Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Canım seninki egzama olabilir mi? Benim de aynı oldu. Egzama teşhisi konuldu. Kan değerlerim vs normal çıkmıştı. Cildiyeye gittim egzama dedi. Hamilelikte hormonlar tetikleyebiliyormus.

Eklentiler

• IMG_5325.jpeg
    250,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_7495.jpeg
    175,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7431.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7425.jpeg
    237,1 KB · Görüntüleme: 38
Çok teşekkür ederim sizin de gözünüz aydın bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah .Cok geçmiş olsun .Sizin kuzu ne kadardır hastanede ?Ben de kucağıma alamadım maalesef.Benim de sabaha karşı suyum geldi zaten başından beri riskli bir gebelikti .Ac olduğum için ameliyat için sorun olmadı .Beni de zor sakinleştirdiler anestezi vermek istemiyoruz diyerek ama tabii sakinleştiğim söylenemez .Cok şükür ki atlattık gerisi yavrularımıza kavuşmaya .

Damla aldım ,hosaf yapacağım bakalım ben de inşallah bol sütlerimiz olur .Sanırım üç saatte bir sağım yapmak gerekiyor

Canım seninki egzama olabilir mi? Benim de aynı oldu. Egzama teşhisi konuldu. Kan değerlerim vs normal çıkmıştı. Cildiyeye gittim egzama dedi. Hamilelikte hormonlar tettetikleyebiliyormus
Kaç dakikadır fotoğraf yüklemeye çalışıyorum. Galerimde olan fotoğrafı dosya ekle dediğimde bir türlü göremediğim için yükleyemedim. Fotoğrafı başka klasöre taşıdım yine göremedim.

Sanırım benim elim ve kolumdaki de egzama canım. Seninkinden daha hafif kızarıklığı ama görüntü kabarıklık şekli aynı. Nemlendirici sürmek biraz iyi geliyor. Çok teşekkür ederim fotoğraf attığın için.

Fotoda net çıkmadı bile canım o kadar kötü oluyordu ki cildiyenin verdiği merhemi losyonu kullanınca geçiyor gibi oluyor ama sonra tekrar çıkıyor umarım doğumdan sonra kendiliğinden geçer. önce kurudu çatladı yara oldu sonra böyle pütür pütür kaşıntılı duruma döndü maalesef. Hassas cildim var. Sanırım hormonlar da tetikleyince bir de hamilelikte benim beslenme şeklim çok değişti normalde çok temiz beslenen insandım şimdi öyle değilim.Doğurunca özüme döneceğim inşallah beslenme de etkiliyormuş. Rica ederim ne demek bu arada inşallah ilerlemez seninki de. Geçmezse mutlaka cildiyeye git derim.

Egzamanın asıl tetikleyicisi beslenme zaten canım. Senin de o yüzden artmış belli ki. İnşallah doğumdan sonra geçer sıkıntın?
Nasılsın bu arada? İstirahat etmeye devam değil mi?

En kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz canım artık inşallah Herhangi bir şey diyor mu doktorlar çıkma süresi ile ilgili canım
erken doğduğu için solunumu dış dünyaya adapte olana kadar dediler .10 gün de sürebilir daha az da süre vermediler tam olarak.Cok teşekkür ederim

Benimde el ve ayak tabanlarimda başladı. Sonra bütün vücuduma yüzümden saç diplerime kadar. Alt ast değerlerim normal çıktı safra asitlerim yüksek çıktı
İlk gebeligimde 37. Hafta da başladı bende alt ast yüksek çıktı o arada tahlil vs derken 39. Haftalık oldum hala yuksek çıkınca safra asitine bakılmadan kolestaz şüphesiyle zamanim geldi diye suni sancı ile doğumu başlattılar normal yolla doğurdum ama sizin zaten ikiz olduğu için hem de doktor kontrolünde olduğunuz icin muhtemelen 37 de sezeryanla dogumunuz gerçekleşir korkmayın bir ilaç veriyorlarmış safra asiti için bebekler miadını doldurunca doğum gerçekleşir.

