Ay canım öyle deme iki gecedir eşim bana yaklaşıyor o kadar özledik ki. Ama yapamıyoruz kayınvalideden ve görümcesi üçlere kadar dedikodu mod duşa girmeye çekiniyoruz Ne yapacağız bilmiyorum adet olmadan da özlem gidermek istiyorumEvet ne yani siz öyle yapmıyor musunuz
Bende inşallah hem annem hemde kaynanam gibi bir kaynana olurumVallahi aynı benim kaynanayi anlatıyorsun bukadar olur yani maşallah Allah razı olsun onlardanheralde yaşlanınca bende oğluma böyle olurum
Kuzum hala zorunlu oto yükseltici almayı düşündüm 3kademeli rhat uyuyor artı 360 derece döndüğü için de 180 derece dönünce ayaklarını kıvırıp arkaya doğru oto koltuğu yatıyor tam. ve uzun yolda uyuyor rahatça . Birkaç kere deneyeyim dedim normal Kemerli olmuyor karnını çok sıkıyor ne yaptıysam Bir de araba tutuyor oto koltuğuna çok alıştı yüksek ya onlar hala daha sığıyor böyle devam şimdilikMecbur canm eninde sounda görev bitince kendi evine geleceksin düzensizlik malesef huzursuz ediyor ama sabredecegiz kızına neden oto koltuğunda oturtuyorsun büyüdü zaten
Canım nane limon kaynatıp içsem zararı olmaz dimiKuzum hala zorunlu oto yükseltici almayı düşündüm 3kademeli rhat uyuyor artı 360 derece döndüğü için de 180 derece dönünce ayaklarını kıvırıp arkaya doğru oto koltuğu yatıyor tam. ve uzun yolda uyuyor rahatça . Birkaç kere deneyeyim dedim normal Kemerli olmuyor karnını çok sıkıyor ne yaptıysam Bir de araba tutuyor oto koltuğuna çok alıştı yüksek ya onlar hala daha sığıyor böyle devam şimdilik
Tamam canım yapınca at hemen bakalim inşallah çıkarSabah bakmayı düşünüyorum kuzum ama ben hata yaptım Yani erken gebelik testlerni yapck zman gectı. önümüzdeki aya bırakıyım 3 tane var ama onları önümüzdeki ay 5 gün kala falan bakarım yarın sabah laboquıck bakayım. Çok büyük imtihan gerçekten Rabbim karşılığını versin size tekrardan en güzeliyle size bir şey olmamış ya biz bile mahvolduk yaaa uzaktan. Yani benim evim batıda biz bile hissettik öğlen olan depremi çok kötüydü geceleri uyku uyuyamadık sizleri düşünemiyorum Rabbim bir daha yaşatmasın
Biz 3 yaşından sonra bıraktık cnm çok rahatsız oluyordu bizimkide. Hala arkada normal kemerle oturyorKuzum hala zorunlu oto yükseltici almayı düşündüm 3kademeli rhat uyuyor artı 360 derece döndüğü için de 180 derece dönünce ayaklarını kıvırıp arkaya doğru oto koltuğu yatıyor tam. ve uzun yolda uyuyor rahatça . Birkaç kere deneyeyim dedim normal Kemerli olmuyor karnını çok sıkıyor ne yaptıysam Bir de araba tutuyor oto koltuğuna çok alıştı yüksek ya onlar hala daha sığıyor böyle devam şimdilik
Benim oğlan tompikti bir türlü rahat ettremekdk erken bıraktı oyuzdenKuzum hala zorunlu oto yükseltici almayı düşündüm 3kademeli rhat uyuyor artı 360 derece döndüğü için de 180 derece dönünce ayaklarını kıvırıp arkaya doğru oto koltuğu yatıyor tam. ve uzun yolda uyuyor rahatça . Birkaç kere deneyeyim dedim normal Kemerli olmuyor karnını çok sıkıyor ne yaptıysam Bir de araba tutuyor oto koltuğuna çok alıştı yüksek ya onlar hala daha sığıyor böyle devam şimdilik
Pardon yanlış oldu 20 Aralık 18 Ocakson adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarmısın
Yumurtlamam ne zaman oluyor biliyor musunuzson adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarmısın
canım bunu hiç birimiz bilemiyoruz malesef kimi ay geç yumurtlama olur kimi ay erken hani bunun sabit bi günü yokYumurtlamam ne zaman oluyor biliyor musunuz
Canm bende hiç belirti yok akıntı harici olmadı sanırımAy kızlar adet sancım basladı epey 3 gunum kaldı. Bence yok ama bole erken olmazdı sancılar
Tamam canım çok teşekkür ederim inşalllah tıtmuştur 7 defa gün aşırı korunmadık inş denk gelmiştir artık anne olmak istiyorumcanım bunu hiç birimiz bilemiyoruz malesef kimi ay geç yumurtlama olur kimi ay erken hani bunun sabit bi günü yokovulasyon testi kullanabilirsin bunun için
Grubu galeyana getirmeKız öylesine yaptım zaten bence de kuruma atraksiyon oldu iyi oldu fnfnbf
Ay iyi canim azalmis. Bi gitsinler de sende tatil yapip geldiginde ferahlarsin. Nasip kuzum ya keske hayal ettigin gibi olsaydi ama yaza döndüğünüzde hamiş olursun belki onu düşünKeçilerden 5 tane kaldı 5 gün hahahahah hala 18inde yolcu. Biz de 6 gün sonra. Kendi asıl evimi çok özledim yatağımı salonumu fln .Ofof oraya hamile gitmeyi cok istemiştmm kuzumm. Takıp edemiyorm pek senin kanama azaldı mı
Okul iş güç derkenMaşallah niye okdar bekledin merak ettim
ThjfjrjrjjrjrGrubu galeyana getirmesonra herkes erkenden test yapiyor
Bem ki de benden kaçıyor cjjffjnfAy canım öyle deme iki gecedir eşim bana yaklaşıyor o kadar özledik ki. Ama yapamıyoruz kayınvalideden ve görümcesi üçlere kadar dedikodu mod duşa girmeye çekiniyoruz Ne yapacağız bilmiyorum adet olmadan da özlem gidermek istiyorum
Ayni durum bende de var. Kürtajdan sonra iyice herseyden korkar oldum. Soguk almayayim kendime biraz dikkat edeyim dedikce sanki iyice sistim.Kızlar ya ben evde kaldım kalkalım çok kilo aldım 9 ayda 10 kilo almışım nasıl aldım hangi ara aldım hiç bilmiyorum ve acil kilo vermem lazm gebelik planlarken nasıl zayiflayabilirim birde hamile kalırsam üstünede daha eklensin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?