2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kuzum yemin ederim benim de midem bulanıyor ya. Tatlı yesem olmuyor tuzlu yesem olmuyor. Ağzımda tat kalmadı
Ya niye öyle oldu bilmiyorum. Benimde ayni. Karnim acıkıyor mesela birseyler atistirayim diyorum yani hicbisey gözüme güzel gelmiyor. Severek yedigim seylerden bile soguyorum anlamadim degisik bir bulantı su an bile var hala.

Kafada dönüp duran bir konu olunca istemesemde bazen günler gecmiyor gibi geliyor
Yarin tatil o zaman sana
Valla bilemedim neden ama baya bulanıyor midem benim bu defa. Yemek yerken de bulaniyor dusunmemeye calisiyorum. Ama istahim da bir o kadar açık

Şu anda tam yumurtlama haftasındayım canım 1 haftadır böyle. Regliden hemen sonra yapmaya başladım böyle değildi soluk çıkıyordu. Şimdi koyu çıkıyor daha reglime 15 gün falan var
O zaman yumurtan koooocaman oldu catlamak icin bekliyor. Havuc ye kuzu.

Ya niye öyle oldu bilmiyorum. Benimde ayni. Karnim acıkıyor mesela birseyler atistirayim diyorum yani hicbisey gözüme güzel gelmiyor. Severek yedigim seylerden bile soguyorum anlamadim degisik bir bulantı su an bile var hala.
Gerçekten sadece vitamin içebilmek için yemek yiyorum. Yedikten sonra da midem bulanıyor. Bugün sıcaklık ölçmeyi de unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…