İnşallah kuzucum ya bizimki sebepsiz infertilitr o yüzden uğraştırıyor birazAnladım cnm bende çok denemek istiyorum ya ya sanki doktora gittikten sonra biseyler olcakmis gibi. Hissediyorum
Sen sabah idrarını yap kaba koy. Giderken de 2-3 test al iş yerinde beklemiş idrardan yapValla bende çok merak ediyorum yarını nasıl akşam etcem bilmiyorum
İş yerine mi götüreyim idrarıİnşallah kuzucum ya bizimki sebepsiz infertilitr o yüzden uğraştırıyor biraz
Sen sabah idrarını yap kaba koy. Giderken de 2-3 test al iş yerinde beklemiş idrardan yap
Laboquıck Boyle ckaryo kuzum malesef her testtteCanlarım ya Allah razı olsun hepinizden bakım size ne atacam testle oynadım iki çizgi çıktı
Bi tane testim var canm benim umudum kalmadı da gecikme olursa yapıcam onu da hem bişey değişirmi ki bilmediğim için soruyorum geceden sabaha değişirmi canm ?Hafifden var gibi canım yarın tekrarla bakalım sabah
Allah'ım yaş ne güldüm gece gece şu hallerimeze bakİş yerine mi götüreyim idrarı
Doğrudur canm başka testim de yok ama valla yıldım artık olursa gecikme randevum var zaten 28 ine orda beta isterim napıyım canım hayırlısı böyleymişLaboquıck Boyle ckaryo kuzum malesef her testtte
Kız götür nolcak bu yolda her şey mübah ahahhhaİş yerine mi götüreyim idrarı
Senin burcun neydi cnm enerjin çok güzel geldi banaKız götür nolcak bu yolda her şey mübah ahahhha
Şu anda tam yumurtlama haftasındayım canım 1 haftadır böyle. Regliden hemen sonra yapmaya başladım böyle değildi soluk çıkıyordu. Şimdi koyu çıkıyor daha reglime 15 gün falan varCanim pcosta bu testler genelde iki cizgi olabiliyor.
Ama 2.bir ihtimal de var o da gebe oldugunda cift cizgi cikabiliyor. Regline ne kadar kaldi
Ay yarıldım buna Hahhahahahaha ne hallere düştük yaİş yerine mi götüreyim idrarı
Kuzum Bir iki gün oynamıştır belki yarını bekle yarın da olmazsa iyi bir marka alırsın benim laboquıck güvenim hiç yok bugün yükledim sanırım direkt yalancı pozitif verdi banaDoğrudur canm başka testim de yok ama valla yıldım artık olursa gecikme randevum var zaten 28 ine orda beta isterim napıyım canım hayırlısı böyleymiş
Yok canm olurmu öyle şey dediğin gibi olmazsam alırım ama umudum kalmadı ya bu kadar negatiften sonra dönmez sanmıyorumKuzum Bir iki gün oynamıştır belki yarını bekle yarın da olmazsa iyi bir marka alırsın benim laboquıck güvenim hiç yok bugün yükledim sanırım direkt yalancı pozitif verdi bana
Sonradan kuruma çizgisi de değil ve geçen ay da böyle senin attığın gibi gölgeli çizikler oldu. Moralim bozulsun diye bir yorum yapmıyorum yanlış anlama aksine yoksa eğer boşa Umut etme üzülme
Bende denedim şimdi negatifYaptım tertemiz negatif
Var bende gördüm ama beta 30 gibi .ok düşük kan ver cnm yarınDelirmediysem çizgi var ama kuruma olabilir mi ya da ben mi çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3549658
Ahahah sağol kuzucum sende çok sıcak kanlısın kovayım ben, senSenin burcun neydi cnm enerjin çok güzel geldi bana
İnşallah göz yanıltması ya da fotoğraf yanıltması değildir canımVar bende gördüm ama beta 30 gibi .ok düşük kan ver cnm yarın
Anlamadım ben bu işi hayırlısı olsunBende denedim şimdi negatif
Geciktim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?