Amin canim benim insallah gerek kalmazYa kuzum aslinda şöyle, benim kuruluk sıkıntım yok şükür. Ilk gebeligimde de boyle birseye ihtiyac duymamistim. Ama yine de faydasi olur düşüncesi ile 2 kutu aldim hatta. Gecen ay denedim ama sartlari yerine getirmis olmamiza ragmen olmadi, evet haklisin embriyo transferi yapiliyor da yine tutmuyor insanlarin ama benim deneyimim olmustu daha önce diye gecen aydan cok umutluydum. Nasip olmadi. Bu ay da normal vucudumun akışında degerlendirmek istiyorum bakalim. Insallah ihtiyacim olmaz yeniden de bu ay bebegim gelir banabende senin dedigin gibi düşündüğüm icin aldim elimden geleni yapayim diye. Allahim birseyi vesile kilar inşallah
Tavsiyelerimi begenecegini düşünüyorum benziyorsa zevklerimiz birazHah işte böyle saran biseyler istyorum uzak sehiri hiç kaçırmam zaten başka dizide izlemiyorum genelde Netflix yada blue TV'den izlyorum izlediğim şeyleri bende asla izleyemiyorum birdahasadece uzun bir aradan sonra hamileyken muhteşem yüzyılı izlemiştim 2. defa gece bakacağım dediğin filmede
Fringe fragmani ile anlasilacak bir dizi degil basta omu söyleyeyimFragmanlarina bakiyim begenirsem izlerim
Ay insallah kuzum ya. Allahım insallah nasip eder bir an önceAmin canim benim insallah gerek kalmaz
Aslinda en guzeli kendi haline birakmak cunku birseylerden destek alinca daha cok strese giriyor insan oldu mu olmadi mi diye en guzeli kafayi rahatlatmak once insallah hic birseye gerek kalmadan hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi
Yok cnm bu ay akışına bıraktım günümden önce test falan yapmicamBEnim de 25-26 şubat canım çatlatma vurdum ama ben. Bende bi 2-3 gün daha bekle. Predictor early de 6 gün öncesine kadar yazıyor. Yine de ziyan olmasın çünkü ucuz bir test de değil ya bende aldım 3 tane duruyor elimde. 22-23 ünde falan yapmaya başlıycam
Keşke yerleşme kanaması yaşasak ya o da herkeste olmuyor işte. Olursa ne zaman oluyordu ki yerleşme kanaması?
Aynen canım yarın yaparım awoxu iğne etkisi için. Sonra 22-23 üne kadar yaparım sonra predictor early i yaparım son 1-2 gün de
Canım çatlatma iğnesinden sonra 18. günse gebelik oluşmuş olabilir genelde max 15-16 günde regl olunuyor ya; sen test yaptın mı?
Ewet canım çatlama olmuş mu diye cagiriyo igneden 2 hafta sonra bakalım bu ay günümden önce test falan yapmicam kistten dolayı diğer yumurtadan oluşmaz diye düşünüyorum ama nasip inşallah güzel haberler alırız hepimizCanim nerelerdesinnn. Seni yine kontrole mi cagirdi dr.un bu degerlendirmelerden sonra.
Az kalmis senin bata hadi bakalim insallah güzel haberlerle gel
Az çok anlıyorum cnm kese neyse hiç yanılmadım şimdiye kdarVar ama bebiş gorunmuyor sadece keseden anlaşiliyormu ki
Hormonları düzenliyormuş pcos olan kişilere çok tavsiye ediliyor bence dene ayrıca inositol kullanabilirsin takviye olarakHiç duymadım canım ne işe yarıyor
Aynen öyle bu sene dizi yapamadılar hiç bende bir bakım fragmandan önce ona göre başlarımTavsiyelerimi begenecegini düşünüyorum benziyorsa zevklerimiz birazbende belli araliklarla seyrediyorum 2.ye falan döneceğim zaman güzel dizi yok napayim.
Netfilixtemi bu canim internettemiFringe fragmani ile anlasilacak bir dizi degil basta omu söyleyeyimbir iki bölüm seyret karar verirsin. Zaten kısa bölümleri. Bir bak bakalim
Aaa atayim o zaman bakin çok sevinirimAz çok anlıyorum cnm kese neyse hiç yanılmadım şimdiye kdar
Yaaa allah mesut etsin ben buradan her şeyw rağmen vaz geçemiyorumBende Hatay'lıyım babam Samandağlı benim ben Antakya doğumluyum ama İskenderuna gelin geldim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım denemekte fayda varHormonları düzenliyormuş pcos olan kişilere çok tavsiye ediliyor bence dene ayrıca inositol kullanabilirsin takviye olarak
Canim cok garip ya. Ilk kez sende duyuyorum dr.un catlama olmus mu diye kontrole cagirdigini. Yani buna bakmak icin dogru zaman regl oldugundadir normalde. Senin dr.un heralde adetliyken midesi kaldirmiyor adet yokken cagiriyor catlamis mi kist mi olmus diyeEwet canım çatlama olmuş mu diye cagiriyo igneden 2 hafta sonra bakalım bu ay günümden önce test falan yapmicam kistten dolayı diğer yumurtadan oluşmaz diye düşünüyorum ama nasip inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Canim normal internetten seyrettim ben. Dizinin ismini yazip izle deyince cikan sitelerden birinden seyretNetfilixtemi bu canim internettemi
Bak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimmAynen öyle bu sene dizi yapamadılar hiç bende bir bakım fragmandan önce ona göre başlarım
Olur canim tesekkür ederim önerin içinCanim normal internetten seyrettim ben. Dizinin ismini yazip izle deyince cikan sitelerden birinden seyreteger seviyorsaniz bilim kurgu esinle izle daha cok sarıyor
Hala kız diyorum biraz daha büyüsün bebek gozuktugunde poposu düzse kız havdaysa genelde erkek oluyorAaa atayim o zaman bakin çok sevinirimdaha minicik ama ablasi 7mm burda kese bakalim anliycakmisin nasil anliyosun peki puf noktasi varmi
Yaa bebeğimdi o benim vvalhi çocuktan hiçbir farklı yok adı şilaydıBak bakalim canim. Ayrica senin köpüsünü seveyimmne kadar güzelmiş maşallah. Ismi neydi. Insallah bir gun yeniden kavusursunuz benimde 2 tane muhabbet kuşum var ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?