Sabahlari uyandigimda bir iki kipirdandiktan sonra aklima geliyor ama heralde terleyip soguyorum gece sabaha dogru atesim düşük cikiyor. Uyku sersemiydim hatırlamıyorum tam dün müydü bugun muyduRenklenmişşşkuzum ısınani bak demiştim varsa ateş ölcer sbahları bak ben senn yumurtlamayı bulaym cok zOr yedım cok muzla dha beter oldu. Z.yagyla devam
Oy kuzum amin inşallahAnne olacaksınız ve bir bakmışsınız yıllar geçmiş. Bu sözüm belkı hatırlarsın yıllar sonra
Takviye kullanmayı bıraktığın ay hamile kaldın yani aslında kafan rahatladığı için oldu belki. Pcosluyken çok daha zor regl geciktikçe insan kafayı yiyor emin olamadığın için söktürücü bir şeyler de içemiyorsun. Ben seni hatırlayamadım canım ama doğrudur 5 aydır buralarda her topikte geziyorumCanım ben seni hatırlıyorum Eldorinin topiğinde sanırım konuşmuştuk. Tabi bir çok takviye kullandım. Ben 10 aylık döngüde 2 kez femara tedavisi gördüm olumsuz oldu. Bu süre zarfında ocean mummy (içinde folik asit var) maxigo (inositol var içinde) balık yağı demir ve d vitamini kullandım. Son 2-3 aydır usg kontrolü ile yumurtlama takibi yapıyorduk. Geçen ay ise yumurtlama zamanını tam değerlendiremediğimiz takviye kullanmayı artık nerdeyse bıraktığım tüp bebek araştırmasına girdiğim dönemdeydim. Ben Türkiye ye geldim normalde burda yaşamıyorum. Adet olayım da gidip iyi bir hastanede kan testi vereyim diye. Bir kere soğan kürü yaptım hatta adet olayım diyeadet söktürücü allahtan son dk kullanmaktan vazgeçtim. Ama göğüs hassasiyetim hiç geçmedi her gün bugün olucam karnım ağrıyor bugün olucam belim ağrıyor diye diye silik çizgi gördüm erken gebelikte kan verdim hala şoktayım ve inanamıyorum aslında. S Sunsun9
Bizim grupda öyle biri admine yazıp devralabiliyormış şuan yöneten bulduk biz sizde öyle yapın siz aktifsiniz güzen yönetebilirsinizKonu başlığı açılıyor sonra konu sahipsiz kalıyor
Ay önceden ne bayıla bayıla yerdim sonlara doğru bende zor tükettim iki ay üst üste zaten yumurta kalitesini 3. Ayda etkiliyor mış 3. Aydada hamile kaldım en iyi çözümü peynirli yumurtayla buldum o zman tadı gelmiyorAy yok muzla da olmadı. 2 muzla anca tatlndı zaten çeyreği bile ezince cok ya modem bulandı evaaa cok. Zor bitirdim ben zeytinyağı ile devam edeyim. Ocak yanında yumusadı bugun bayaa hem de nyarna tam olur. Labne ile devamtatlımsı olunca saha bulandı pekmez bebe bisküvisi ne varsa koydum ay cok fena midem dustan snra yaptım anam mafoldmm kız
Canım çok teşekkür ederim darısı sana ve isteyen herkesin başına inşallah. Normalde kese görününce demişti ama beta ilk öğrendiğimde regle 4 gün varken 31 çıktı. Doktor 24 saat sonra tekrar istedi o da 47 çıktı. Sulandırıcı başladı öylelikle.Yaaa gerçekten miiiay gözün aydın kuzum yaa çok tebrik ederim Allahım saglikla kucagina almayi nasip etsinn. Kalp atisindan önce mi basladi dr.un igneye. Genelde once coraspin vb bir ilac kalp atısından sonra igneye geciyorlar diye biliyordum. Ama çok güzel haber verdin banaa kac aylik denemeden sonra oldu canım simdi
Ayyy inşallah kuzum insallahh. Bu ay umudum cok yüksek inşallah Allahım nasip ederduana talibim
Kız ne aktifi kayınvalidem varken ıslerm azalmıstı gecen ay cok girdim ama ben zor giriyorum hıcbı msjı okuyamıyorum adam gibi,Bizim grupda öyle biri admine yazıp devralabiliyormış şuan yöneten bulduk biz sizde öyle yapın siz aktifsiniz güzen yönetebilirsinizEvanora da
Ay önceden ne bayıla bayıla yerdim sonlara doğru bende zor tükettim iki ay üst üste zaten yumurta kalitesini 3. Ayda etkiliyor mış 3. Aydada hamile kaldım en iyi çözümü peynirli yumurtayla buldum o zman tadı gelmiyorK
Ay inşallah yaaKuzum kaset test oldugu icin gorunmeyebilir. Ama tutunduysa bebis yumurtlamada hemen belki de gösterir. Ay inşallah vardir yaaşu grubu terk ederiz hepimiz pes pese
Yaptım bakarmısınız çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin olamadımmmatmazellll canım yaptın mı test
