Kuzum geçende awoks bir arkadaşta ısrarla silik çizgi çıkartmıştı çok güven olmyor işte ben daha test yapmadım cnm freely marka kaset aldım 2 tane yanında aynı markanın erken gebeliğini hediye verdi ama güvenilir değilmiş sanırım bunun etkeni demin forumlarda okudum birinde doğru 5inde yanlış göstermiş hep brazdan sırf ondan kurtlmak için yapıp atacağım adet günüm gecersede kasetleri yaparımÇok şükür canım Sen nasılsın asıl nasıl gidiyor durumlar düzeldi mi
Kuzum en güvendikleri marka var ya laboquıck sen gördün hatta filtre yaptın resmen bana pozitif verdi benim için en güvenilir avoks O yüzden bu ay bir tane awoksm var şimdi diyorum alsam mı 5li yeniden. Laboquıck tövbe ettm. Senin dediğin kasetleri hangi marka. Sana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldıSana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldı
12si çatlama olduysa 9.gundeyim 5 günüm var bugünle birlikte dur yapayım erken olanını atarım birazdanÇok şükür canım Sen nasılsın asıl nasıl gidiyor durumlar düzeldi mi
Kuzum en güvendikleri marka var ya laboquıck sen gördün hatta filtre yaptın resmen bana pozitif verdi benim için en güvenilir avoks O yüzden bu ay bir tane awoksm var şimdi diyorum alsam mı 5li yeniden. Laboquıck tövbe ettm. Senin dediğin kasetleri hangi marka. Sana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldıSana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldı
Ne oldu öyle birden kuzu ya bazen gelenler geliyor tabi bide kaşınmak da sinir bozucu havalar da kapalı zaten hepsi üst üste gelmiştir.Bende iyi sayılır kendimi tuhaf hissediyorum dünden beri ya içim daralıyor sglamak geliyor içimden nefesim daralıyor böyle sanki hiç bişey yapassm gelmyor
İDrarına falan sıkışık ol su alımına dikkat et yine de sen canım. Ben freely yi kötü diye duymamıştım hiç12si çatlama olduysa 9.gundeyim 5 günüm var bugünle birlikte dur yapayım erken olanını atarım birazdan
Sağlıklı olsunda :)Kuzum bence erkek gibi
Demin baya okudum Google'da baktım baya kötü erkenin yorumları yaptım şimdi şekilden şekile girdi test sanki ne tuaff bişey az bişey kırmızılık geldi tolandi durdu şimdi kayboldu kotrol çizgisi yeni belirdi daha t de yarım yamalk çıktı gercejten bozuk bir test benceNe oldu öyle birden kuzu ya bazen gelenler geliyor tabi bide kaşınmak da sinir bozucu havalar da kapalı zaten hepsi üst üste gelmiştir.
İDrarına falan sıkışık ol su alımına dikkat et yine de sen canım. Ben freely yi kötü diye duymamıştım hiç
Atsana teste bakalımDemin baya okudum Google'da baktım baya kötü erkenin yorumları yaptım şimdi şekilden şekile girdi test sanki ne tuaff bişey az bişey kırmızılık geldi tolandi durdu şimdi kayboldu kotrol çizgisi yeni belirdi daha t de yarım yamalk çıktı gercejten bozuk bir test bence
Bak cnm bozuk besbelli yani bunuda listeden çıkartıyorum bence kimse almasın asla guvenmyorum erken testlereAtsana teste bakalım
Kııııızzzzzz sağlı sollu çıkmış acaba 2z miii ahahahahaBak cnm bozuk besbelli yani bunuda listeden çıkartıyorum bence kimse almasın asla guvenmyorum erken testlereşaka testi gibi nemzan erken test yapsam illa silik çizgi beni buluyor bukdar olmaz Diyorum gene oluyor
Kız biz bir tanesini bulamıyoruz sende iki çizgi çıkmış maşallah maşallahBak cnm bozuk besbelli yani bunuda listeden çıkartıyorum bence kimse almasın asla guvenmyorum erken testlereşaka testi gibi nemzan erken test yapsam illa silik çizgi beni buluyor bukdar olmaz Diyorum gene oluyor
Yok kız çizgi değil sondaki orda toplandı sonra dağıldı byle olduKııııızzzzzz sağlı sollu çıkmış acaba 2z miii ahahahaha
Demir düşüklüğü engel olabiliyor cnm benm çok düşük malsef Mart'ta tekrar kontrle gidip baktirscagim yemediğim şey kalmadı ilaçta kullanyrum hala düşük yükselmiyorKızlar demir düşüklüğü ve tirodin hızlı çalışması gebeliği engeller mı bilginiz var mı ??
Merhaba benimde son 2 aydır tiroidim yüksek çıkıyor doktor gebeliği engellemez ama düşüğe neden olabilir dedi benim triodimi gebelik oluşana kadar baskılayacağını söyledi gebelik oluşunca da farklı ilaçla devam edeceğini söyledi. Kendi kadın doğum doktoruma da sordum ilaçlar gebeliğin engeller mi diye hiç bir sorun oluşturmaz dedi bu ay çatlatma iğnesi verdi hattaKızlar demir düşüklüğü ve tirodin hızlı çalışması gebeliği engeller mı bilginiz var mı ??
Merhaba benim bir oğlum var 7 yaşında 2. bebişi deniyoruz. benim 5 günüm var ama buayda olmadi sanirim regl bekliyorum 3.denemeyi yaptık buay demirim dışında hormonlardan bir sıkıntım yok önümüzdeki ay kontrolüm var tekrar senin durumun nasıl cnmMerhaba arkadaşlar süreçleriniz hangi aşamada daha önce hangi işlemleri yaptırdınız birbirimize destek olup bildiklerimizi birbirimize anlatırsak sürece belki etkisi olur
Sat ve bat nedir rica etsem aciklarmisinizbeni de ekler misin :) daha kan vermedim.
sat 7 aralık bat 11 ocak
Sat son adet tarihi Bat beklenen adet tarihiSat ve bat nedir rica etsem aciklarmisiniz
Bazen üst üste geliyor hayatimizda birseyler, bazen de bunaliyoruz hem ruhen hemde bedenen ondandır belki canimBişey olmadı bende anlamdım niye böyle oldum bir tuafim ya kalbim biranda byle küt küt atıyor yok ya kasintimds devam ediyor sinir bozucu bir şekilde pazartesi tekrardan doktora gideceğiz oğlumun elleride kabarmış durumda ve kasinyor
Ben kaset testini denemiştim geçen ay silik filan çıkarmadı güzeldi erkenini hiç denemedim ama hiç guvenmyorum etkenlere bugünle beraber 12.gunde catladıysa 5 günüm var cnm 9.gunumdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?