Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bende şimdi kocamı haşlamaya gidiyorum saatlerdir oyun oynuyor evin içinde iletişim kurmak için randevu almam lazım sanırım neyse gidip günün sinirini ondan çıkarayım

Eşimle hepsini söyledik canım, öpmeye kalkamaz kimse kalkarsa da baya sert uyarı yaparım büyük ihtimal. Yalnız bırakmayı düşünmüyorum Allahın izniyle, hatta anneme dedim ben ameliyattayjen bebişin yanında sen dur dedim

Bir basak burcu olarak ayni pozisyo dayim sevmeye yeltenen bir kac kisiye lutfen dokunmayin diyorum cok bozuluyorum hayrdir yani izin almadan hic sevmiyorum

Bende şimdi kocamı haşlamaya gidiyorum saatlerdir oyun oynuyor evin içinde iletişim kurmak için randevu almam lazım sanırım neyse gidip günün sinirini ondan çıkarayım
Hahah birinden çıkarmamız lazım bu siniri yapacak bir şey yok

Bir basak burcu olarak ayni pozisyo dayim sevmeye yeltenen bir kac kisiye lutfen dokunmayin diyorum cok bozuluyorum hayrdir yani izin almadan hic sevmiyorum
Ne kadar çok başak varmış bende Başak’ım aynı duygular bebeğimi de pek sevdirceğimi sanmıyorum direk söylerimde kimseden çekinmiyorum sakinlikle geçsin istiyorum lohusalığım inşallah birilerini kırıp geçirmek zorunda kalmam ahahahha

Aynı ben bende sevdirmeyi düşünmüyorum ama kimse kırılmaz anlarlar inşallah

Grubumuzda ne çok başak varmış en sevdiğim Ben bir yengeç olarak sinirli değil çok kirilganim. Bazen kendimden sıkılıyorum o kadar
Kızlar yaa yabancı opmeyecek onu hallettik diyelim. Benim eşim sakallı ne yapicaz bakalim İlk zamanlar öpmem diyor ama kendini tutabilecek mi merak ediyorum

Valla oda ilk başta yanaktan değil de bacaklarından felan öpücük kondurur

akşamları siz de bir tur aldıklarınıza bakıyor musunuz ? Bugün de emziklere taktım gidip gelip bunları izliyorum
Eveeet son zamanlardaki en sevdiğim aktivite bu kıyafetlerini falan yatağa serip izliyorum zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi kalp atışını dinlemiştik çok duygulanıyorum

Benimde öyle oluyor canım özellikle akşama doğru kasık tarafımda ağırlık hissediyorum işe gidip geliyorum ayakta kalma sürem arttıkça baskı oluyor, yemek yiyip uzanıyorum rahatlıyor baya
Bende oğlumun sayesinde çoğu zaman ayaktayım ondan mı acaba şimdi uzanabildim ancak belim kopuyor şuan uyutamıyorum çocuğu ya sinirim bozuluyor artık

Büyük ihtimalle ondan veremiyorsundur canım, ben yemezsem veriyorum hamile kalmadan önce 53 kilo felandım zaten, bakalım doğumdan sonra ne olacak, emzirirken veriliyor diyorlar
Kişiden kişiye değişir işte ben iki sene emzirdim hem de çok aktifti bazen ağlardım çok emiyor diye ama yok bir gram eksilmedim daha arttım

Orası öyle bakalım bizimkinin pozisyonu nasıl normalde doktor bu hafta çağırdı ama ben kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak diye kontrolü haftaya bıraktım

Kişiden kişiye değişir işte ben iki sene emzirdim hem de çok aktifti bazen ağlardım çok emiyor diye ama yok bir gram eksilmedim daha arttım
Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyormuş

Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyor
Orası öyle bakalım bizimkinin pozisyonu nasıl normalde doktor bu hafta çağırdı ama ben kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak diye kontrolü haftaya bıraktım
Bizde de kan uyuşmazlığı var 28.hafayı bekliyorum, iğnesini alıp hastanede mi vurduracaz canım?

Kızlar günaydın kandilimiz mübarek olsun herkese güzel bi gün diliyorum. Apandisit ameliyatı olacak olan arkadaşımız vardı durumu merak ettim inşallah sağlıklıdır adını bulamadım SH3MS inşallah doğru etiketi yapmışımdır. Canım nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…