- 2 Ekim 2022
- 1.436
- 1.822
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.541
SOn haftalarda ödem cok olurmus cnm oyle dedilerKızlar bu son aya gırelı yuzumdede bi şişkinlik oldu benım,hiç yoktu,elım ayagım ve yuzum,normal bişey degılmı bu,elımle ayagımı sormustumda dr a yüzü sormayı unuttum.gözlerım yumuklastı resmen
Canım benim çok şükür sağlıkla doğmuş , riskli haftaları hepimiz atlattık çok şükür. Kısa bir zaman sonra kucağında olacağına eminim hep moralini yüksek tut sağlıcakla kavuşun inşallah.İyi akşamlar kızlar ,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimhastaneden çıktım ama bebeğim küvezde farklı bir şehirde yapmıştım doğumu her gün gidip geleceğiz kuzuma .İnsallah en kısa sürede kavuşuruz
Spinal anestezi oldum ,panik atağım tuttu ilk anlar zor olsa da sonrasında bebeğimi görünce rahatladım .İlk yürüyüş zorluyor ama gazım hemen çıkıp tuvalete de çıkabilince çok çok rahatladım .Bel baş ağrısı vs de yaşamadım .
Çok teşekkür ederim canımCanım benim çok şükür sağlıkla doğmuş , riskli haftaları hepimiz atlattık çok şükür. Kısa bir zaman sonra kucağında olacağına eminim hep moralini yüksek tut sağlıcakla kavuşun inşallah.
En kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz canım artık inşallahİyi akşamlar kızlar ,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimhastaneden çıktım ama bebeğim küvezde farklı bir şehirde yapmıştım doğumu her gün gidip geleceğiz kuzuma .İnsallah en kısa sürede kavuşuruz
Spinal anestezi oldum ,panik atağım tuttu ilk anlar zor olsa da sonrasında bebeğimi görünce rahatladım .İlk yürüyüş zorluyor ama gazım hemen çıkıp tuvalete de çıkabilince çok çok rahatladım .Bel baş ağrısı vs de yaşamadım .
Amin canım ,hayır henüz bir şey demediler .Solunumu düzene girene kadar kalacak hastanede .İnsallah çabucak gelir bebişim .Hem yanımda yok hem karnımda değil çok üzgünümEn kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz canım artık inşallahHerhangi bir şey diyor mu doktorlar çıkma süresi ile ilgili canım
Üzülme kuzum saglıgınız ıyı olsunda ıkınızındeAmin canım ,hayır henüz bir şey demediler .Solunumu düzene girene kadar kalacak hastanede .İnsallah çabucak gelir bebişim .Hem yanımda yok hem karnımda değil çok üzgünüm
Ah canım üzülme sağlıcakla kavuşacaksınız merak etmeAmin canım ,hayır henüz bir şey demediler .Solunumu düzene girene kadar kalacak hastanede .İnsallah çabucak gelir bebişim .Hem yanımda yok hem karnımda değil çok üzgünüm
Yok ben doğumdan değil hamilelik sonlandıktan sonraki uykunun tatlılığından bahsettimHer doğum kişiye göre zor ya da kolay canım ama herşey gelip geçiyor normal doğumda epizyo yapıldıysa bir süre otururken çok zorlaniyorsun sanki yirtiliyor gibi hepimiz sağ salim bebisleri kucağımıza alalım da her şey unutuluyor unutulmamasa 3. Yu yapamazdim
Zehırlenmeyle mıde dokunmasını anlarsın canım,ben hamıleyken bıkere zehırlemdım ıkı gun hastanede yattım,ağır ishal ve her saniye kusma oluyor,kendını tutamıyosun 15 dakkada bır kusma oluyor.bu durumda gecıkmedem gıtmek gerek bızımkı gece oldugu ıcın dehıdrasyon olmustum Allah korumustu bebegımı,ben zehırlendıgını dusunmuyorum,bir nane lımon yap kendını takıp et bakalım,sureklı bır istifra durumu olursa mutlaka acile git.Kızlar bugün 12 de yemek yedim dışarıda yediğimden beri 4-5 kere istifra ettim. Yedikten sonra inanılmaz rahatsız etti midemi. Korktum biraz da zehirlendim mi diye. Doktorum da zehirlensen de yapacak bir şey yok dedi takip eğer çok halsizleşirsen acile gel hemen serum yaptır bilgi verdim dedi ama emin de olamadım zehirlenmemi normal rahatsız mı etti zaten mide yanmam var böyle yiyip yandıktan sonra kustuğunuz oldu mu
