İlişkiden kaynaklı acaba dediğini anlayamadım kuzum bence daha olmadı senin cnm olsa mutlaka görürdü testler bnce geçen ay gördüğü gibi senin düzen aslında daha 3 ayda oturur şimdiden taklma bnce yumurtalamani destekyecek şeyler ye akışa bırak cnmYa bende pek bilmiyorum neden boyle oldu bu ay canim ya. Bende diyorum acaba iliskiden kaynaklı mi oldu acaba diye ama bilemedim de. Benjm Kasık agrim da var ama bakalim ne olacak ne zaman olacak yumurtlamam. Yada dedim ya belkide oldu testlerin goremeyecegi seviyede bir yumurtaydi. Aslinda bu testleri çokta yapmamak lazim da iste elinde olunca yapiyor insan
Kuzum 15 dk falan sonra cekmistim ikisini de. Ben daha once bu markada hic yumurtlama goremeden aldigim kutuyu bitirmistim bu ay öyle olmaz inşallah
Bnde aldım tekrar bir ara kullandım memnun kaldım silik çıkmadı hiçBen kaset testini kullanmıştım canım
Cnm gittignde 21 güne denk geliyorsa progesteron baktır bnce gittiğimde bende isteyeceğim catlamadan sonra yaptırmak istiyorum diyeAynıyız benim de 25i yumurtlama. Senin 15. gün mü yumurtlama oluyor canım..27'sinde de doktor randevum var belki hala sıvılar olur da görür çatladığını
Iliskiden dolayi mi yumurtlama akıntısını ayirt edemiyorum acaba diyorum. Geliyor mesela akıntım ama gun icinde surekli değil ay kafam karışık benimİlişkiden kaynaklı acaba dediğini anlayamadım kuzum bence daha olmadı senin cnm olsa mutlaka görürdü testler bnce geçen ay gördüğü gibi senin düzen aslında daha 3 ayda oturur şimdiden taklma bnce yumurtalamani destekyecek şeyler ye akışa bırak cnm
Bnde aldım tekrar bir ara kullandım memnun kaldım silik çıkmadı hiç
Cnm gittignde 21 güne denk geliyorsa progesteron baktır bnce gittiğimde bende isteyeceğim catlamadan sonra yaptırmak istiyorum diye
Aynen sen hiç kafanı bulandirma cnm. herkez o testten de memnun diye dedim cnm benIliskiden dolayi mi yumurtlama akıntısını ayirt edemiyorum acaba diyorum. Geliyor mesela akıntım ama gun icinde surekli değil ay kafam karışık benim
Aynen kuzu benim daha anca duzene binmesi zaman alacak.
Gecen ay ki test baska markaydi bu baska marka. Her testin hassasiyeti ayni olmuyor.
Ben daha once de kullanmistim bu markayi o zaman da hic yumurtlama gorememistim. Ama bakalim daha bu ay neler olacak.Aynen sen hiç kafanı bulandirma cnm. herkez o testten de memnun diye dedim cnm ben
Benm yazın esteadiol fln bakılmıstı yumurta kalıtem cok guzel cıkıyor 500küsürdğ degerm.ama progesteron hatırlamıyorum bakıldı mı hc. Progesteron baksa ne olcak ne anlıcakkuzum. Progesteron cunku artıyor çatlamadan snra ztenİlişkiden kaynaklı acaba dediğini anlayamadım kuzum bence daha olmadı senin cnm olsa mutlaka görürdü testler bnce geçen ay gördüğü gibi senin düzen aslında daha 3 ayda oturur şimdiden taklma bnce yumurtalamani destekyecek şeyler ye akışa bırak cnm
Bnde aldım tekrar bir ara kullandım memnun kaldım silik çıkmadı hiç
Cnm gittignde 21 güne denk geliyorsa progesteron baktır bnce gittiğimde bende isteyeceğim catlamadan sonra yaptırmak istiyorum diye
Evet canım şubat pardon. Evet bakalım haftaya salıdan itibaren daha belirginleşmesi lazım. Olmazsa zaten yumurtlamadık bu ay demek ki26 subat demek istedin heralde kuzum. Daha varmis dur bakalim. Benimde eğer kacmadiysa yumurtlama o tarihlerde olur gibi geliyor
Geçen ay reglden itibaren 14. gün doktora gitmiştim yumurtan çatlamış su var rahminde demişti. Ortalama 13-14 günde yumurtluyorum kuzum işte sat 12 şubat. 25-26 şubat arası da muhtemelen yumurtlama olması lazımAynıyız benim de 25i yumurtlama. Senin 15. gün mü yumurtlama oluyor canım..27'sinde de doktor randevum var belki hala sıvılar olur da görür çatladığını
Göstermiyordu sürekli bacakları kapalıydıDoktoruna bağlı aslında cnm görebilmesi ay birde erkekler daha net hemen belli olur kızlara göre nasıl 6 ay anlamışlar çok şaşırdım şuan
Bende gördüm canım sabah ilk idrarla tekrar yap canım koyulaşma varsa kan verEki Görüntüle 3548334 kızlar hayalet gibi gördüm amaaa
Her ay yumurta katilesi değişiyor cnm nekdsr sağlıklı olsakta sonrası önemli zaten bebeğin tutunması için yetince artış yaomisminyapmamis mi diyeBenm yazın esteadiol fln bakılmıstı yumurta kalıtem cok guzel cıkıyor 500küsürdğ degerm.ama progesteron hatırlamıyorum bakıldı mı hc. Progesteron baksa ne olcak ne anlıcakkuzum. Progesteron cunku artıyor çatlamadan snra zten
Kzuzum Ogün catlaiycak demedim 21 günde genelde ogünde doktor bakarBu arada 21 olmuyor canım.çatlamam 14. Gun. Ki 13de de catlama ihtimali var gibi. Agrım cok yumurtalık gelısiyor belli. 27sı 16. Gun olcak 21e denk gelemıcemeva0108
Hiç bilmyorum cnm herkezde farklı oluyor test yap istersen bende akıntı hiç yok heralde benm buayda olmadıKızlar yoğun beyaz akıntı gebelik belirtisi olabilir mi regl gelmeden önce olurdu şimdide var ümidimi kaybetmelimiyim henüz test yapmadım. Sol kasık ağrım var
Malesef yok cnm idrar birikmiş ordaEki Görüntüle 3548334 kızlar hayalet gibi gördüm amaaa
mmatmazellll canım ne yaptın belirtin var mı
Test sipariş ettim gelmedi daha pazartesi gelicek predictor sipariş ettim bu marka bulunduğum şehirde yok akşam nöbetçi eczaneden farklı test almayı düşünüyorum pazartesiye kadar bekleyemicem. Bu akşam yaparım bakalım inşallah vardır hep regl gelmeden önce beyaz akıntım olurdu inşallah gebeliktendir ya.Hiç bilmyorum cnm herkezde farklı oluyor test yap istersen bende akıntı hiç yok heralde benm buayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?