2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Renklenmişşş kuzum ısınani bak demiştim varsa ateş ölcer sbahları bak ben senn yumurtlamayı bulaym cok zOr yedım cok muzla dha beter oldu. Z.yagyla devam
Sabahlari uyandigimda bir iki kipirdandiktan sonra aklima geliyor ama heralde terleyip soguyorum gece sabaha dogru atesim düşük cikiyor. Uyku sersemiydim hatırlamıyorum tam dün müydü bugun muydu ama 35.7 cikti.sabaha insallah aklima gelirse olcerim kuzum soylerim. Kuzucum değerlendirmelere devam ediyoruz artik insallah yakalariz yumurtlamayi. Test koyulasmazsa da takmiyorum ya.
Ay kuzu bende limon sıkıp tuz ekleyip ezip o sekilde yiyorum hep. Z.yagina gerek yok zaten yagli bir besin oldugu icin diyor dr.lar ben yag da eklemiyorum.
Anne olacaksınız ve bir bakmışsınız yıllar geçmiş. Bu sözüm belkı hatırlarsın yıllar sonra
Oy kuzum amin inşallah Allahım o günleri gosterecek degil miii

Takviye kullanmayı bıraktığın ay hamile kaldın yani aslında kafan rahatladığı için oldu belki. Pcosluyken çok daha zor regl geciktikçe insan kafayı yiyor emin olamadığın için söktürücü bir şeyler de içemiyorsun. Ben seni hatırlayamadım canım ama doğrudur 5 aydır buralarda her topikte geziyorum takviyelerin belki ancak etkisini göstermiş de olabilir ben de inositole başladım. Sen tekrar kan verdin mi nasıl ilerliyor şu an

Konu başlığı açılıyor sonra konu sahipsiz kalıyor
Bizim grupda öyle biri admine yazıp devralabiliyormış şuan yöneten bulduk biz sizde öyle yapın siz aktifsiniz güzen yönetebilirsiniz Evanora da
Ay önceden ne bayıla bayıla yerdim sonlara doğru bende zor tükettim iki ay üst üste zaten yumurta kalitesini 3. Ayda etkiliyor mış 3. Aydada hamile kaldım en iyi çözümü peynirli yumurtayla buldum o zman tadı gelmiyor

Kızlar herkes ne kadar süredir deniyor? Bizdede hiçbir sorun yok ama bu aydan da ümitli değilim.3. Ay bizimde. Bu bir gebenin günlüğü sitesinde jel ve inolac var bunlarla hamile kalan çok olmuş. alsam mı ? Çok mu erken bilemiyorum. Doktorum da biraz daha deneyin diyor da yaşım geçiyor çok üzülüyorum

Canım çok teşekkür ederim darısı sana ve isteyen herkesin başına inşallah. Normalde kese görününce demişti ama beta ilk öğrendiğimde regle 4 gün varken 31 çıktı. Doktor 24 saat sonra tekrar istedi o da 47 çıktı. Sulandırıcı başladı öylelikle.
Kürtajdan sonra bu 4. Ayım kuzum

Kız ne aktifi kayınvalidem varken ıslerm azalmıstı gecen ay cok girdim ama ben zor giriyorum hıcbı msjı okuyamıyorum adam gibi, ben devralamam ki zten gunde 2,3 msj zor yazıyorum kuzum hayat cok yogun gecıyor kızım var onunla ılgilenmem gerek cogu zaman halyle

Aynen valla sorma. Yazik sonra da pisman oluyorum ama ben neyse olcak o kadar anne oliciiiz biz
Ay bi an evvel yumurtlasaydikk. Ben valla artik bi an evvel anne olmak istiyorum
Yumurtlama akintin basladi mi kuzum
Normalde hep sağ kasığım ağrır bu ay sol kasığım ağrımaya başladı kuzum akıntım var ama çok yoğun değil daha. Karnımda şişlik var biraz. Bu ay belirti aramıcam ya ovulasyon testlerini yapıcam. Reglim 11-12 mart gibi gözüküyor o zamana kadar test yapmıcam 13 martta yapıcam eğer regl gelmezse. Testler beni çok yordu. İki günde bir ilişki, pik görürsem de 3 gün arka arkaya ilişki işte

Canım vücut ısısı epey düşük çıkmış daha yumurtlaman olmamış ama yumurtlama alacak Çünkü normalden de düşmüş sanrm bukdr dusuk degıldın adet zamanı. Bak mantık su. Lh artmaya baslayınca vücudumuz en soğuk günlerinde oluyor benm de kol altım 35.6 fln olur lhm yuksekken. Bide ben soguk terler dökerim lh artarken . Birkaç gün ısımız dipte kalır çatlayınca yumurta kaybolunca artar ısına bakarak hareket edebilirsin testi güvenmiyorsan Bence sana ısısını düzenli takip et biz bakalım ısına kuzum. Az önce neredeyse 20 santim uzayan Akıntım geldi benim de hafif renkli dün gece değerlendirdim şu birkaç günde değerlendirebilirim inşallah

Yaptım bakarmısınız çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin olamadım
Canım hangi marka bu bende laboquıck pozitifti geçen ay. Yanlış verdi rsmen Boş ver renklerle ble oynama pembe görene dek yoksa kesinlikle umutlanma sonra çok üzülüyoruz10dk ıcinde çıkana bak benm.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-18-06-19-633_com.android.chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 23
Anladım canım nasıl çıktı testin bugünn

Kızlar kusura bakmayın yaklaşık 2 aydır bu gruptayım. Herkes bir şekilde süreçlerini burada konuşarak fikir alışverişinde bulunuyor. Ama görüyorum ki bu grupta sadece belli başlı kişilerin mesajlarına cevap veriliyor anladığım kadarıyla. Hep aynı kişiler sadece birbirlerine yazıyor. Bence bu doğru değil grup amacından çıkmış gibi görüyorum. Ben bu durumdan hoşnut olmadığım için yazmayacağım. Zaten sürekli yazan biri de değilim am insan yazdığı zamanda bir cevap bekliyor. Neyse muhabbetiniz bol olsun. Umarım dileyen herkesin kucağı bebeğiyle dolsun. İyi günler

Canım hangi marka bu bende laboquıck pozitifti geçen ay. Yanlış verdi rsmen Boş ver renklerle ble oynama pembe görene dek yoksa kesinlikle umutlanma sonra çok üzülüyoruz10dk ıcinde çıkana bak benm.
Haklısın canm benimde böyle markası laboquick artık gecikme bekliycem varsa gecikir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…