Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Zaten bu salgın normal grip de değil ateşini kontrol et artiyorsa erkenden git rspor almayacaksan bile tedavini geciktirmesin bebişe de etki etmeden çözülmüş olur çünkü yüksek ateş sıkıntı. Dikkat et geçmiş olsun

Gerçekten öyle ateş çok sıkıntı. teşekkür ederim umarım kimse hasta olmaz olanlarda toparlar hemen :)

Çok geçmiş olsun. Doktorum c vitamini kullanabileceğimi söylemişti. İyileşene kadar 2 kutu efervesan tablet şeklinde olanlardan kullandım ben. Belki sizi de toparlar biraz.

Çok geçmiş olsun. Doktorum c vitamini kullanabileceğimi söylemişti. İyileşene kadar 2 kutu efervesan tablet şeklinde olanlardan kullandım ben. Belki sizi de toparlar biraz.
şimdiye kadar meyve sebzeden almaya çalıştım ama mantıklı doktoruma sorayım c vitaminini gerçi multivitamin de kullanıyorum ama geçmiyot hastalık. şuan çalıştığım kurumda rahat 20-30 kişinin raporu var herkes hasta

Doğrudur, ciddi salgın var. Ben 32+0 da ayrıldım. Kızımın kreşinde sınıf mevcudu 20 den 5 e düştü salgın yüzünden. Onu da kreşten aldım ama son hafta kaptı yine kapacağını. Çok dikkat etmemiz lazım. Multivitaminle falan geçmiyor. Meyveyi, ıhlamuru çok tüketirim ben, hem de düzenli ama fayda etmiyor ne yazık ki.

ben de 32 den sonra iki hafta daha çalıştım bir hafta daha çalışayım diyorum ama eşim sonrasında pişman olursun evde dinlen sessiz sakin diyor. siz iyi yapmışşsınız aslında hem dinlenmek için hem de hasta olsanız bile evde biraz daha rahat geçebilir en azından dinlenme imkanı var. keşke şu doğum süreleri daha uzun olsa da doğum sonrasına bırakmaya çalışşmak zorunda kalmasak

Ahh keşke. Ben de 37 ye kadar çalışmak isterdim, doğum sonrasına eklensin diye. Ama kızımı kreşe götür getir o kadar zorlandım ki o süreçte. Evden çıkarken uyur kucakta iner, kreşten alınca kucak ister. 15 kilo çocuk. Kreş öğretmenleri acıyordu artık halime. İş yerinde rahatım da yerindeydi halbuki. Evde dinlenmek de güzel tabi. Az kalmış sizin de. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hastalığı da biran önce atlatırsınız.

Aynı zamanlarda sıra sıra doğuracağız desene canım benim bende yıldım valla hiç sorma. Hayırlısıyla doğuralım artık
Eveeet bi bakmısızzz mınnoslar yanımızdaaa
Ayyy senınkıde zormıs ipektoşum,ben sabah uyuyorum başım agrımıs tabıkı bu kadar duzensızlıge,gecelerı telefona bakmayı yasaklıyorum an ıtıbarı ıle kendımehep vıdeo ızlıyodum gece 3-5 arası sonunda mıgrenı getirdik yani.son turlar,valla ben bebegımı beslemeye kalkmaya razıyım en azından hafif olucam çişim olmuycak midem agzımda olmayacakemzir uyu miss

Kızlar gebelik koleztazi tanısı aldım vücudum çok kaşınıyordu.Bu durumu yaşayan var mı aramızda. Zaten şeker sorunumda vardi.2 gündür hastanede yatisdaydim. Kendimi çok yorgun hissediyorum benim ikiz gebelik. Erken doğum riskimde çok yüksek zaten. Moral olarak çok kötüyüm sağlıklı bir şekilde doğurmak istiyorum.
Sürekli ağlama isteği var, ne olacak böyle bilmiyorum.

Çok dikkat ederken beni de buldu hastalık ateşim yok ama boğaz ağrısı burun tıkanıklığı yaşıyorum gece uyuyamayanlardanım bende en son artık sprey kullandım uykular haram gerçekten son zamanlar artık mide yanmasını zaten söylemiyorum artık

dikkat edin sizde ateş çıkmasın en azından o da çok yoruyor

Günoo

Ben de 3 merasimle bu geceyi sonlandırdım jznxjsnjdndhdn

Bize güno müno yok biz hiç uyumuyoruz ki hiç bize her an güno zaten
Of ben de uyuyamadım gece düzgün karnım arada ağrıdı fslan gittim sağlık ocağına kan idrar tahlil verdim
Isır gitsin eşim de totosuna totosuna vuracam doğunca diyo gerekçesi: o dokununca hareketi kesmesi snndjdndjndjdjdjdjdj
Ay dün kocam konuştu egeyle, sesini duyar duymaz oynamaya başladı hahahsh

Benim de çok kaşıntılarım var. Önce ayağımda başladı, elim kolum kuruluktan sabundan sudan belki dedim. Hafif kızarıklık da var. Doktor ast alt değerlerine bakalım dedi ama üşendim tahlil yaptırmaya. Size tanıyı neye göre koydular?

Çok geçmiş olsun canım

Benimde el ve ayak tabanlarimda başladı. Sonra bütün vücuduma yüzümden saç diplerime kadar. Alt ast değerlerim normal çıktı safra asitlerim yüksek çıktı

Aynen aynen anladım kuzum bakalım bir de böyle demeyeyim İnşallah bu şekilde atlatırım sana da desteğin için çok teşekkür ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…