Normalde hep sağ kasığım ağrır bu ay sol kasığım ağrımaya başladı kuzum akıntım var ama çok yoğun değil daha. Karnımda şişlik var biraz. Bu ay belirti aramıcam ya ovulasyon testlerini yapıcam. Reglim 11-12 mart gibi gözüküyor o zamana kadar test yapmıcam 13 martta yapıcam eğer regl gelmezse. Testler beni çok yordu. İki günde bir ilişki, pik görürsem de 3 gün arka arkaya ilişki işteAynen valla sorma. Yazik sonra da pisman oluyorum ama benneyse olcak o kadar anne oliciiiz biz
Ay bi an evvel yumurtlasaydikk. Ben valla artik bi an evvel anne olmak istiyorum
Yumurtlama akintin basladi mi kuzum
Sanki gölge gibi bişey goruyorum ama emin olamadım erken gebelik testi yapsanız daha net cikarYaptım bakarmısınız çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin olamadım
Canm elimde sadece bu var eczanede de sadece artımed var artık gecikme bekliycem varsa zaten gecikme olur ona göre hareket ederimSanki gölge gibi bişey goruyorum ama emin olamadım erken gebelik testi yapsanız daha net cikar
Kaç gün var regliye gecikme olursa bir kaç güne tam netleşir inşallah bebiş vardırCanm elimde sadece bu var eczanede de sadece artımed var artık gecikme bekliycem varsa zaten gecikme olur ona göre hareket ederim
Bende bunu gördüm ama dedim gerek varmıKızlar sizle yeni bir keşfimi paylasmak istedim. Ne diyorsunuz nasil sizce almalı mıyız. Gebelik haftasini gösteriyormuş
Canım vücut ısısı epey düşük çıkmış daha yumurtlaman olmamış ama yumurtlama alacak Çünkü normalden de düşmüş sanrm bukdr dusuk degıldın adet zamanı. Bak mantık su. Lh artmaya baslayınca vücudumuz en soğuk günlerinde oluyor benm de kol altım 35.6 fln olur lhm yuksekken. Bide ben soguk terler dökerim lh artarken . Birkaç gün ısımız dipte kalır çatlayınca yumurta kaybolunca artar ısına bakarak hareket edebilirsin testi güvenmiyorsan Bence sana ısısını düzenli takip et biz bakalım ısına kuzum. Az önce neredeyse 20 santim uzayan Akıntım geldi benim de hafif renkli dün gece değerlendirdim şu birkaç günde değerlendirebilirim inşallahSabahlari uyandigimda bir iki kipirdandiktan sonra aklima geliyor ama heralde terleyip soguyorum gece sabaha dogru atesim düşük cikiyor. Uyku sersemiydim hatırlamıyorum tam dün müydü bugun muyduama 35.7 cikti.sabaha insallah aklima gelirse olcerim kuzum soylerim. Kuzucum değerlendirmelere devam ediyoruz artik insallah yakalariz yumurtlamayi. Test koyulasmazsa da takmiyorum ya.
Ay kuzu bende limon sıkıp tuz ekleyip ezip o sekilde yiyorum hep. Z.yagina gerek yok zaten yagli bir besin oldugu icin diyor dr.lar ben yag da eklemiyorum.
Oy kuzum amin inşallahAllahım o günleri gosterecek degil miii
Canım hangi marka bu bende laboquıck pozitifti geçen ay. Yanlış verdi rsmen Boş ver renklerle ble oynama pembe görene dek yoksa kesinlikle umutlanma sonra çok üzülüyoruz10dk ıcinde çıkana bak benm.Yaptım bakarmısınız çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin olamadım
Anladım canım nasıl çıktı testin bugünnCanım havuca reglken başlanıyor siye biliyorum sanki kaliteli yumurta oluşup çatlaması için. Ama zararı olmaz nolcak ki her gün bir tane ye mesela. Benim bu sabah iğne hariç 8. Gündü çok silik çıktı. Genelde 7-8-9 gün gibi siliniyordu bakalım belki tamamen silinmeden koyulaşır bat 25 şubat test günü demişti doktorum. Duphostan da o gün bitecek. Yarın sabah yine test yapıcam
İnşallah canm 2 gün varKaç gün var regliye gecikme olursa bir kaç güne tam netleşir inşallah bebiş vardır
Haklısın canm benimde böyle markası laboquick artık gecikme bekliycem varsa gecikir zatenCanım hangi marka bu bende laboquıck pozitifti geçen ay. Yanlış verdi rsmen Boş ver renklerle ble oynama pembe görene dek yoksa kesinlikle umutlanma sonra çok üzülüyoruz10dk ıcinde çıkana bak benm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?