Reactions: Eva
Egzamanın asıl tetikleyicisi beslenme zaten canım. Senin de o yüzden artmış belli ki. İnşallah doğumdan sonra geçer sıkıntın?
Nasılsın bu arada? İstirahat etmeye devam değil mi?
Deterjan, sabun, şampuan kullanımı/değişikliği de etkiliyor diyorlar ama ben herhangi bir değişiklik yapmadım o konuda. Tek şüphelendiğim beslenme. İnşallah doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum ben çok şükür iyiyim canım Salı gittik kontrole her şey yolunda şükür. Evdeyim istirahatteyim eskisi kadar yatmasam da dolanıyorum biraz . Şükür kanama, kahverengi akıntı vs bitti hepsi. İlaçlara devam. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Yaa benim de ellerimde gece çok kaşıntı ve yanma oluyor doktoruma söyledim pek önemsemedi ama koleztastan korkuyorum internette arastirdigima göre 38 den sonra ciddi tehlikeli oluyormuş, bende korkuyorum siz de dikkat edin bence testinizi yaptırın kan testinde çıkıyor diye biliyorum. Bende yarın tekrar konuşacam doktorumla

Benim de hijyen ürünlerinde herhangi bir değişikliğim olmadı. Ama paketli gıda çok tükettim son 1 aydır.
Çok sevindim iyi olmana Yine de dikkat et, çok yorma kendini İyiyim ben de. Annem 2 gün sonra gelecek, ev işlerinden elimi eteğimi çekmek için dört gözle onu bekliyorum
Ben de dün konuştum bu konuyu doktorumla. Karnımda kızarıklık ve kaşıntı olup olmadığını sordu. Ben de yok, sizde var mı? Tahlil istedi ama sabah sağlık ocağına kan vermeye gitmeye üşendim. Tevafuk bugün de burda mevzusu oldu. Yarın gideyim en iyisi, zaten pzt kontrol, cuma doğum Allahın izniyle. Görüntü itibariyle fnd_50 nin attığı fotoğraftaki gibi benim, hatta daha sönük. Muhtemelen doktor egzama diyecek ama tedbirli olmakta fayda var tabi.

Ayy hadi insaAllah sağlıkla gelsin bebisin. Benim dışarıdan görülen hiçbir şeyim yok sadece gece ellerim yanıyor ve kaşınıyor gebelik şekeri var belki de ondandır ama yine de yarın tekrar konuşacağım doktorumla, kolezstaz biraz sıkıntılı bir şeymiş çünkü insaAllah kimse de çıkmaz.

Ben mesela normalde 7 yıldır falan asla paketli ürün abur cubur tüketmiyordum. Düzenli egzersiz hayatım da vardı. Hamileliliğimde canın isteyince çikolata, kek vs yedim tükettim ondan sonra başladı zaten egzama. Eminim doğumdan sonra normale döner diye düşünüyorum. Ah çok sevindim gelsin annen inan o kadar iyi oluyor ki kanama olduğundandan beri yanımda annem işte her iş onda çok rahatım. Darısı başına olsun canım anneler iyi ki var gözün aydın olsun şimdiden

Kızlar isimli müslin bebek takımı yaptıran var mı içinizde?

Kızlar isimli müslin bebek takımı yaptıran var mı içinizde?
Müslin değil de düz renk pamuklu takım alıp, ona yaptırdım ben de
Kolumun fotoğrafı eklenmiyor ama yavrumun kıyafeti ekleniyor, ne garip

Eklentiler

• 1000054677.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000054684.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 20
Müslin değil de düz renk pamuklu takım alıp, ona yaptırdım ben de
Kolumun fotoğrafı eklenmiyor ama yavrumun kıyafeti ekleniyor, ne garip
Ayy çok güzel olmuş güle güle kullansın minnoş benimki de böyle oldu

Eklentiler

• 75e638cc-500f-41dc-b7a8-c5ab25d1a3c5.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…