2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin canim benim insallah gerek kalmaz
Aslinda en guzeli kendi haline birakmak cunku birseylerden destek alinca daha cok strese giriyor insan oldu mu olmadi mi diye en guzeli kafayi rahatlatmak once insallah hic birseye gerek kalmadan hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi

Tavsiyelerimi begenecegini düşünüyorum benziyorsa zevklerimiz biraz bende belli araliklarla seyrediyorum 2.ye falan döneceğim zaman güzel dizi yok napayim.

Ay insallah kuzum ya. Allahım insallah nasip eder bir an önce dedigin gibi destekler insana daha fazla beklentiye girmeye sebep oluyor ama iste birsey yapmadan da duramiyoruz napalim.

Yok cnm bu ay akışına bıraktım günümden önce test falan yapmicam

Canim nerelerdesinnn. Seni yine kontrole mi cagirdi dr.un bu degerlendirmelerden sonra.
Az kalmis senin bata hadi bakalim insallah güzel haberlerle gel
Ewet canım çatlama olmuş mu diye cagiriyo igneden 2 hafta sonra bakalım bu ay günümden önce test falan yapmicam kistten dolayı diğer yumurtadan oluşmaz diye düşünüyorum ama nasip inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Canim cok garip ya. Ilk kez sende duyuyorum dr.un catlama olmus mu diye kontrole cagirdigini. Yani buna bakmak icin dogru zaman regl oldugundadir normalde. Senin dr.un heralde adetliyken midesi kaldirmiyor adet yokken cagiriyor catlamis mi kist mi olmus diye
Bide o süreçte bebek tutunuyorsa mesela hemen ilk haftalardan vajinal bakilmasi ne kadar dogru bilemiyorum.
Insallah canim bu ay hamiş oldugumuzun haberini aliriz
Kist olduysa o tutmaz kuzum zaten diger yumurta sana sürpriz yapar belki

Aynen öyle bu sene dizi yapamadılar hiç bende bir bakım fragmandan önce ona göre başlarım
Bak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimm ne kadar güzelmiş maşallah. Ismi neydi. Insallah bir gun yeniden kavusursunuz benimde 2 tane muhabbet kuşum var ablası

Bak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimm ne kadar güzelmiş maşallah. Ismi neydi. Insallah bir gun yeniden kavusursunuz benimde 2 tane muhabbet kuşum var ablası
Yaa bebeğimdi o benim vvalhi çocuktan hiçbir farklı yok adı şilaydı
Çok severim muhabbet kuşunu ama ben beceremedim sanırım bakmayı 2 defa almıştım malesef öldüler ama başka sebebide vardı şuan söylemek istemiyorum

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…