Gittin mi canim ?Yok canım kullanmıyorum progestan . İnşallah önemli bir şey değildir yaEşim gelsin acile gideceğim
Evet canım gittim .Progestan yazdı düşük riskine karşı , İnşallah kötü bir şey olmazGittin mi canim ?
Al benden o kdr dünki avokadonun yarısı çöp oldu resmen bugun kaldı öyle dolapta ama beneklwnmiş. Yemek zorundayım aldm fln ama bana bakıyorlar öylece aşırı üşendiğim bi donemdeym ztenYumurtlama masaji yaptim canim dün ama kasiklarim bildigin acıyor yumurtlama baslamis ordan anladm bende. Havuc da yiyorum da asiri yemiyorum ya. Insan birseyleri yemek zorunda olunca yiyesi gelmiyor.
İnşallah canm benim evet ben göremedim çift çizgi hep silikti sende az çok yumurtlama gününü bilirsin birazda olsa koyulaşıp silinirse yumurtlama olmuştur canm sen dikkat et sadeceAaa gerçekten miigöremedin mi cift cizgi. Ya benim daha once kullandigimda basima gelmisti 1 kutuyu bitirdim yeniden regl oldum ama cizgi olmamisti. Insallah bu defa öyle olmaz. Dedigin gibi bari takip edeyim de bende. Insallah koyulasma olur.
Kuzum testlerini atar mısın bugunmki nasılAaa gerçekten miigöremedin mi cift cizgi. Ya benim daha once kullandigimda basima gelmisti 1 kutuyu bitirdim yeniden regl oldum ama cizgi olmamisti. Insallah bu defa öyle olmaz. Dedigin gibi bari takip edeyim de bende. Insallah koyulasma olur.
Meze olarak yap ye cnm çok güzel oluyor çatalla ez iyice sarımsak limon karıştır iyice üstünde zeytin yağı pul biber ceviz koy harika oluyorAl benden o kdr dünki avokadonun yarısı çöp oldu resmen bugun kaldı öyle dolapta ama beneklwnmiş. Yemek zorundayım aldm fln ama bana bakıyorlar öylece aşırı üşendiğim bi donemdeym zten
Kuzum ben dun ezemedm hc olgun degıldı gecırdım robottan. Zeytınyagu labne sarımsak limon ekmegı de kızarttm yedm ama püre olamynca pirinc kadr olnca bıtemedı. Dun ocagn yanına koydm baya yumusamıs. Gece yatarken muz bebe biskuvısı pekmez avokado yapacağım. Kılo almaya calsıyrm zten bol kalorili olur bari muzlarla ,Meze olarak yap ye cnm çok güzel oluyor çatalla ez iyice sarımsak limon karıştır iyice üstünde zeytin yağı pul biber ceviz koy harika oluyor
Bir ben oğluma bebekken avokado muz pekmez ceviz karıştırıp verirdim oda güzel oluyor hem muzda çok destek olyor yumurta için
Bir diğer yediğim tarifte. Avokado labne peyniri karışımı oda güzel olyor kahvaltida
Kullan canim progestan onun faydasi olur. Dinlen uzak ayaklarının altina minder koy. Cok kalkma.Evet canım gittim .Progestan yazdı düşük riskine karşı , İnşallah kötü bir şey olmaz
Hadi ya daha olmamislar miKuzum ben dun ezemedm hc olgun degıldı gecırdım robottan. Zeytınyagu labne sarımsak limon ekmegı de kızarttm yedm ama püre olamynca pirinc kadr olnca bıtemedı. Dun ocagn yanına koydm baya yumusamıs. Gece yatarken muz bebe biskuvısı pekmez avokado yapacağım. Kılo almaya calsıyrm zten bol kalorili olur bari muzlarla ,
İnşallah canım inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin içinKullan canim progestan onun faydasi olur. Dinlen uzak ayaklarının altina minder koy. Cok kalkma.
Gecmis olsun kötü birsey olmaz merak etme içini ferah tut ku güzel seyler olsun
Bende avokadodan ciddi sogudum. Önceden yine yerken keyif alirdim simdi o keyif de bitti yemesem hic canim istemiyor.. diyorum ya yemek zorunda olunca insanin yiyesi kaçıyorAl benden o kdr dünki avokadonun yarısı çöp oldu resmen bugun kaldı öyle dolapta ama beneklwnmiş. Yemek zorundayım aldm fln ama bana bakıyorlar öylece aşırı üşendiğim bi donemdeym zten
Tek olan da bugünkü canimKuzum testlerini atar mısın bugunmki nasıl
Ne demek canim rica ederim herseyi hissediyor bebisler o yüzden sen güzel düşünİnşallah canım inşallah.Çok teşekkür ederim desteğin için
Sagol canim uyarin içinİnşallah canm benim evet ben göremedim çift çizgi hep silikti sende az çok yumurtlama gününü bilirsin birazda olsa koyulaşıp silinirse yumurtlama olmuştur canm sen dikkat et sadece
Konu başlığı açılıyor sonra konu sahipsiz kalıyorAa liste gitmiş
Kk nın bitmeyen çilesiKonu başlığı açılıyor sonra konu sahipsiz kalıyor
Vallahi sormaKk nın bitmeyen çilesi
O hangisiydiVallahi sormaönceki başlık da böyle olmuştu
İnşşallah kopkoyu çift çizgi görür anlarsın canmSagol canim uyarin içininsallah tam koyulasir da koyulasmazsa da artık test bitince baska marka bakarim napalim. Ama kasık agrim var yumurtlama eli kulaginda sanki
O da aralik ocak subat basligiydiO hangisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?