2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay noldu buna byle yaş garip oldu cevap niye byle yazdı anlamadım

Ya belki sen de de var bende ki gibi olmuştur belki umudunu kaybetme test yap bakalım çıkmasa bile üzülme zaten d.ra gitçen canım için rahatlar
Yok kız şuan gayet rahatım valla yok zaten üzülmedimde yani alışkanlık oldu heralde valla cnm bile bile kendimizi kandirmanin bir anlamı yok ben cok açık bir insanım yani neyse direk onu söylerim dobrayimdir braz yani hatta buay kendimi tamamen doktora gidecem diye sstladim hiç bişey yapmadım ateşle tskip ettim işte oda belli zaten yarına olurum ben vücudumuda az çok tanıyorum artık 3.denemede çok iyi çözdüm yani

Kızlar merhaba tekrar.

İlk testimde 50 çıkan beta değerim tam 48 saat sonra 152 çıktı değer artışı normal midir sizce? Tecrübeli kişilerin yorumlarını rica ediyorum.
Gayet güzel ve olması gerektiği gibi artmış hayırlı olsun bebisiniz

Bende de çoğu hep regl belirtileriyle aynıydı oyuzden sen de de olabilir mi diye düşündüm inşallah birdahaki ay pozitiflerle gelirsin canım bende regl olurum diye korktum tek fark çok baş ağrım var ve çok uyku vücudunu bilmen güzel bende çok dinlerim kendimi

Ayrica yumurtayı görse ne olacakki Ogün cnm bende adet olursam inşallah yarın hafta sonuna girmeden 2.gunu gideceğim senin doktor zamanlaman braz yanlış zamana denk geldi bnce cnm hicbisey yapamayacak şuan regl bekle diyecek ve yumurtana bakacak

Anldim kuzucum evet işte gerçekten hamilelik belirtisi diye bişey yok hep aynı şeyler yani zaten belirtiye asla takılan acabami diyen biri değilim oğlumda yasadigimdan ötürü biliyorum artık az çok ateşim dusmeseydi acabami derdim ama o şüphemde ortadan kalkınca herşey netleşti yinede Allah bilir tabi cnm rabbim ol dedikten sorna herşey bahane

Tabiki de öyle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallah

Ya varya anlamak icin bes kere okudum aslinda gayet anlaşılır ama benim kafam bu ateş işine bi basmadi yaa sagol bebegim detayli yazdin.
Kuzum dilalti degilde kolalti ölçüyorum,
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1
ben ne oluyorum
Yeni bir atesolcer alip onu da sadece dilalti kullanicam. Cikamadim soguk yüzünden evden alamadim. Evde kullandigimi da hijyenik olmaz diye dilalti kullanmak istemiyorum.
Uzayan akintimda 16.gun
13 Şubat'ta geldi bu arada cnm
Benim dün ve bugun akıntım seffaf cogaldi ama uzayan akinti degil henüz

pik olunca düşecek canıısı en dip
Benim catlama olmus olma ihtimali var mi acaba testte gorememis olabilir miyim kafam karisti simdi.
Vucut ısım kol altindan söyle kuzum
23 subat 35.9
24 subat 36.0
25 subat 36.1
Iyi yapmissin kuzum dün olmus ya birak icerde malzeme var. Olacagi varsa onlar zaten bulusur. Gecen biri yazmisti yumurtlamadan 5 gün önce olmus birliktelik ve su an hamileymis. Insallah saglikla bizim bebisler de bu ay gelir aminnnn

Canım testler bu şekilde artimede bak en belirgin de onda çıkmış

Eklentiler

• E75F528E-23FA-4F64-93CB-080B47CACDEA.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 24
  • AF560C24-8154-4E75-A6F7-29F45152C2F9.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 14FDCB56-C300-449D-81E2-6847F6CA6977.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 23
Bebegım ısın 2 gun dha Yuksek çıkarsa catladı demek. 35.9 ve 36.0 biraz yakın. Ama 36.1i baz alablrsın sen sımdı 26 ve 27 Şubat sabahını not al.

Bebegım ısın 2 gun dha Yuksek çıkarsa catladı demek. 35.9 ve 36.0 biraz yakın. Ama 36.1i baz alablrsın sen sımdı 26 ve 27 Şubat sabahını not al.
Ben not alip size sorarim yine iki güne ben ne neydi yine unuturum
Testlerde çıkmamış olacak o zaman. Cok garip.

Sahiden öyle duydum ben de çok önceden 5gunluk spermle yasıyor diye demek tüpe ulasmjs yaşamıs. Zten yumurtlama gununden oncekı spermler dha şanslı döllenme ıcın yolları uzun cnkuuu

Ben not alip size sorarim yine iki güne ben ne neydi yine unuturum
Testlerde çıkmamış olacak o zaman. Cok garip.
Kuzucum henüz o aralkklar cok uç degıl bildiğim kadarıyla 0.3 ila 1 derece oynar . Ama cıkmamıs da olablr cok duyuyoruz. Çünkü sen ölcerı yıka sabunla sıcak suyla. Kullan dil altı hcbsy ollmaz. Hastanelerde kullanılan ates olcerleri de yıkayıp kullanıyorlar. Yoksa herkese nerde yetsin ölcer

kol altı bnde hiç ölçmedim ama dil altı ölçmen şart Cnm çok farklı çıkıyor çünkü kol altı daha düşük çıktı geçen bak arkadadtada
Sen bişey yapma sen hergün ölç ve kaydet cnm kol altı olcumune göre çatlaman oldu olcak gibi duruyor yani bu değerle benim tabloya baktığımda hatta şuan çatlamış olman lazım Eva yıkıyormus ölçerini sende yika cnm ben cesaret edemedim içine su girip bozulabilir

Sahiden öyle duydum ben de çok önceden 5gunluk spermle yasıyor diye demek tüpe ulasmjs yaşamıs. Zten yumurtlama gununden oncekı spermler dha şanslı döllenme ıcın yolları uzun cnkuuu
Aynen kuzum bizde ust uste olsun aman gunler kacmasin diye kendimizi kasıyoruz. Göreve dönüşüyor sonra. Ne gerek var. 1gun iliski 1 günlük dinlenme seklinde ilerledikce zaten icerde yumurta ve sperm bulusacak olacagi varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…