Ben öbür çocuklarında rezene çayı tuketmistim faydası yokmuymus herşey zamanla degisiyo 11 sene öncede rezene iç diyorlardıHanımlar bundan sonra ki derdimiz süt olacak rezene çayı süt yapmıyormuş hatta bebekte bazı sıkıntılara yol açabiliyormuş fazla tüketimi tabi az tüketiminde hiçbir çayın zararı olmuyor aklınızda olsun rezene artık tavsiye edilmiyor yeni araştırmalarda
Şimdiden kendinize stok yapabilirsiniz benim tavsiyem
Mutlaka kuruyemiş hoşaf hurma +su ama bu su bir iki litre değil 4-5 litre en az günlük su anne çayıda olabilir bestlak damla falan var onu kullanmadım kullananlar yazarsa güzel olur maya gibi bişey daha vardı unuttum adını onuda kullanmadım
Doktora bağlı olabilir. Ben en son gittiğimde ilk defa nst girdim ordaki ebe de bana bundan sonra her gelişinde nst gel ilk ordan doktorun oraya git dedi develt hastahanesi. Doktora sormak lazım özelse numarasi varsa msj atarak sor istersenKizlar artk her kontrole gittigimzde nst ye gircekmiyiz acaba. 10 gun sonra yine kontrolum var yine mi isticek doktorbugun sırf nst icin saatlerce oyalandik hastanede cok yorucuydu
Evet her gittiğimizde alıyorlarrrKizlar artk her kontrole gittigimzde nst ye gircekmiyiz acaba. 10 gun sonra yine kontrolum var yine mi isticek doktorbugun sırf nst icin saatlerce oyalandik hastanede cok yorucuydu
kız susEe bugün kimse dogurmadi yoksa yarın ikileyecek miyiz djdnjdjdjdjdjdndk
Bugün aşırı fazla hurma yedim eşime diyom bugün doguracam herhaldekız sus
Hurma bu konuda ne düşünüyor acaba?Bugün aşırı fazla hurma yedim eşime diyom bugün doguracam herhaldediyo ki niye dogurmaya mi çalışıyorsun ndndndnd neden olmasın senin istediğin tarih varsa söyle o gün daha çok hurma yiyim dedim sanki hurma ile başlayacakmış gibi jsbxjddjndjdd kritik haftalar geçtiği için saldım ben gelse de olur gelmezse canı sağolsun minik kuşun
Umarım yardımcı olayım şu garibana diye düşünüyordurHurma bu konuda ne düşünüyor acaba?
Yok canim devlete gidiyorm son 1 aydir. Nst sırası cok kalabalıkti bugun. Valla esimle beklemekten mahfoldukDoktora bağlı olabilir. Ben en son gittiğimde ilk defa nst girdim ordaki ebe de bana bundan sonra her gelişinde nst gel ilk ordan doktorun oraya git dedi develt hastahanesi. Doktora sormak lazım özelse numarasi varsa msj atarak sor istersen
Eğitim araştırma mıydı senin oralar kalabalık oluyo evet gebeligin başından beri ben de eğitim araştırma gittim hep randevu daha çabuk çıkıyor diye ama eminim nst ye de kalsaydim kalabalik olurdu kesin insan sürünüyor bi oraya git bi buraya diye akşam oluyo zaten kalabalık da hasta olacaz diye gerilmesi de cabası valla, şimdi son randevuda normal devletten buldum 26 sindaydi da bu sefer de randevum 20 sinde rezalet... her bu konu açılınca içimi dokesim geliyo nsnxjsndjsndjdjdjYok canim devlete gidiyorm son 1 aydir. Nst sırası cok kalabalıkti bugun. Valla esimle beklemekten mahfolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?