2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

En son kontrole gittiğimde doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi canım

Kuzum sen ısına baksana bir bakalm sbah az mı azcok tahmin ederiz kuzum
Bu belirtilerine göre soruyorum cok afedersin ama ılıskı anında vajina içi çok ıslak olur malumm. İlişkide en rahat günlerdir hatta. Benm eşim de artık anlıyor çatlamış bence diye inan ki bak of adamları da nelere alet ediyoruz ahahahahay. Sen testlere bel aglama burda arkadasmızın silik göründü ya şimdiı hamıle baya oldu 3 aylıktır herhalde

Benim innovita kuzum ben ilk kez kullanıyorum o yüzden açıkçası çok bilmiyorum ama sanki hiç koyulaşmıyor ya aynı ya da daha silik gibi. Dük idrara dikkat etmemiştim ama bugün 2 saat idrara çıkmadım ve su içmedim ona rağmen etkilenmedi. Benimkileri de ekliyim kuzum bak

Ya bende pek bilmiyorum neden boyle oldu bu ay canim ya. Bende diyorum acaba iliskiden kaynaklı mi oldu acaba diye ama bilemedim de. Benjm Kasık agrim da var ama bakalim ne olacak ne zaman olacak yumurtlamam. Yada dedim ya belkide oldu testlerin goremeyecegi seviyede bir yumurtaydi. Aslinda bu testleri çokta yapmamak lazim da iste elinde olunca yapiyor insan
Cnm kaç dakika sonrası bu görüntüler 15 dk 20dk filan beklemesi gerekiyor
Kuzum 15 dk falan sonra cekmistim ikisini de. Ben daha once bu markada hic yumurtlama goremeden aldigim kutuyu bitirmistim bu ay öyle olmaz inşallah

Seninde benim gibi koyulasmiyor.hic anlamadim valla bu ay niye boyle oldu. Soguklar mi etkiledi acaba.

Bende cok fazla testlere güvenmek istemiyorum kuzum zaten ya. Diyorum ya belki yumurta boyutu daha ufakken catladi. Olabilir yani hersey mümkün
Var kuzum ıslaklığım gayet yani aslinda belirtilerim varr ama sadece en yogun akıntım yok. Bakalim nasip yaa. Ben degerlendirmeye devam ediyorum. Artik bu ay biraz şansımıza ne olursa diye bekleyecegim. Insallah güzel haberi alirim bende sende hepimiz de

Ben kaset testini kullanmıştım canım

Yani benim zaten 26 ocak gibi yumurtlama tarihim kuzum ama bakalım haftaya belli olur
Aynıyız benim de 25i yumurtlama. Senin 15. gün mü yumurtlama oluyor canım..27'sinde de doktor randevum var belki hala sıvılar olur da görür çatladığını

Hayırlı olsun canım bence testlerde koyulaşma var inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin bende de pcos var. Döngüm 32-33 gün arası sürüyordu ama geçen ay 41. Günde regl oldum defalarca idrar testi ve 2 kere kan teti yaptırdım tabi hep negatifti benim için çok yorucu bi döngü oldu. Bu ay tekrar deniyoruz inositole başladım yumurta kalitesi için. Sen takviye kullanmış mıydın ? Neler yaptın ?

Canım ben seni hatırlıyorum Eldorinin topiğinde sanırım konuşmuştuk. Tabi bir çok takviye kullandım. Ben 10 aylık döngüde 2 kez femara tedavisi gördüm olumsuz oldu. Bu süre zarfında ocean mummy (içinde folik asit var) maxigo (inositol var içinde) balık yağı demir ve d vitamini kullandım. Son 2-3 aydır usg kontrolü ile yumurtlama takibi yapıyorduk. Geçen ay ise yumurtlama zamanını tam değerlendiremediğimiz takviye kullanmayı artık nerdeyse bıraktığım tüp bebek araştırmasına girdiğim dönemdeydim. Ben Türkiye ye geldim normalde burda yaşamıyorum. Adet olayım da gidip iyi bir hastanede kan testi vereyim diye. Bir kere soğan kürü yaptım hatta adet olayım diye adet söktürücü allahtan son dk kullanmaktan vazgeçtim. Ama göğüs hassasiyetim hiç geçmedi her gün bugün olucam karnım ağrıyor bugün olucam belim ağrıyor diye diye silik çizgi gördüm erken gebelikte kan verdim hala şoktayım ve inanamıyorum aslında. S Sunsun9

Kızlar letu kullandım bu ay, yüzüm sivilce oldu. Bundan dolayı mı acab ?

Benim 11+3'te belli oldu cinsiyet .tekrar 10 haftada falan gidersen eğer daha net resim bizle paylaş maşallah canım büyümüş bile fındık
Oğlum da 6 aylık olunca öğrenmiştim. Çarşamba günü gitmiştim kontrole 12. Haftaya randevu alayım belki doktor da tahmin de bulunur. Darısı sizlere olsun inşallah

Oğlum da 6 aylık olunca öğrenmiştim. Çarşamba günü gitmiştim kontrole 12. Haftaya randevu alayım belki doktor da tahmin de bulunur. Darısı sizlere olsun inşallah
Doktoruna bağlı aslında cnm görebilmesi ay birde erkekler daha net hemen belli olur kızlara göre nasıl 6 ay anlamışlar çok şaşırdım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…