmus size
Benimde kasik ağrım var canım. Hastayım boğazım şiş ne yapacağımı şaşırdım artıkAy kızlar adet sancım basladı epey 3 gunum kaldı. Bence yok ama bole erken olmazdı sancılar
Maşallah cnm aynı benim kaynamds böyle işte çocuklarına da aşırı düşkün ve aile olarakta çok aşırı bağlılar birbirlerineBenim kaynanam da iyi çok şükür birkaç gün aramim o beni arar sen beni unuttun diye. Her sene görmeye gidiyoruz. Evlatlarının huzuru kaçmasın diye gelinleriyle arasını iyi tutar siz mutlu olun bana yeter der Rabb'im yokluğunu göstermesin
Canım birdaha test yapsana şimdi emin olursun en azından testinde varAy kızlar adet sancım basladı epey 3 gunum kaldı. Bence yok ama bole erken olmazdı sancılar
Evet ne yani siz öyle yapmıyor musunuzAdami cocuk icinmi kullaniyosun kiz
Hasta kemik erimesi var bacakları ağrıyor o haliyle yoğurt peynir falan yapıp göndermiş yaşı da var baya. Bende kızıyorum diyorum yapma artık evlatların sana baksın yorma kendini diyorum ama anlamıyorMaşallah cnm aynı benim kaynamds böyle işte çocuklarına da aşırı düşkün ve aile olarakta çok aşırı bağlılar birbirlerine
Amin canım şaka yapıyorjm zaten 8 yıl bekledim kocamı dnndndüÖyle deme kız çocuk bakmak kolay değil Allah başımızdan eksik etmesin kocislerimizi
Mecbur canm eninde sounda görev bitince kendi evine geleceksin düzensizlik malesef huzursuz ediyor ama sabredecegiz kızına neden oto koltuğunda oturtuyorsun büyüdü zatenAy evet canım ben arkaya kalacagım bide kp önde olcak kızımın oto koltuğu var geniş biraz kayınvalide Ben arkada Allah'tan arabamız geniş suv olunca rhat gdıerız de genelde ucakla gıderdık tatillerde sadece Haziran Eylül'de mecbur aracla gelıp gdyoduk Ama orda ben zorlanıyorum aracsız annem ablamlar git gel arabayla gidelimmdedik. Of ne çok yazmışım öyle yani benim hayatım böyle 2şehir git gelli olacak asıl evimizi bosaltmadk dye tamamen görevimiz bitene kadar böylece
Maşallah niye okdar bekledin merak ettimAmin canım şaka yapıyorjm zaten 8 yıl bekledim kocamı dnndndü
Vallahi aynı benim kaynanayi anlatıyorsun bukadar olur yani maşallah Allah razı olsun onlardanHasta kemik erimesi var bacakları ağrıyor o haliyle yoğurt peynir falan yapıp göndermiş yaşı da var baya. Bende kızıyorum diyorum yapma artık evlatların sana baksın yorma kendini diyorum ama anlamıyor
Ayy kız gece gece güldürdün beniEvet ne yani siz öyle yapmıyor musunuz
Sabah bakmayı düşünüyorum kuzum ama ben hata yaptım Yani erken gebelik testlerni yapck zman gectı. önümüzdeki aya bırakıyım 3 tane var ama onları önümüzdeki ay 5 gün kala falan bakarım yarın sabah laboquıck bakayım. Çok büyük imtihan gerçekten Rabbim karşılığını versin size tekrardan en güzeliyle size bir şey olmamış ya biz bile mahvolduk yaaa uzaktan. Yani benim evim batıda biz bile hissettik öğlen olan depremi çok kötüydü geceleri uyku uyuyamadık sizleri düşünemiyorum Rabbim bir daha yaşatmasınCanım birdaha test yapsana şimdi emin olursun en azından testinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?