- Emoji Skoru
- 481
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.821
Bende şimdi kocamı haşlamaya gidiyorum saatlerdir oyun oynuyor evin içinde iletişim kurmak için randevu almam lazım sanırım neyse gidip günün sinirini ondan çıkarayımBen dün işte bir firmayı çok fena haşladımpatron gergin misin iş için kendini germe boşver filan diyor, nasıl boşvereyim iş yürümüyor sonra gelip bana noldu bu diyorsun madem sen el at bu kadar düşünüyorsan
Eşimle hepsini söyledik canım, öpmeye kalkamaz kimse kalkarsa da baya sert uyarı yaparım büyük ihtimal. Yalnız bırakmayı düşünmüyorum Allahın izniyle, hatta anneme dedim ben ameliyattayjen bebişin yanında sen dur dedimOna öpüldükten sonra hastalanan bir bebeğin videosu var onu göster. Hala buna rağmen aynı düşüncedeyse bence vicdansız ve ahlaki açıdan problemleri olan biridir ona göre bebeğini yalnız bırakmazsın
Bir basak burcu olarak ayni pozisyo dayim sevmeye yeltenen bir kac kisiye lutfen dokunmayin diyorum cok bozuluyorum hayrdir yani izin almadan hic sevmiyorumBir de bir başak burcu olarak temas pek sevmeyen biriyim ben kızlar, yani sarılmak sürekli dokunulmak falan çocukluktan beri uzak durduğum şeylerdir. Hamilelikten beri her gören karnıma dokunuyor bebeği seviyorlarmışöyle sinirleniyorum ki, nereden çıkmış bu adet anlamadım. Bir şey desem hangi birine derim ki dokunmayın banaaaa çığlık atıcam
HahahBende şimdi kocamı haşlamaya gidiyorum saatlerdir oyun oynuyor evin içinde iletişim kurmak için randevu almam lazım sanırım neyse gidip günün sinirini ondan çıkarayım
Ne kadar çok başak varmış bende Başak’ım aynı duygular bebeğimi de pek sevdirceğimi sanmıyorum direk söylerimde kimseden çekinmiyorum sakinlikle geçsin istiyorum lohusalığım inşallah birilerini kırıp geçirmek zorunda kalmam ahahahhaBir basak burcu olarak ayni pozisyo dayim sevmeye yeltenen bir kac kisiye lutfen dokunmayin diyorum cok bozuluyorum hayrdir yani izin almadan hic sevmiyorum
Aynı benNe kadar çok başak varmış bende Başak’ım aynı duygular bebeğimi de pek sevdirceğimi sanmıyorum direk söylerimde kimseden çekinmiyorum sakinlikle geçsin istiyorum lohusalığım inşallah birilerini kırıp geçirmek zorunda kalmam ahahahha
Bende odaya girip bütün eşyalara bakıyorum, kıyafetlerini yıkamayı sabırsızlıkla bekliyorumakşamları siz de bir tur aldıklarınıza bakıyor musunuz ? Bugün de emziklere taktım gidip gelip bunları izliyorum
Valla oda ilk başta yanaktan değil de bacaklarından felan öpücük kondururGrubumuzda ne çok başak varmış en sevdiğimBen bir yengeç olarak sinirli değil çok kirilganim. Bazen kendimden sıkılıyorum o kadar
Kızlar yaa yabancı opmeyecek onu hallettik diyelim. Benim eşim sakallı ne yapicaz bakalimİlk zamanlar öpmem diyor ama kendini tutabilecek mi merak ediyorum
Eveeet son zamanlardaki en sevdiğim aktivite bu kıyafetlerini falan yatağa serip izliyorum zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi kalp atışını dinlemiştik çok duygulanıyorumakşamları siz de bir tur aldıklarınıza bakıyor musunuz ? Bugün de emziklere taktım gidip gelip bunları izliyorum
Cok cok begendm hatta banada ornek oldu arkdsm bende yapaymEki Görüntüle 3543912 kızlar bugün birden göbeğimin büyüdüğünü farkettim,böyle bir anı yapmak istedim,bol bol göbüşümüzü çekelim
Bende oğlumun sayesinde çoğu zaman ayaktayım ondan mı acaba şimdi uzanabildim ancak belim kopuyor şuan uyutamıyorum çocuğu ya sinirim bozuluyor artıkBenimde öyle oluyor canım özellikle akşama doğru kasık tarafımda ağırlık hissediyorum işe gidip geliyorum ayakta kalma sürem arttıkça baskı oluyor, yemek yiyip uzanıyorum rahatlıyor baya
Kişiden kişiye değişir işte ben iki sene emzirdim hem de çok aktifti bazen ağlardım çok emiyor diye ama yok bir gram eksilmedim daha arttımBüyük ihtimalle ondan veremiyorsundur canım, ben yemezsem veriyorum hamile kalmadan önce 53 kilo felandım zaten, bakalım doğumdan sonra ne olacak, emzirirken veriliyor diyorlar
Orası öyle bakalım bizimkinin pozisyonu nasıl normalde doktor bu hafta çağırdı ama ben kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak diye kontrolü haftaya bıraktımBu dönemlerde çok sık yer değiştiriyolar canım ondandır, benimkinin kafası da yukarıda ayaklar aşağıda bugün gördümyemekten sonra midem çok ağrıyordu yemekler tıkanıp kalıyor bundanmış demek
Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyormuşKişiden kişiye değişir işte ben iki sene emzirdim hem de çok aktifti bazen ağlardım çok emiyor diye ama yok bir gram eksilmedim daha arttım
Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyorKişiden kişiye değişir işte ben iki sene emzirdim hem de çok aktifti bazen ağlardım çok emiyor diye ama yok bir gram eksilmedim daha arttım
Bizde de kan uyuşmazlığı var 28.hafayı bekliyorum, iğnesini alıp hastanede mi vurduracaz canım?Orası öyle bakalım bizimkinin pozisyonu nasıl normalde doktor bu hafta çağırdı ama ben kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak diye kontrolü haftaya bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?