Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Canım benim çok şükür sağlıkla doğmuş , riskli haftaları hepimiz atlattık çok şükür. Kısa bir zaman sonra kucağında olacağına eminim hep moralini yüksek tut sağlıcakla kavuşun inşallah.

En kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz canım artık inşallah Herhangi bir şey diyor mu doktorlar çıkma süresi ile ilgili canım

En kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz canım artık inşallah Herhangi bir şey diyor mu doktorlar çıkma süresi ile ilgili canım
Amin canım ,hayır henüz bir şey demediler .Solunumu düzene girene kadar kalacak hastanede .İnsallah çabucak gelir bebişim .Hem yanımda yok hem karnımda değil çok üzgünüm

Amin canım ,hayır henüz bir şey demediler .Solunumu düzene girene kadar kalacak hastanede .İnsallah çabucak gelir bebişim .Hem yanımda yok hem karnımda değil çok üzgünüm
Üzülme kuzum saglıgınız ıyı olsunda ıkınızınde ben bır haftaya cıkacagını dusunuyorum

Ah canım üzülme sağlıcakla kavuşacaksınız merak etme Şimdi kendini boşlukta gibi hissetmen çok normal bu süreçte sende güzelce toparlanırsın yaraların iyileşir bebeğin için daha güçlü hale gelirsin doğum yorgunluğunu da atmış olursun daha faydalı olursun olabildiğince kendini dinlenmeye ver stres yapma kuzum sütünü sağ bol bol uykunu da al inşallah her şey çok güzel olacak geldi çiçeğin en kısa sürede de koklayacaksın inşallah

Yok ben doğumdan değil hamilelik sonlandıktan sonraki uykunun tatlılığından bahsettim

Zehırlenmeyle mıde dokunmasını anlarsın canım,ben hamıleyken bıkere zehırlemdım ıkı gun hastanede yattım,ağır ishal ve her saniye kusma oluyor,kendını tutamıyosun 15 dakkada bır kusma oluyor.bu durumda gecıkmedem gıtmek gerek bızımkı gece oldugu ıcın dehıdrasyon olmustum Allah korumustu bebegımı,ben zehırlendıgını dusunmuyorum,bir nane lımon yap kendını takıp et bakalım,sureklı bır istifra durumu olursa mutlaka acile git.

Ben öbür çocuklarında rezene çayı tuketmistim faydası yokmuymus herşey zamanla degisiyo 11 sene öncede rezene iç diyorlardı

Kizlar artk her kontrole gittigimzde nst ye gircekmiyiz acaba. 10 gun sonra yine kontrolum var yine mi isticek doktor bugun sırf nst icin saatlerce oyalandik hastanede cok yorucuydu
Doktora bağlı olabilir. Ben en son gittiğimde ilk defa nst girdim ordaki ebe de bana bundan sonra her gelişinde nst gel ilk ordan doktorun oraya git dedi develt hastahanesi. Doktora sormak lazım özelse numarasi varsa msj atarak sor istersen

Bugün aşırı fazla hurma yedim eşime diyom bugün doguracam herhalde diyo ki niye dogurmaya mi çalışıyorsun ndndndnd neden olmasın senin istediğin tarih varsa söyle o gün daha çok hurma yiyim dedim sanki hurma ile başlayacakmış gibi jsbxjddjndjdd kritik haftalar geçtiği için saldım ben gelse de olur gelmezse canı sağolsun minik kuşun

Hurma bu konuda ne düşünüyor acaba?

Yok canim devlete gidiyorm son 1 aydir. Nst sırası cok kalabalıkti bugun. Valla esimle beklemekten mahfolduk

Yok canim devlete gidiyorm son 1 aydir. Nst sırası cok kalabalıkti bugun. Valla esimle beklemekten mahfolduk
Eğitim araştırma mıydı senin oralar kalabalık oluyo evet gebeligin başından beri ben de eğitim araştırma gittim hep randevu daha çabuk çıkıyor diye ama eminim nst ye de kalsaydim kalabalik olurdu kesin insan sürünüyor bi oraya git bi buraya diye akşam oluyo zaten kalabalık da hasta olacaz diye gerilmesi de cabası valla, şimdi son randevuda normal devletten buldum 26 sindaydi da bu sefer de randevum 20 sinde rezalet... her bu konu açılınca içimi dokesim geliyo nsnxjsndjsndjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…