2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Anladım cnm bende çok denemek istiyorum ya ya sanki doktora gittikten sonra biseyler olcakmis gibi. Hissediyorum
İnşallah kuzucum ya bizimki sebepsiz infertilitr o yüzden uğraştırıyor biraz
Valla bende çok merak ediyorum yarını nasıl akşam etcem bilmiyorum
Sen sabah idrarını yap kaba koy. Giderken de 2-3 test al iş yerinde beklemiş idrardan yap

Merhaba, reglim üç gün gecikti bu sabah test yaptım negatif çıktı fakat hala regl olmadım ve dördüncü gün de regl olmadan geçti bugün .dünden bugüne özellikle akşama doğru kasıklarım ağrımaya başladı bacaklarım kalçam filan belim sırtım birkaç gündür ağrıyordu arttı gibi göğüslerim reglden bir hafta önce ağrırdı bu sefer gecikince ufaktan başladı ama bugün bütün belirtilerim şiddetleniyo başım felaket ağrıyor ve hiç regl belirtilerim değil bunlar karnım ağrır olurum gecikmem de hiçbişey yok ama böyle gebelik öğrenen belirti yaşayan var mı

Canim pcosta bu testler genelde iki cizgi olabiliyor.
Ama 2.bir ihtimal de var o da gebe oldugunda cift cizgi cikabiliyor. Regline ne kadar kaldi
Şu anda tam yumurtlama haftasındayım canım 1 haftadır böyle. Regliden hemen sonra yapmaya başladım böyle değildi soluk çıkıyordu. Şimdi koyu çıkıyor daha reglime 15 gün falan var

Doğrudur canm başka testim de yok ama valla yıldım artık olursa gecikme randevum var zaten 28 ine orda beta isterim napıyım canım hayırlısı böyleymiş
Kuzum Bir iki gün oynamıştır belki yarını bekle yarın da olmazsa iyi bir marka alırsın benim laboquıck güvenim hiç yok bugün yükledim sanırım direkt yalancı pozitif verdi bana
Sonradan kuruma çizgisi de değil ve geçen ay da böyle senin attığın gibi gölgeli çizikler oldu. Moralim bozulsun diye bir yorum yapmıyorum yanlış anlama aksine yoksa eğer boşa Umut etme üzülme

Yok canm olurmu öyle şey dediğin gibi olmazsam alırım ama umudum kalmadı ya bu kadar negatiften sonra dönmez sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…