Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ömürlü olsun, benim bebeğim de küvezde. İnşallah en yakın zamanda evlerimize getirecek hasret gidereceğiz. Bizim haftada sadece 2 gün görmemize izin veriyorlar ve maalesef henüz kucağıma hiç alamadım. Elbet bu zamanlar da geçecek inanıyorum.

Ben genel anestezi istiyordum. Hem panik atak hem bel fıtığı bir de düşük derece de olsa skolyoz vardı ama acil sezeryan olunca spinal yaptılar. İyi ki diyorum şimdi en azından bebeğim doğar doğmaz görebildim. Bel baş ağrısı ben de yaşamadım. Gaz da çok zor olmadı ama muhtemelen acil olması bağırsakların dolu olması sebebiyle tuvalete geç çıkabildim. Öncesinde hareketsiz olduğum ve bebişim de yanımda olmayınca ilk yürüyüş beni zorladı. Hemen ayağa kalkmak için de uğraşmadım açıkçası.

Dut kurusu, bestlak damla kullandım kullanıyorum da. Sütte artış var ama zamanla da artıyor olabilir etkisi de olabilir onu bilmiyorum. Emziremediğim için sık sağım yapıyorum. Sütü artıran en önemli şey su ve emzirme/sağım diyorlar

Hazır mıyızzzz senin ne zamandı
Doktor şubatın son haftası dedı papatyam ama o kadar duracagını sanmıyorum benhazırız hazırız artık bu mıde yanmasından ben yıldım tükendim yani.bide çişten

canım ya sizde en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah Kolaylıklar diliyorum güçlü anneler güçlü bebekler bu zamanlara kolay gelmedik bu zamanları da atlatıcaz inşallah

Doktor şubatın son haftası dedı papatyam ama o kadar duracagını sanmıyorum benhazırız hazırız artık bu mıde yanmasından ben yıldım tükendim yani.bide çişten
Aynı zamanlarda sıra sıra doğuracağız desene canım benim bende yıldım valla hiç sorma. Hayırlısıyla doğuralım artık

Amann benimde idrar yolu yine sıkıntılı çıktı bakteri falan hakgetire yine şase manuel verdi bende işe de yaramıyor orası ayrıda gece yüz kere tuvalete kalkıyorum sinir oldum gece 12 ye doğru yattım saat başı çişim geldi uyandım zor tuttum uyuttum kendimi 4 te artık saldım şimdide 4 ten beri uyumayı bekliyorum bir yandan da yanma mesaisi cabası şu tuvalet işi çok yoruyor yataktan zaten merasimle kalkıyorum resmen o ayrı bir güç ayrı bir zorluk

Bunlarda aklımızda olsun kızlar gece gece denk gelince paylaşayım dedim herkese de günaydın güzel bir gün olsun

Eklentiler

• IMG_2807.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 14
Ben yulaf da arttiriyor diye duydum, onla ara ogun yapiyorum bunlarin ustune. Su caylardan ben de alsukm
Ozellikle esinizle basbasa son gunlerinizin tadini kesinlikle cikartin
kimyon cayini nasil yapiyordun canim?
Yaaaa nasil heycan var mi? Hazirliklar tamamlandi mi?

Bizim doğum benim annemlerin olduğu şehirde oldu (kendimiz komşu ilin ilçesinde oturuyoruz). Küvez süreci de olunca annemlerde kalıyoruz. Kocamla baş başa olmayı, kendi evimde olmayı, kendi duzenimde ve söz sahibi olmayı çok özledim. Aileler çok yardımcı sağ olsunlar ama kocamla baş başa olmak da özleniyor. Kendi evimde olsam da söz sahibi olamayacaktım. Bizim için uğraştıklarından annelerin Gözünde evin küçük çocuğu olmaya devam edecektim

Günoo

Ben de 3 merasimle bu geceyi sonlandırdım jznxjsnjdndhdn

Bize güno müno yok biz hiç uyumuyoruz ki hiç bize her an güno zaten
Sabahlar olmasın mottosuyla gecelere akıyorsunuz sanırım bende bi anormallik var galiba ya da bebişim de geceleri güzelce uyuyo olacağı için benim gece uyumamı mı sağlıyor acaba

Heyecan olmaz mı her saniye aklımdan çıkmıyor, gününü bilmekte bir yandan güzel bir yandan da böyle hep düşündürüyor insanı hazırlıklar tamamlandi canım. Beklemedeyiz işte artık. Ağrılar hat safhada arttı gün sayıyorum artık. Sen nasılsın bebeğin nasıl nasıl gidiyor süreç alışabildin mi destekcin var mı birileri yanında tek misin

Sabahlar olmasın mottosuyla gecelere akıyorsunuz sanırım bende bi anormallik var galiba ya da bebişim de geceleri güzelce uyuyo olacağı için benim gece uyumamı mı sağlıyor acaba
Umarım ters orantılıdır bu iş yoksa doğunca totosunu ısırcam onun. İnşallah bizde doğunca geceleri uyucaz gündüzleri ayakta olcaz inşallah Allah'ım

Umarım ters orantılıdır bu iş yoksa doğunca totosunu ısırcam onun. İnşallah bizde doğunca geceleri uyucaz gündüzleri ayakta olcaz inşallah Allah'ım
Isır gitsin eşim de totosuna totosuna vuracam doğunca diyo gerekçesi: o dokununca hareketi kesmesi snndjdndjndjdjdjdjdj

Ballı sıcak limonları az mı içmedim polen bal arı sütü karışımı var az az onlardan mı yemedim okyanus suları mı kullanmadım yok anacım olmadı o dönem ama ne dicem dün şu üç kez tanflex gargaradan yaptım. Sanki iyi geldi çok şaşkınım ben gargaralara çok inanmıyordum ya ne kadar etki edebilir ki diyordum şuan iyi gibi boğazım bugün de yapayım diyorum ay inşallah başlangıcı olduğu için bu şekilde ciğere inmeden kana geçmeden gargara ile çözebilirim. Antibiyotik içmeden atlatırım inşallah. Henüz işte son verdiği antibiyotiğe başlamadım biraz beklemek istedim görmek istedim.

Kasıklarım ağrıyor ya sanki dün akşam da bi yokladı gitti gece hiç yoktu uyurken

Aktardan tohum şeklinde kimyon almıştık canım. Cezvede 2 su bardağı kaynamış suya 2 çay kaşığı kimyon atıp 10 dk kadar kısık ateşte demliyorsun.

Yine çok fena salgın var sanırımm ateşim 38.5 oldu sonra düştü ama balgamlı öksürük halsizlik var. Doktora gitsem çalışamaz raporu verir ama b en bir hafta daha dayanayım diyorum. durup durup son zamanlarda buldu hastalık hepiniz çok dikkat edin kızlarrr

Haydi bakalım, İnşallah bu sefer hafif atlatırsın. Bir de ben bu uygulamaları hep sıcak su ile yapardım meğer daha da beter yapıyormuş, hem gargara hem de burun temizlemede ılık su olması lazımmış. Ben ise ne kadar sıcak olursa o kadar hızlı ölür mikroplar diye basıyordum . Ek olarak o gargara ve okyanus suyundan sonra inen sıvılar var ya (adını söylemek istemedim, anlamışsındır) onları yutmadan ya da nefes kanallarına falan inmeden düzenli tükürmek lazım, o şekilde çabuk etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…